Jump to content

Moto Zajednica

Pa vi nemate svoju traku...

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: GS 500E

Pre jedno 15ak minuta me isece zena na Novom Beogradu posle skretanja u Jurija Gagarina iz Omladinskih Brigada, elem... stigoh ja zenu na semaforu da je pitam da li ima oci, a ona ce na pitanje:" Da li ste vi mene uopste videli?!". da odgovori sa :" Sta ja ima da vas vidim vi nemate svoju traku!", sta god to znacilo. I eto je*aga pustih ja nju a ni retrovizor joj nisam uzeo, a mogo je na kevinog jugica lepo da sedne ;D  Eto izjava da jbg mi nemamo svoju traku i da ne treba da paze barem malo na nas... uzas...  >:( >:(>:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Nadaj se, da će te u tvojoj moto karieri iseći još puno žena, muškaraca, klinca, taxista, ....   predlažem, da otvoriš radnju sa polovnim retrovizorima....      najbolji.

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

evo dacu ti ja jedan od dzipa da imas bolju kolekciju,da si joj izlupao auto pazila bi ona sledeci put i te kako...

• Svrati ponekad, 178 postova

ej najbolji,nemoj da se cudis!!!vozacka kultura nam je ravna nuli.motore vozim od svoje trinaeste a kola od cetrnaeste(hvala caletu sto me pustao da vozim ;D)godine i svasta sam se nagledao a naravno i doziveo!!!kako su godine isle ,tako sam i ja spustao loptu pa u poslednje vreme kad me neko isece ili napravi neku glupost,kazem samo hvala bogu da je sve u redu i nastavim dalje!u pocetku ,kad sam bio mlad i zelen,puno sam se nervirao,psovao a bogami dolazilo je i fizickog kontakta ;D.prihvatio sam savet od jednog komsije taksiste(taksirao preko 30 god.)koji mi rece da se  ne nerviram i da to ne vodi nicemu i da je sutra novi dan pun budala koji ce mi usrati isti ;D,tako da sam se navikao na retardirane vozace ;D

• In memoriam, 103 postova

Raspravljao sam se na forumu,skoro,oobilazenju sa desne strane.Kod nas u ovom gradu ne zna se ko pije a ko placa.Obilaze i kola sa desne strane guraju se samo sto te ne obore.Pravi je horor voziti u gradu!

• U prolazu, 11 postova

Bio sam sa drugarom na njegovom skuteru lutali po gradu...izli 80 al zeleni talas bio i ona verovato videla da je jurimo.Kod sajma smo odustali...

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

ej najbolji,nemoj da se cudis!!!vozacka kultura nam je ravna nuli.motore vozim od svoje trinaeste a kola od cetrnaeste(hvala caletu sto me pustao da vozim ;D)godine i svasta sam se nagledao a naravno i doziveo!!!kako su godine isle ,tako sam i ja spustao loptu pa u poslednje vreme kad me neko isece ili napravi neku glupost,kazem samo hvala bogu da je sve u redu i nastavim dalje!u pocetku ,kad sam bio mlad i zelen,puno sam se nervirao,psovao a bogami dolazilo je i fizickog kontakta ;D.prihvatio sam savet od jednog komsije taksiste(taksirao preko 30 god.)koji mi rece da se  ne nerviram i da to ne vodi nicemu i da je sutra novi dan pun budala koji ce mi usrati isti ;D,tako da sam se navikao na retardirane vozace ;D

yes.gif

Izjava gospodje jeste na prvi pogled frapantna, ali kao ste rece kolega...sutra je novi dan, nove sanse, nove izjave....  ;D

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

citam i citam i nikako mi nije jasno sta joj je to znacilo...u svakom slucaju barem nije rekla "nisam te videla" jer bi na to sigurno ostala bez retrovizora.

• Zainteresovan, 713 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

stanem polako i tiho pored pacijenta i opalim mu po krovu da skoci sa sedista pola metra ! Pa mu lepo kazes da sledeci put gleda ! Sad doduse imam na motoru kamionsku sirenu sa dve trube tako da kad im svirnem srce im zastane i beze ko blesavi  ;D

• Svrati ponekad, 331 postova

ti njoj otkinesh retrovizor, gospodja zapishe tablice, onda posle

tebi otkinu bubgrege u stanici policije jer ‚‚pijani motorista maltretira gradjane‚‚

a ti dokazi da nije jer ti si pochinio delo unistenja tudje imovine i otudjenja kao

i nasilnicko ponasanje :))...

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

ti njoj otkinesh retrovizor, gospodja zapishe tablice, onda posle

tebi otkinu bubgrege u stanici policije jer ‚‚pijani motorista maltretira gradjane‚‚

a ti dokazi da nije jer ti si pochinio delo unistenja tudje imovine i otudjenja kao

i nasilnicko ponasanje :))...

jedva cekam da kupis motor i pocnes da se vozis po gradu, bas me zanima dali ces i tada da ovako razmisljas, nisam pristalica nasilja, ali ko ugrozi moj zivot, ne vidim ni jedan dobar razlog da ja ne ugrozim njegov, pa nek onda on dokazuje pandurima ko je prvi poceo i zasto

• U prolazu, 55 postova

iz ovih par postova debelog zmaja ja sam zakljucio da je on ubaceni element, koji nema veze

sa realnim zivotom. namece se zakljucak da je zaposlen u vladi ili u najmanju ruku pomocnik ministra

(bar za saobracaj ako ne i za subverzivnu delatnost prema bajkerskoj populaciji)

jedva cekam da kupis motor i pocnes da se vozis po gradu, bas me zanima dali ces i tada da ovako razmisljas, nisam pristalica nasilja, ali ko ugrozi moj zivot, ne vidim ni jedan dobar razlog da ja ne ugrozim njegov, pa nek onda on dokazuje pandurima ko je prvi poceo i zasto

ti si verovatno u pravu a ja bi voleo da pokazem da nisi :)

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Au koju god temu otvorim uvek nesto zmaj pametuje,pola foruma njegove poruke ;D

Izvinite za of ali ovo je bilo jace od mene.

• Drug član, 1137 postova

pade mi na pamet epizoda simpsona gde homer objasnjava bartu kako mora da se pobije kad ga neko iznervira... onda ga isece neki grmalj, a homer zatim prebije neko dete na ulici jer je grmalj prevelik :)

a zmajevi komentari... treba ga povezati sa mojom babom, tu su negde po pricama...

prvo, tablica? koja tablica?

drugo, da je tresnes, ona ne bi znala gde je a kamoli da pise tablicu

trece, policija nema pametnija posla nego da se cima oko gluposti

cetvrto, ako te neko prijavi da si ga tukao, treba i da dokaze. lupio joj sljagu? nemam pojma o cemu pricas...

na kraju, lomnjava retrovizora je efikasnija u ovom slucaju, ali leba mu razana, do sada ja nisam uspeo da ih izlomim samo se okrenu u stranu ako ih udaris nogom, ili odskocegore dole ako ih tresnes rukom, nekako su elasticni, valjda ih predvideli da ce biti chukani...

sad gledam koju efikasniju vrstu "odbrane" od nasilnika u saobracaju da ponesem sa sobom

nesto suptilno

svecice mi padaju na pamet, ali nekako nemam poverenja u njih

jel istina da lome stakla ili je to urbana legenda?

vrh svecice definitivno lomi staklo ...

tako sam ushao u nekoliko automobila kad vlasnici zakljuchaju unutra kljuch ..

pa najmanje staklo .. :")

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja