Ruska 182 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini da je u pitanju bila rasprskavajuca,sa svih pet prstiju na dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan sa pretopom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 6, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini da je u pitanju bila rasprskavajuca,sa svih pet prstiju na dole sad se setih i tog signala!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma kompletna stvar, dobijes snagu, ocistis creva, a i dugo drzi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak bolje bez pretopa !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 8, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pretop mu dodje kao trenutni okidac!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Pretop mu dodje kao trenutni okidac!!! ;D ;D Nabija pritisak k'o EXPRES lonac......za 2min.! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan PopSeto, mogao si bas i da zoves... Samo bih skinuo kofer jer je nosac sumnjivog porekla i ovakvi predeli nebi bili problem.. Onda 28-mi preostaje.. sa CB om bi mozda i mogao da prodjes ove predele na slici,ali one kojih nema na slici ni uz pomoc pet guraca Ma nesto su Vam mnogo ciste pampurache ;D Evo moje gvozdjurije posle off-a..i niko me nije gurao..nije imao ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 10, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...ma opusteno kreni sa nama! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jastaman Pa i brat Daki moze samnom.. pa kad ne bude moglo dalje zaboscemo kafanicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jastaman Pa i brat Daki moze samnom.. pa kad ne bude moglo dalje zaboscemo kafanicu Ipak vi ponesite pljoske, sigurnije je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam te Kepo kada si bio ispred GPS zadruge samo nam daj koordinate i nama dovoljno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ma kompletna stvar, dobijes snagu, ocistis creva, a i dugo drzi. ;D E znaci ovo i onda CORBA! Je'l tako? Najbolja kombinacija. Insistiracu da bude i corba jedna lepa teleca u meniju kad dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Parys brate! corbica mora biti pod obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...