Jump to content

Moto Zajednica

Eto i mene

Recommended Posts

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Cao drustvo!

Ja sam iz Bgd-a, 46g. Posle Tomosa 14m, Jawe 350, nekoliko ETZ-a 250 i Kawe GPX 750 R, sticajem okolnosti dugo nisam imao motor. Sada se nadam da bi se to moglo ubrzo promeniti. Nadam se dobrom druzenju i mozda nekoj pomoci pri buducoj kupovini. Puno bezbriznih kilometara zelim svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Pozdrav.

Jedan savjet, prvo odluči koji bi motor htjeo da uzmeš a onda ovde pitaj za iskustva sa tim modelom. Ako postaviš temu sa pitanjem "koji motor da uzmem", imaćeš temu od 15 strana u kojoj ti većina preporučuje da kupiš isto što i oni  ;D

U svakom slučaju, dobro nam došao.

Hvala na dobrodoslici i lepim zeljama!

Necu postaviti takvu temu sigurno. Prvo, sacekacu da mi lova stigne u dzep, drugo, procitajte sta mi je bio decacki san (koji sam kasnije i ispunio  :D ). U prevodu, zelje su mi prilicno odredjene na nesto po koncepciji slicno GPX-u. Posto sam potezi (u svakom smislu, hehe), moram da uzmem i poveci motor, ali nesto jeftino, jer mi se ne ceka zima kad cu imati vise para za motor. Znaci nesto da premostim sezonu, a i da se ponovo naviknem na motor - jbg, nisam bas dugo vozio nista. Prema tome, kriterijumi ce biti cena-velicina-stanje, tim redom. Potpuno sam izasao iz fazona cena motora i troskova odrzavanja i registracije, pa ovde na sajtu vredno skupljam podatke. Vec sam video neke na oko lepe motore od 1100ccm, pa cemo videti... Nadam se da necu biti na teret, nego na korist clanovima foruma. U stvari... Svojevremeno sam prodavao delove za MZ-a, pa negde imam elektricnu semu ETZ-a 250 ako nekom treba, ili mozda mogu da pomognem nekim savetom oko popravke istih. Sve najbolje!

@arnyman, zaboravio sam da malo pojasnim ono oko pomoci. Pre xy godina, kada sam kupio GPX-a prvo mi je jedan poznanik ponudio CBR 1000 od prijatelja za 8000 DM, pomenuvsi samo ulicu iz koje je prodavac. E sad, on nije ocekivao da cu ja nazvati kuminog burazera koji je poznavao sasvim slucajno prodavca, pa je dosao na posao po mene kolima, otisli videli motor, otisli do Spaleta koji je po recima vlasnika odrzavao motor i tamo saznali ceo istorijat motora, t.j. odrzavanja, padova i vlasnistva, sve to u ciglo sat vremena. Kvaka je da je tip prodavao CBR-ku za 7000, ali mu moj poznanik nije stigao da javi da ugradi i njega za soma DM  >:( Hocu da kazem da je Beograd, a i cela Srbija jedno veliko selo, gde se svi poznaju, i tesko je pogotovu medju bajkerima sakriti neke cinjenice o motoru kao padovi i ostala ostecenja prodavanog motora. Znaci gledacu da kupim motor od nekoga sa foruma gde ce mi ostali moci reci: nemoj taj motor, kriv je/lose odrzavan itd, ili: motor je super/prodavac postenjacina, kupuj! Toj vrsti pomoci se nadam.

Ziveli!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja