Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja kupih N102 matrix, prvi utisak, ok kaciga za grad, leto i kad treba nesto na brzinu da se slika, bez skidanja kacige ! flip-up je sjajna stvar ali za duge voznje ne bas !!! Udobnost osrednja, shushti, zvizdi, itd ... ! ne moze da se poredi sa mojom Arai Tour X motard ! Bio popust na sajmu, pa ajde i ja da je uzmem ! Cope tvoj utisak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja kupih N102 matrix' date=' prvi utisak, ok kaciga za grad, leto i kad treba nesto na brzinu da se slika, bez skidanja kacige !flip-up je sjajna stvar ali za duge voznje ne bas !!! Udobnost osrednja, shushti, zvizdi, itd ... ! ne moze da se poredi sa mojom Arai Tour X motard ! Bio popust na sajmu, pa ajde i ja da je uzmem ! Cope tvoj utisak ??? Isti slucaj i moj utisak sa N101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ok kaciga, nista extra !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jebiga ja pored N 101 nosim onaj smrdljivi GP1 :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da ipak osnujemo NOLAN sektu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A da ipak osnujemo NOLAN sektu ? Pa mogli bi ! ali ja sam pre za Arai sektu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan jebiga ja pored N 101 nosim onaj smrdljivi GP1 :cry: Meni je GP1 tri puta spasio glavu, eno sad sad je nosi žena onako izubijanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jebiga ja pored N 101 nosim onaj smrdljivi GP1 :cry: Meni je GP1 tri puta spasio glavu' date=' eno sad sad je nosi žena onako izubijanu [/quote'] Hvala Bogu da je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je GP1 tri puta spasio glavu' date=' eno sad sad je nosi žena onako izubijanu [/quote'] Sta si se stiso !!! kupi zeni pravu kacigu !!! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je GP1 tri puta spasio glavu' date=' eno sad sad je nosi žena onako izubijanu [/quote'] Sta si se stiso !!! kupi zeni pravu kacigu !!! :mrgreen: Pa ova je prava, tri put testirana, de æeš bolje a i otvara je žuto-crna boja u struku... A stvarno Miko nemaš kacigu pa si morao da kupiš petu po redu da ti se nadje Bolje da si uplatio za "A" za te pare :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je GP1 tri puta spasio glavu' date=' eno sad sad je nosi žena onako izubijanu [/quote'] Sta si se stiso !!! kupi zeni pravu kacigu !!! :mrgreen: Pa ova je prava, tri put testirana, de æeš bolje a i otvara je žuto-crna boja u struku... Ahahahahahahahahaah !!!! koliko si ti loooood !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno Miko nemaš kacigu pa si morao da kupiš petu po redu da ti se nadje :baeh: :baeh: :baeh: Pa kad volim !!! :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne skrenemo puno sa teme, Mikko ima li ti N 102 komunikaciju ili samo pripremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 1, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan I ja je kupih zajedno sa komunikacijom... Isti utisak kao i vi. Volim ove koje se otvaraju, ali su zato dosta buène. Probao sam jednu Schubertovu, razlika je nenormalna kontra Nolana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chile 0 Napisano April 1, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam dosta kaciga na otvaranje izmedju ostaloga i 101 model,Prosle godine u Makedoniji kupim N102tamo je bila 170e ovde kod nas 230 i totalno razocarenje BUKA samo takva ! Pored te buke se jako brzo vec posle nekih 5 hiljada km razglavila krcka skripi , Preporuka sem izgleda dizajna , zaobidjite je u sirrokom luku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 1, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Integralka je iz raja izasla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Integralka je iz raja izasla.. :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 2, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem u sektu, ja imam N100, ja zadovoljan, buka na brzinama kojim ja vozim nije kriticna, jedino mogu da se pozalim na tezinu kacige, ali tako je kad nosis flip-up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za grad odlicna kaciga, za sve ostalo tu je integralka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...