Petar 31 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naime situacija je sledeca: U nekim varijantama sam zamislio da kroz nekih mesec dana podjem motorom u Soci (Rusija,Crno more) kako mi ne bi skupljao prasinu kao u zadnje vreme. Plan mi je da iz NS odem u Bugarsku\Rumuniju ili Tursku i tu pokupim neki trajekt na ovu stranu(kad i kakvih trajekata ima nisam jos stigao da proverim,znam da ima cesto iz Istambula za soci, mada bi radije neku konstancu ili varnu pa dokle god). E sad pitanje je ko zna sta mi treba od papira za bilo koju varijantu, vize i ostalo,takse,osiguranje, B\R\T preko grckeili kuda vec, imaju li neka propisna ogranicenja? A i da li neko zna sta mi od papirologije treba za rusiju za drzanje motora na oko pola godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Idi da AMS-a i oni ce ti sve reci,krajnje su ljubazni u Ruzveltovoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan u subotu me eto u NSu ,a ako mi se uklope detalji verovatno ce biti varijanta preko Istambula jer mi se tako uklapa trajekt na dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...