shmaiser 25 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan Postovani baikeri imam apriliu pegaso 650 i vec drugi put mi se desava da je otisao dihtung glave motora, jel ima neko ideju gde bih mogao da napravim drugi tj. treci dihtung, ali da traje. Mozda od nekog kvalitetnijeg materijala...posto je original jako tesko naci. Zahvaljujem na korisnim informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan kupi drugi motor...hehehehehehe!gde si bre sale???sta ima?pozdrav veliki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zr 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i meni to bilo otislo na pegazu, sipaj onu tecnost z apopunjavanje dihtunga, meni je radilo tako i nije vise trosio vodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ti pored njega nista drugo nije stradalo! Za...... je to! Ako stalno riknjava dihtung znaci da nije do njega vec do masine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...