grof 651 Napisano Maj 5, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Velicina M Kupljenu pre 20-tak dana u Austriji, mat crna, sa racunom i garancijom. Kaciga je obucena 2 puta i nema niti jednu mrlju, ogrebotinu ili slicno. Prodajem je jer mi je mala. Cena nove u Srbiji i u Austriji je 265 evra. Cena ove je210 evra Nolan N85 n-com ® Optical The Nolan N85 offers a small shell with sporty design to save without the comfort. The helmet is equipped with a hood anda fully removable Sanitized ® lining. Material: Lexan ® EXL Weight: approx 1580 g Visor: clear scratch-resistant, scratch resistant, fog-Pinlock ®, and integrated sun visor, tinted, fog Ventilation: chin, forehead and upper head area, as well as adjustable vent in the back of the field Lining: Clima-Comfort / Sanitized ®, completely removable Closure: Microlock (ratchet lock) Tests: ECE 22.05 Miscellaneous: including wind deflector, helmet is prepared for Nolan n-com ® ® communicatio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 5, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan I telefon 069650060 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je extra nemam reci samo prodaja ide slabo udarila kriza najjace.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 20, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Zbog lošeg vremena nova cena 190e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje isto takva kaciga samo meni treba L!bas me zanima misljenje nekog ko ima isti model ...cena je stvarno korektna sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 29, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...