Tora-AL- 1 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Zakunuh se da necu da otvorim temu za ovo, al posto mi niki ne odgovara u vec postojecoj temi... Yamaha mi se gasi u leru- cim pustim gas, sasvim malo izbacuje belicast dim kad nabijem gas, mogu reci i da slabije vuce... Hm, sta ja voziiimm......... Ali mi to nije smetalo, do sad, jer mi je to prvi motor i mogu reci da sam se cak i sacuvao nezgoda i padova upravo zbog toga sto je bio trom prethodne sezone, taman dok sam se izvezbao da upravljam 260kg. E sad, malo bih hteo da pustim ruku sa gasa kad stanem da se pozdravim sa nekim kolegom, kao i da konacno osetim 650 ccm! Inace trosi oko 6, a izmedju 2. i 3. karburatora imam kao neki vijak kojim podizem gas u leru, ali je problem sto kad navijem taj vijak da se ne gasi u leru, cim malo vozim- masina se zagreje, on dize obrtaje- dosta, a gas se sporije vraca... Jedan odgovor, al da bude jebitacan, u sred srede, iako je utorak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=54832.msg825003#msg825003 date=1273608708] Zakunuh se da necu da otvorim temu za ovo, al posto mi niki ne odgovara u vec postojecoj temi... Yamaha mi se gasi u leru- cim pustim gas, sasvim malo izbacuje belicast dim kad nabijem gas, mogu reci i da slabije vuce... Hm, sta ja voziiimm......... Ali mi to nije smetalo, do sad, jer mi je to prvi motor i mogu reci da sam se cak i sacuvao nezgoda i padova upravo zbog toga sto je bio trom prethodne sezone, taman dok sam se izvezbao da upravljam 260kg. E sad, malo bih hteo da pustim ruku sa gasa kad stanem da se pozdravim sa nekim kolegom, kao i da konacno osetim 650 ccm! Inace trosi oko 6, a izmedju 2. i 3. karburatora imam kao neki vijak kojim podizem gas u leru, ali je problem sto kad navijem taj vijak da se ne gasi u leru, cim malo vozim- masina se zagreje, on dize obrtaje- dosta, a gas se sporije vraca... Jedan odgovor, al da bude jebitacan, u sred srede, iako je utorak! taj staf sto si cackO SE NECACKA BEZ VAKUMETRA I TO OBICNO CACKA SERVISER :) znaci ,,nemozes sve sam,pravac prvi servis ili eto dodji do mene pa da ti to resim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Xj stvarno ima sraf za stelovanje lera izmedju drugog i treceg karburatora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da ali onaj veliki,a ne onaj manji koji pretpostavljam da je diraao cim mu tako radi motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan haaah ma da bre,ti si cackao srafcic za smesu verovatno,to nesmes dirkati,veliki moz do suta al ove male neeeee!!!odvrni ih 2.5 kruga i pichi do prvog vakummetra!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno je potreban servis tim karburatorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Samo zakljucak, ako odem na vakuummetar i nasteluje mi MAJSTOR karbove trebalo bi da imam resene ove probleme? Inace sraf koji sam dirao je veliki, plasticni, bele boje, moze da se zavrce i odvrce samo rukom i kad se zavrce podize gas i to tamo gde se zavrsava sajla za rucicu gasa, i kad zavrcem se isto desava kao kad okrenes rucicu na motoru, pa cenim da je to za ler gas, inace samo sam zavrnuo na mesto gde se nalazio pre mog cackanja i sve se vratilo na staro... Hvala ipak na odgovorima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Diranjem tog srafa sam jedino hteo da postignem da mi se motor ne gasi u leru, ali iz gore navedenih razloga sam vratio na staro. Nista, prvom prilikom majstor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam ja bio u pravu da je covek dirao sraf za ler. Mozes ga slobodno nastelovati kako ti odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 12, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=54832.msg825422#msg825422 date=1273657678] Diranjem tog srafa sam jedino hteo da postignem da mi se motor ne gasi u leru, ali iz gore navedenih razloga sam vratio na staro. Nista, prvom prilikom majstor... dobro je,,taj sraf nije opasno dirati i sluzi bas za to,ali...moraces da cokis majstora i 30tak eurica za karbove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...