Jump to content

Moto Zajednica

cbr 600f4 - Potrebno objasnjenje!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova

molio bi sve koji mogu TACNO da mi objasne sta bi dobio KONKRETNO kada bi stavio DINO JET KIT na moju hondu cbr 600f4,na motoru imam i k&N FILTER i sprtski auspuh!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 582 postova

Trosice mic vise, ali ces dobiti na snazi. Samim tim ces imati vise snage u manjim obrtajima pa ces manje vrteti masinu.

Istu stvat stavljam, samo jos da skupim za auspuh... ;)

Nisi me razume, trosice malo vise, ali ce dobijati snagu na 7 hilj koju je pre dobijao na 8,5 hiljada... npr.. Grubo receno...

Obrni, okreni, dupe je pozadi.. ;D

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Sto kaze Kengurrrr, tres'o ne tres'o, zadnja kap uvek zavrsi u gacama :D

Sa obzirom da je 600 osetices, potrsonju ne bi smelo da digne vise od litar max...

Jos kad bi promenio odnos lancanika to bi bila prava stvar... A poznajuci tebe, koji ne juris krajnje brzine, to bi trebao da uradis...

P.S. Javi se bre Deksone, svrati da vidis Yamahu...  :)

edit:

SSZGO, ti ne osecas mnogo jer je tebi to stvar elektronike i trazi fino podesavanje. A kod nas nema ko da ti to odradi, a to sto si sam cacakao tj ubnacivao mape je nesto drugo. Ovde su u pitanju dizne, cim su vece dizne veca je i explozija, samim tim i snaga. Sto znaci da na karb nemaju elekronska podesavanja, ali opet ne moze ni svako da ti usteluje karburatore...  ;)

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

"" Ovde su u pitanju dizne, cim su vece dizne veca je i explozija, samim tim i snaga ""

:D :D.....bilo bi lepo da je tako...ispada da nam onda samo trebaju vece dizne  ;D

Potrosnja se nece povecati a motor ce ti bolje povlaciti sa manjih obrtaja.Najvecu razliku ces osetiti izmedju 3000-7000 obrtaja i motor ce jednostavno bolje reagovati na svako dodavanje gasa a sto se konjske snage tice ako se sve dobro podesi grubo oko 2-3 konja (sa k&n i izduvom).

P.s. "SSZGO, ti ne osecas mnogo jer je tebi to stvar elektronike i trazi fino podesavanje. A kod nas nema ko da ti to odradi"  [glow=red,2,300]........ima,ima  [/glow] ;) ;)

"" Ovde su u pitanju dizne, cim su vece dizne veca je i explozija, samim tim i snaga ""

:D :D.....bilo bi lepo da je tako...ispada da nam onda samo trebaju vece dizne  ;D

Potrosnja se nece povecati a motor ce ti bolje povlaciti sa manjih obrtaja.Najvecu razliku ces osetiti izmedju 3000-7000 obrtaja i motor ce jednostavno bolje reagovati na svako dodavanje gasa a sto se konjske snage tice ako se sve dobro podesi grubo oko 2-3 konja (sa k&n i izduvom).

P.s. "SSZGO, ti ne osecas mnogo jer je tebi to stvar elektronike i trazi fino podesavanje. A kod nas nema ko da ti to odradi"  [glow=red,2,300]........ima,ima  [/glow] ;) ;)

Ja ne vidim gde nisam bio u pravu i sta sam pogresno rekao, sa duznim postovanjem... Ali mi ovde pricamo o nekom minimalnom ulaganju i mislim da nisam rekao nista nerealno. Normalno da motor nece leteti, zna se koliko para mora da se ugura za 20konja...

Mislim da si me bar ti dobro razumeo sta sam hteo da kazem. Nisam strucnjak pa ne mogu objasniti u detalje... :)

U svakom slucaju pozdrav...  :)

Deksone nazovi me pa cu okrenuti par ljudi da ti to odrade po nekoj normalnoj ceni... Imam neke momke na Vidikovcu, tj od mog komsije dobri drugari... Voze trke, poznaju materiju... ;)

• Svrati ponekad, 178 postova

pretpostavio sam,sa njima se znam od 90-te ;)juce se bas cuo sa starijim(ivanom).baci im pozdrave od mene kad ih vidis a naravno i tebi druze veliki pozdrav :D

Ne znam se ja sa njima licno, znam momke iz vidjena(kupili smo ZX9 od njih,), par puta se sretali po nekim mestima nista spec... Moj komsija je dobar sa tom ekipom, tj sa njima se vozi... Znam Velibora, ja sam mu bivsi zet kojeg ne moze da prezali...  ;D ;D ;D Sala naravno, a ti Deksone javi se bre, svrati... :)

Takodje pozdrav od mene. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja