miinja 1571 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan kako se čisti unutrašnji deo vezira gde se nalazi anti-fog nalepnica ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 3, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i mene zanima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1571 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja sam već ovo pitao na nekim drugim forumima ali mi i dalje nije baš jasno kažu samo voda i krpa , e sad jbg ako skinem taj anti fog to više nije to ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Maj 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=53826.0 Mozda ova tema od pre par dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1571 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=53826.0 Mozda ova tema od pre par dana? to je to samo nisam znao kako se zove meni je sekula pre nedelju dve doneo za moj nolan koji je pre toga maglio kao lud sve sam vozio sa polu podignutim vezirom a kaciga nova i to sam postavio unutar vezira skinuo zaštitne folije i sadf je to to ali kada psuješ ,pevaš ili jednostavno razgovaraš sam sa sobom :o onda je normalno da se isprlja i unutra jel ja nemogu da :-X non stop dok vozim, tako da me je zanimalo kako se čisti i hvala sad znam ZNAČI SAMO VLAŽNA KRPA ZA NAOČARE I TO JE TO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 4, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ili suva krpa za naocare ako nije bas uprljano, nikako hemikalije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...