mad_max0204 101 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 56 Napisano Mart 31, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Covek je definitivno ozbiljan da su mu jaja na vetrometini, imao sam i ja slican problem, ali kao sto je vec receno, dobre pantalone resavaju stvar! .. Jedino mi ovaj momenat oko guranja nije bas najasniji, koliko on to daleko gura motor, i zbog cega bas jajima? mislim da nista ne skodi motoru da se ubaci u prvu brzinu i malim otpustanjem kvacila dobijas kretanje u napred koje moze da zameni gnjecenje testisa o rezervoar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
housecafe 0 Napisano Mart 31, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekla moja pokojna baba Kurana,meni je tu nesto sumLJivo.jaja pa jaja pa jaja ili je lik derpe ili nas zeza zbog uskrsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pod 1.Kupi lone za bajk(90-200eur) ili samo WindStop helanke(60-80eur) a imas i jos jeftiniju varijantu ispod farmerki obuci postavu iz vojnickih pantalona(10-30eur). Pod 2. Dok vozis odmakni se od rezervoara da ti jaja ne budu tik uz metal.Osecaces manje vibracija i metal nece oduzimati toplinu tvog tela. Pod 3. Kada guras motor(ja sipam gorivo pa vozim)guraj rukama a ne jajima' date='jedino ako su ti jaja jaca od ruku onda nemam resenje za tvoj problem guranja motora. Pod 4. Posle svake voznje jaja olupaj o zadnjicu svoje lepse polovine a potom ih ugrej toplinom njenih grudi i problem je u potpunosti resen![/quote'] E Dzony hvala! Svaka ti ka Njegoseva! Pogotovo ovo pod 4 . Ja se stvarno izvinjavam ako sam vas smorio svojim pocetnistvom. Kapiram - bolje da pitam iskusnije, nego sam da se zlopatim. Valjda zato i forum sluzi? U svakom slucaju, skapirah da su i dobre pantalone vrlo ozbiljna stvar, da bi se izbegli problemi moje vrste. Nazalost, dok mi ne stignu iz Louisa, osudjen sam na farmerke. Endurac, ako stvarno bude tih boxerica - pribelezi meni jedne... Housecafe, nema potrebe da budes tako neodmeren u prozivanju. Ako ti smetaju moja jadna napacena yaya - a ti bate nemoj da citas :roll:. Uostalom, kolko vidim nisam jedini koji je imao slican probelem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E Dzony hvala! Svaka ti ka Njegoseva! Pogotovo ovo pod 4 . Ja se stvarno izvinjavam ako sam vas smorio svojim pocetnistvom. Kapiram - bolje da pitam iskusnije, nego sam da se zlopatim. Valjda zato i forum sluzi? U svakom slucaju, skapirah da su i dobre pantalone vrlo ozbiljna stvar, da bi se izbegli problemi moje vrste. Nazalost, dok mi ne stignu iz Louisa, osudjen sam na farmerke. Endurac, ako stvarno bude tih boxerica - pribelezi meni jedne... Housecafe, nema potrebe da budes tako neodmeren u prozivanju. Ako ti smetaju moja jadna napacena yaya - a ti bate nemoj da citas . Uostalom, kolko vidim nisam jedini koji je imao slican probelem... Ma nisi jedini brate, veruj mi. Najgore sto ne provalis da su se jaja smrzla dok ne sidjes sa motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 1, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan spermici ti oblje rade na male temperature tako da trpi i cuti i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 1, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E brate kad to reèe... Baš se seæam kako je neko, nekim povodom, prièao o jajima ali u kontekstu kamiondžija i taksista, dakle ljudi koji provode mnogo vremena u sedištu vozila - oni su, valjda, imali problem sa pregrejavanjem? Možda ima nekog od upuæenijih u tematiku - mislim da imamo èak i hirurga na forumu, ko bi mogao da kaže šta je manje štetno ili veæ....? Bender, da li za tvoj motor postoji drugaèije sedište? Možda bi to moglo da pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. mada nisam ni venerolog ni ginekolog ni nefrolog nego samo nadriljekar mogu skromno izjaviti da pregrijavanje dovodi do privremene besplodnosti ili ti nekrospermije a hladnoæa razvaljuje prostatu saaaaamo tako. Danas sam se smijao kao blesav kada sam sjeo na motor. Hladan rezervar ki zmija. Znaš šza pomaže.. podloga od miša ako nema ništa bolje, a vidim da nema. Uh jesmo se zakaèili teme. Izgleda da smo svi æutali i patili u tišini dok prvi nije kukuriknuo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. mada nisam ni venerolog ni ginekolog ni nefrolog nego samo nadriljekar mogu skromno izjaviti da pregrijavanje dovodi do privremene besplodnosti ili ti nekrospermije a hladnoæa razvaljuje prostatu saaaaamo tako. Danas sam se smijao kao blesav kada sam sjeo na motor. Hladan rezervar ki zmija. Znaš šza pomaže.. podloga od miša ako nema ništa bolje, a vidim da nema. Uh jesmo se zakaèili teme. Izgleda da smo svi æutali i patili u tišini dok prvi nije kukuriknuo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...