Boan.constrictor 1 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana se vratio sa puta i vidim nesto mi se promenio zvuk motora,kad ja malo bolje pogleda ima rupica od par cm na auspuhu ispod.Kazite sta da radim da varim ili sta?To i ako se izvari nece da bude to jer je auspuh hromiran.Dali postoji jos neki nacin da se to sredi i da bude manje primetno.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najidealnije bi bilo ako možeš finansijski da se malo ispružiš i kod Roberta u Adi naručiš novi. Čovek radi izuzetno kvalitetno i povoljno. E sad, ako ti ta solucija ne dolazi u obzir, sumnjam da može da se okrpi a da se uopšte ne vidi U svakom slučajum, sretno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije nesto strasno to je 2-3 santima rupica a i ispod je,nadam se da ce moci neko da mi zavrsi to,pa kada budem dosao do neke love uzecu nove kod Roberta.Hvala ti u svakom slucaju.Rece mi ortak da ima neka kombinacija da se ne vari nego da se stopi sa sa necim,neznam kako se zove on je sa tim sredjivao auspuh na kawi,videcu nesto neznam ni ja sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji nešto što se zove "tečni metal" ... verovatno si na to mislio. Držim ti palčeve i javi šta si uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan skines ceo lonac i gas u patos. Verovatno dobijes prijavu za remecenje javnog reda i (ne)mira, ali osecaj koji se stvara kad masina zavristi bez auspuha u 10.000 ob nema cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...