steva 3 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iskustva sa ova dva motora? voleo bih da saznam nesto vise o njima na mx-su sam sedeo i imao prilike na praksi da ga cackam malo. motor mi se skroz svidja,ide dovoljno,super izgleda..zanima me bilo sta sto znate o njima,koliko trosi,kako se krecu cene delova...koliko bi mi trebalo para za neki normalan mx da nije skrljan... nasao sam jedan mx za 1000 evra,sto je po meni preterano jer je motor skorz skrljan.Plastike sve izderane,mada sam primetio da su oklopi bas kvalitetni,savijaju se,tesko da ce puci neki oklop..na prednjem tocku su pola zbica popucale,zadnja guma treba da se menja,rucice krpljene 100 puta,varene ruckice za kocnicu i kvacilo..sve u svemu motor uopste nije ocuvan,jos ako je i masina takva kako spolja izgleda... derbi sendu sam imao prilike da vidim uzivo i sedim na njoj,video sam i kako ide..ali neznam nista sto se tice kvaliteta,potrosnje,cene delova.. ili mozda neki treci motor,rx ili dt mozda ovaj mi se bas svidja,i blizu mi je..samo sto sada para nemam http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=58996&trazi=1&ur=1&model=0&tip=rx%2050&m=Aprilia-RX-50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 3, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti lepo ne bi vozio tog kineza od 200ccm batali se ti 50ccm gledaj 125 moj apreporuka suzuki ts 125 po izgledau je lepsi od dt a cene su oko 1200e nisam imao srece da ga isprobam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma imam vec motor od 200 kubika ali za to nemam dozvolu,vece mi ni netreba,kad se budem zaposlio,polozio...uzecu neki od 600 hocu nekog endura od 50 kubika da uzmem,dvoumim se izmedju derbija i mx-a-rx-dt-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zajebi 50 slabo je to uzmi mtx 80 ili dt 80 ako neces 125 ali uzimaj 125 to mozes sa 16 a i ima jeftinih do 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bas me motor od 50 kubika zanima,malo da trosi,ide dovoljno a lepo izgleda..125 mi netrba jer vec imam 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan te 50ccm o kojima pricas trose sigurno 3-4 i imaju 5kw pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jedan takav mi i treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Apriliu RX 50 (80). Razlikuje se od MX-a u tockovima (MX je super-moto). Za to za sta ti treba je extra motor, jedino su mu delovi problematicni. Ako uzimas, uzmi nekog bez ulaganja. Ja sam moj u extra stanju 1997.god prodao za 1200eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci da odustanem od ovih kojima treba ulaganja.. jel si racunao koliko je trosila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako joj izvadis dusu, maximalno 5l. Inace je vrlo atraktivan motor. Niko mi nije verovao da je 50cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, imao je kit na 80cc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor,crna mu jako lepo stoji,cak mi se deset puta vise svidja od onog mx-a sto sam ja probao ;D mislio sam da oni vise trose al sad vidim da nije tako puno,hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede ali ne shvatam poentu te kupovine.Na tvom mestu pre bih taj novac od kupovine ulozio u polaganje za A i vozio Qingqi-ja.Verovatno si ga kupio novog,znas tacno kakav je sta mu fali ili ne fali,manje ce ti trositi i dosta bolje izvlaciti uzbrdice a da ne pricam o mesavini. Te 50-ice em sto nemaju snage dovoljno,em su bucne,lako se habaju a svako ko ih je pre tebe vozio 90% vremena je zavrtao gas maksimalno. Druga je prica ako nemas dovoljno godina ali bih cak i tad pre vozio Tomose iz tvog potpisa i malo se strpio i polozio za A. Ako kojim slucajem prodajes kineza pusti mi pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nemam dovoljno godina,tek krajem sledece godine mogu uplaiti polaganje...tomosa vozim,imam 3-4 trenutno,imam i neki skutercic ali mi je senda,mx..sada i rx bas zapao za oko..to bi vozio godinu,dve pa kad polozim ostavicu ga bratu koji ce taman napuniti dosta godina da polozi psp ;D kineza sam kupio novog,neplaniram jos da ga prodajem,ako naletim na nekog kao mog javicu ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Nikola Bokin drug.Stevo vidim da te interesuje neki enduro tj.supermoto od 50cm.Ja imam Keeway X-ray 50 Enduro.Mogu ti reci da sam prezadovoljan njime.Prvo sto je motor prelep po mom misljenju i po misljenju mojih drugova ne postoji lepsi motor od 50cm.A drugo je to da mi niko ne veruje da je motor od 50kubika.Svi pricaju da je 125 ili cak i 250 kubika.To ti mogu potvrditi kad sam ga kupio u Jagodini su me panduri zaustavljeli uvek kada bi me videli nisu mi verovali i pored saobracajne dozvole da je 50cm sve dok im nisam pokazao da na stublini pise 49cm.Postoji mogucnost da prodajem ovaj motor jer sam nasao veci tj. jaci Enduro Apriliu Pegaso 650.Pa ako si zainteresovan mozemo da se cujemo.Evo par slika mog Keeway X-ray 50Endura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan evo jos slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lep motor,ovakav jos nisam video,cuo sam na nekom forumu za njega al nisam video kako izgleda kako se krecu cene ovih motora? cija je to masina? hvala na slikama! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Cene variraju u zavisnosti od stanja motora i od broja kilomeratara od nekih 1100 do 1850eura.a sto se tice same masine pricaju da je to Hondina masina. ja na nju nemam primedbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...