HoochieMan 30 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog blagog proklizavanja lamele koje sam ponekad osećao, iskoristio sam priliku odlaska u inostranstvo da kupim materijal za zamenu (lamele i opruge). Elem, Alja (revolution) je bio kategoričan da ne bacam pare na lamele, pošto je bio ubeđen da su samo opruge oslabile, ali ja sam bio pametnjaković pa sam sve kupio. Upravo sam se vratio od Alje revolutiona, i naravno, lamele su bile fantastične, a opruge oslabile. Jebiga, kad smo već otvorili, stavili smo nove, a sad imam i set koji sam skinuo (Hondine OEM) i koji je praktično u stanju novih lamela. Svih devet je odlično, odlične debljine (mašala, preko 3mm). Tako da... set lamela u top stanju čeka na novi angažman! Zaista ne znam da li pasuju na još neku mašinu, treba proveriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj sta ti se prica :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ti potrebne, lako ćemo se dogovoriti, u principu nikad nisam prodavao delove, ali sad imam dva seta lamelica od kojih oba mogu da me nadžive na Vfr-u. Moj broj je 063 285 463, pa se čujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...