Jump to content

Moto Zajednica

Jednokratni posao, bushenje aluminijuma i montiranje

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Pozdrav svima,

evo ovako trazim nekoga za jednokratni posao, nishta na prijateljskoj osnovi ili slichno, vec ko Ameri biznis je biznis ;) (ne daj boze)

SAM_0326.jpg

Kao sto vidite ovde ima jedan veliki zadnji lanchanik i on je od aluminijuma. Na tom lancaniku je potrebno napraviti centralnu rupu vecih dimenzija i izbusiti josh 4 rupe koje su nosachi lanchanika. Dimenzije nemam nego imam samo originalni zadnji lanchanik. Kada se to zavrsi, treba skinuti i prednji stari lancanik i lanac i onda sve namontirati novo (sve novo je na slikama). Lanac je verovatno potrebno malo skratiti, a posto je zadnji lancanik malo shiri nego stari (nov je 428, a stari 420) moguce da je i shrafove potrebno naci duze, mada mozda i nije.

Takodje je potrebno promeniti i dva lezaja na zadnjem tocku kada se vec skida (da stavim ove "bolje").

Sve treba da se zavrsi za jedan dan i kako treba.

Ja dovozim i odvozim motorche, znachi Beograd ili okolina. Naravno moze se i sve kod mene odraditi tako da nema potrebe za bilo kakvom garazom

Kontakt PP ili 064/265-2121

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600

Kako bre zavareno  ???, vidim nisu ti motori neki jeftiniji?

Ma kostao me motor ko svetog Petra kajgana, zato sto je gore navedeni mastor od alata za stezivanje matica samo ruku i aparat za varenje.... pa je sve promenjeno. Znaci da se pazis majstora kji vole da vare i bruse...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja