LuckyVladano 5073 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo! Ja sam iz Bgd-a, 46g. Posle Tomosa 14m, Jawe 350, nekoliko ETZ-a 250 i Kawe GPX 750 R, sticajem okolnosti dugo nisam imao motor. Sada se nadam da bi se to moglo ubrzo promeniti. Nadam se dobrom druzenju i mozda nekoj pomoci pri buducoj kupovini. Puno bezbriznih kilometara zelim svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jedan savjet, prvo odluči koji bi motor htjeo da uzmeš a onda ovde pitaj za iskustva sa tim modelom. Ako postaviš temu sa pitanjem "koji motor da uzmem", imaćeš temu od 15 strana u kojoj ti većina preporučuje da kupiš isto što i oni ;D U svakom slučaju, dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. "Samo hrabro" imenjace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao, uzivaj na forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici i lepim zeljama! Necu postaviti takvu temu sigurno. Prvo, sacekacu da mi lova stigne u dzep, drugo, procitajte sta mi je bio decacki san (koji sam kasnije i ispunio ). U prevodu, zelje su mi prilicno odredjene na nesto po koncepciji slicno GPX-u. Posto sam potezi (u svakom smislu, hehe), moram da uzmem i poveci motor, ali nesto jeftino, jer mi se ne ceka zima kad cu imati vise para za motor. Znaci nesto da premostim sezonu, a i da se ponovo naviknem na motor - jbg, nisam bas dugo vozio nista. Prema tome, kriterijumi ce biti cena-velicina-stanje, tim redom. Potpuno sam izasao iz fazona cena motora i troskova odrzavanja i registracije, pa ovde na sajtu vredno skupljam podatke. Vec sam video neke na oko lepe motore od 1100ccm, pa cemo videti... Nadam se da necu biti na teret, nego na korist clanovima foruma. U stvari... Svojevremeno sam prodavao delove za MZ-a, pa negde imam elektricnu semu ETZ-a 250 ako nekom treba, ili mozda mogu da pomognem nekim savetom oko popravke istih. Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @arnyman, zaboravio sam da malo pojasnim ono oko pomoci. Pre xy godina, kada sam kupio GPX-a prvo mi je jedan poznanik ponudio CBR 1000 od prijatelja za 8000 DM, pomenuvsi samo ulicu iz koje je prodavac. E sad, on nije ocekivao da cu ja nazvati kuminog burazera koji je poznavao sasvim slucajno prodavca, pa je dosao na posao po mene kolima, otisli videli motor, otisli do Spaleta koji je po recima vlasnika odrzavao motor i tamo saznali ceo istorijat motora, t.j. odrzavanja, padova i vlasnistva, sve to u ciglo sat vremena. Kvaka je da je tip prodavao CBR-ku za 7000, ali mu moj poznanik nije stigao da javi da ugradi i njega za soma DM Hocu da kazem da je Beograd, a i cela Srbija jedno veliko selo, gde se svi poznaju, i tesko je pogotovu medju bajkerima sakriti neke cinjenice o motoru kao padovi i ostala ostecenja prodavanog motora. Znaci gledacu da kupim motor od nekoga sa foruma gde ce mi ostali moci reci: nemoj taj motor, kriv je/lose odrzavan itd, ili: motor je super/prodavac postenjacina, kupuj! Toj vrsti pomoci se nadam. Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Mile: Hvala. Osoli se malo i za mene, nisam dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav generacijo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav i tebi i tvom prevozu! Vidim ovde na forumu, interesantan motor. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Charuga, i ti volis Kawe ili si slucajno kupio bas Kawu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...