andrejp 24 Napisano April 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uporedite sami - nova boja za Triumph Daytonu 675 za 2007: I nova boja za V-Strom, Gold Limited :wink: za 2007: no comment - ko zna, zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E ali to nije triumph. Salim se, samo mi se cini da su i do sad imale 675-ice u toj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano April 2, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si od Trijumfa dobio ideju da ofarbas sTroma tako :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan He, ja bi ih tuzio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 2, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, ako zanemarimo sto je Strom u pitanju mislim da bi zaista bilo lepo da na onom velikom oklopu zalepis neku crnu nalepnicu, cak i originalna sa natpisom V-Strom bi bila OK. Ovako velika zuta povrsina deluje monotono. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9698 Napisano April 2, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Uporedite sami - nova boja za Triumph Daytonu 675 za 2007: I nova boja za V-Strom' date=' Gold Limited :wink: za 2007: no comment - ko zna, zna! Prc Milojko...............andrej obrati paznju na Daytonu T595 iz 1997 koje je boje bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano April 2, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaki ciga svoga konja hvali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Strasna tema za raspravu i komentare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Boja im je kao da ih vozi Mitar Miric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 2, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, pojma, ali POJMA nemate Triumph je samo pokusaj da se imitira Strom(cina) :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9698 Napisano April 3, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan hehehe' date=' pojma, ali POJMA nemate Triumph je samo pokusaj da se imitira Strom(cina) :wink:[/quote'] jeste jeste u pravu si andrej u istoj su klasi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 3, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste jeste u pravu si andrej u istoj su klasi da, da... ista klasa... po boji :wink: PS Caca jesi li vozio ovakav kao gore? Valja li to sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Andrej' date=' ako zanemarimo sto je Strom u pitanju mislim da bi zaista bilo lepo da na onom velikom oklopu zalepis neku crnu nalepnicu, cak i originalna sa natpisom V-Strom bi bila OK. Ovako velika zuta povrsina deluje monotono.[/quote'] secas se da sam ti i ja ovo rekao pre farbanja....napisi makar PAINTED BY BRKA...ili V strom. ili V STORM ionako svi grese,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 3, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OK, evo da vam otkrijem sta ce pisati: sitne zadnje nalepnice, crne: "V2. 1000ccm. 98HP. Full Throttle." srednje velike prednje nalepnice, crne: "HighRoller", italic slovima Na repu ili negde na braniku, vrlo sitno crno "overclocking by Denkika" Da potsetim, verovatno mu menjam izduve (crni, karbonski) i naravno, sledi mu da dokupim bocne kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jebote...mog'o si neshto na srpskom... NISHTA NE RAZUMEM! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 3, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebote...mog'o si neshto na srpskom...NISHTA NE RAZUMEM! "a to ne razumes? a da juris sojke to razumes??" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan secas se da sam ti i ja ovo rekao pre farbanja....napisi makar PAINTED BY BRKA...ili V strom. ili V STORM ionako svi grese' date=',,, [/quote'] V STORM!! Vrhunska ideja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 3, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan OK' date=' evo da vam otkrijem sta ce pisati: sitne zadnje nalepnice, crne: "V2. 1000ccm. 98HP. Full Throttle." srednje velike prednje nalepnice, crne: "HighRoller", italic slovima Na repu ili negde na braniku, vrlo sitno crno "overclocking by Denkika" Da potsetim, verovatno mu menjam izduve (crni, karbonski) i naravno, sledi mu da dokupim bocne kofere[/quote'] ... koža, klima, mahagoni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 3, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo da vam jos malo otvorim oci Triumph Tiger 1050 za 2007: i jos jednom, VStrom Gold Limited by Denkika, 2007: Toliko za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 3, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ja ovde uopste ne vidim razliku! Cekaj, koji je tvoj?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne valja to nishta dok ne stavish nalepnice :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam provalio razliku...!! :oops: Prva je skinuta sa neta....video sam text u gornjem desnom uglu!!! Bravo za YOmana! :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano April 3, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan OK' date=' evo da vam otkrijem sta ce pisati: sitne zadnje nalepnice, crne: "[b']V2. 1000ccm. 98HP. Full Throttle.[/b]" srednje velike prednje nalepnice, crne: "HighRoller", italic slovima Na repu ili negde na braniku, vrlo sitno crno "overclocking by Denkika" Da potsetim, verovatno mu menjam izduve (crni, karbonski) i naravno, sledi mu da dokupim bocne kofere Ao bre Andrej, sta ce mladji narastaji misliti kad takav teks' okacis na bajk.. Pa zar ne treba ovaj forum da bude edukativan za mlade :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam provalio razliku...!! :oops: Prva je skinuta sa neta....video sam text u gornjem desnom uglu!!! Bravo za YOmana! :idea: :mrgreen: :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...