Jump to content

Moto Zajednica

Moto Savez Srbije???

Recommended Posts

• U prolazu, 30 postova

mislim da je problem sta kod nas moto i auto trke uopste nisu mediski zastupljene  u batajnici i vrscu je bas bilo dosta i takmicarai publike,od 10 dnevnih listova jedan ili dva su u dve recenice samo spomenuli trke ostali nista.neki mnogo manji sportski dogadjaji budu na naslovnim stranama.kao da u srbiji nepostoji auto moto sport

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

mislim da je problem sta kod nas moto i auto trke uopste nisu mediski zastupljene  u batajnici i vrscu je bas bilo dosta i takmicarai publike,od 10 dnevnih listova jedan ili dva su u dve recenice samo spomenuli trke ostali nista.neki mnogo manji sportski dogadjaji budu na naslovnim stranama.kao da u srbiji nepostoji auto moto sport

Jbg. Takav nam je horoskop izgleda. Kad je sve ovde poremeceno. Sto bi stavili na naslovnu stranu neku sliku sa trka , kad im vise odgovara slika neke pevaljke u minicu uz komentar da je doticna pevala " tu i tu, tad i tad " i da nije nosila gacice. Takodje je i mnogo interesantnije ko je kome u skupstini opsovo majku i ko je koga optuzio za kradju i povezanost sa mafijom.

Da remiziramo :  Pevaljke ne nose gace, politicari se tuku i psuju, huligani idu na utakmice da bi se tukli a ne radi navijanja - i sve je to interesantnije medijima od moto trka ( bar ovde kod nas ) .

Pre tridesetak godina su u Nisu organizovane trke za sampionat grada Nisa.  Trke su vozene otprilike svake dve nedelje tokom celog leta. Poseta tim trkama je bila toliko masovna da su predstavnici fudbalskog kluba " Radnicki " iz Nisa dolazili u Auto Moto drustvo u Nisu da bi uskladili trke i utakmice, jer kad god bi se trke poklopile sa utakmicama - stadion u Cairu je zvrjao prazan !

Gde ide ovaj svet ?    ??? ??? ???

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Evo šta sam mislio. Full-Gas i ovako i onako organizuje moto dane na Hung. Organizuju sponzore

i prodaju karata. U okviru dana imaju stazu na raspolaganju od 8 do 18 s pauzom za ručak od

1 sat. Ponekad dele troškove sa drugim organizatorima i na drugim stazama. Ako se sa njima dogovori

termin u napred i garantuje dolazak (kešom) treninzi bi mogli da se održe zajedno a i možda i trke u

nekim kategorijama u kojima i oni imaju manje vozača. Ne kažem da je 100% izvodljivo ali ako se ne

pita ne može ni da se zna.

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Hvala na pojasnjenju.Koliko sam shvatio datum nase trke bi trerbao da se poklopi sa nekim vec zakazanim desavanjem na stazi koji bi bio interesantan njihovim medijima i sponzorima.Kako smo mi iz Srbije poznati po tome da bismo sve organizovali i u svemu ucestvovali, ali da nas to ne kosta, ja imam interesantan predlog.Neka se nasi takmicari prijave na trku Alpeadrija, a njihov plasman na njoj nam nije od nikakve vaznosti.Mi cemo jednostavno racunati samo njihov uzajamni poredak i na osnovu toga podeliti bodove za nase prvenstvo.To je najeftinija varijanta a ujedno prilika da u daleko jacoj konkurenciji na samoj stazi unaprede svoju voznju.Mislim da jeftinije i kvalitetnije ne moze ;)

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Hvala na pojasnjenju.Koliko sam shvatio datum nase trke bi trerbao da se poklopi sa nekim vec zakazanim desavanjem na stazi koji bi bio interesantan njihovim medijima i sponzorima.Kako smo mi iz Srbije poznati po tome da bismo sve organizovali i u svemu ucestvovali, ali da nas to ne kosta, ja imam interesantan predlog.Neka se nasi takmicari prijave na trku Alpeadrija, a njihov plasman na njoj nam nije od nikakve vaznosti.Mi cemo jednostavno racunati samo njihov uzajamni poredak i na osnovu toga podeliti bodove za nase prvenstvo.To je najeftinija varijanta a ujedno prilika da u daleko jacoj konkurenciji na samoj stazi unaprede svoju voznju.Mislim da jeftinije i kvalitetnije ne moze ;)

Pa to je otprilike to, samo što ne mora da se čeka Alpe Adria i da se ispunjavaju njihovi uslovi nego može

i sa lokalnim takmičenjima i klupskim trkama.

• Svrati ponekad, 343 postova
  • Motocikl: Ktm 990 Superduke R

Bravo, bravo..... evo razmišljanja u pravom smeru. euroring je dosta lepa staza za trening(bio sam tamo) , nije brza ali ima jako lepe krivine za vežbanje, a Hungaroring nema šta da se kaže, top staza. Samo napred ja sam od prvih koji će ići tamo ,ako ništa drugo onda ću da gledam (Mađarice) ;D ;D ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja