pirate 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @quasaar U to vreme cu i ja biti dole, imam slican plan kao ti i imam saputnicu koja bi vishe mora a manje druma Kada budem znao tacan datum polaska javljam ti se, pa ako nam se putevi ukrste ne bi bilo loshe i popiti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ja planiram posle Kosovske Mitrovice da produzim do Ohridskog jezera na par dana,pa da se spustim do Grcke na jos 10-tak dana...Zanima me jel postji neki moto skup u Grckoj,neko mesto gde se okupljaju bikeri,neke dobre krivine gde grci peglaju,neko moto desavanje`serez npr.` bilo koje vrste i koliko je policija tolerantna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan www.b92.net/putovanja/destinacije/evropa.php?nav_category=806&mm=7&dd=13&nav_id=172548&start=-10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...