Deka 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Ann Arbor, MI USA Motocikl: 2010 Harley Davidson Road King Classic Prijavi odgovor kao problematičan Resih da se registrujem da bih mogao da odgovorim na neki post, posto vec dugo uzivam u citanju raznih putopisa a narocito od Svabe i Djure (jedino njih dvojicu dobro znam odavde za sada). Moje ime je Dejan Teofilovic i odrastao sam i ziveo na Vozdovcu do 97-e kada sam zapalio za USA. Kome je usput Ann Arbor, MI nek' se javi i svrati... Puno pozdrava... HOG Ann Arbor Chapter i Deka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i uzivaj na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dejane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Micigenac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao nam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa ti si taj sto zivi u AmeriKi? ;D Sala naravno, veliki pozdrav i dobro nam dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Maj 13, 2010 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, drugar! Jesi li ti onaj sto je vozio ranije ZZR1400? Ako jesi, bas si drasticno promenio ukus. ;D Dobrodosao jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i zemljace. Svrati do South Haven, MI u nedelju, bice track day pa me slobodno potrazi. Jedina Aprilia Falco u bojama Crvene Zvezde i Srbije, LOL. Naci ces nas po mirisu. Gde mirise cevap tu sam i ja! Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deka 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Ann Arbor, MI USA Motocikl: 2010 Harley Davidson Road King Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, drugar! Jesi li ti onaj sto je vozio ranije ZZR1400? Ako jesi, bas si drasticno promenio ukus. ;D Dobrodosao jos jednom! Nazalost nisam nikada imao ZZR-a. Ranije sam vozio Hondu Shadow VT750 o to je to... Inace hvala puno svima na toploj dobrodoslici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deka 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Ann Arbor, MI USA Motocikl: 2010 Harley Davidson Road King Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i zemljace. Svrati do South Haven, MI u nedelju, bice track day pa me slobodno potrazi. Jedina Aprilia Falco u bojama Crvene Zvezde i Srbije, LOL. Naci ces nas po mirisu. Gde mirise cevap tu sam i ja! Dejan OK...Namirisacu vas. Hvala na pozivu i dobrodoslici na forum. Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i zemljace. Svrati do South Haven, MI u nedelju, bice track day pa me slobodno potrazi. Jedina Aprilia Falco u bojama Crvene Zvezde i Srbije, LOL. Naci ces nas po mirisu. Gde mirise cevap tu sam i ja! Dejan OK...Namirisacu vas. Hvala na pozivu i dobrodoslici na forum. Dejan Staza se nalazi odmah pored South Haven, MI i zove se Gingerman Raceway, potrazi na Google nemozes promasiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 14, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pančo 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako da obavim predstavljanje ako iko zna jer nisam vest u ovome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za prezimenjaka i dobro dosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...