stomil 2 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne prodavnice malo juznije, licno sam par puta uzimao neke stvarcice kod njih i veoma sam zadovoljan. Uglavnom je oprema iz Louis, Hein Gericke i Polo kataloga, takodje postoji mogucnost i da se snjima dogovorite da vam nesto donesu iz tih kataloga ako nemaju trenutno na lageru. Takodje se bave i uvozom polovnih motora, uvek imaju nesto na lageru a moze i da se naruci po zelji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 29, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neki link ako imaju da bacimo pogled sta se to nudi na jugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorradcentar.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorradcentar.com/ da to su upravo oni, inace sa cenama su otprilike kao Markos (bar sto se tice AGV kaciga, ostalo nisam uporedjivao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 10, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam od njih motor Honda cb500 odlican, i kupio sam jaknu polo - letnja nije losa. U svakom slucaju moja preporuka . Pzdrav za gazda Milosha - motorrad centar Nis od bbk Apolon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan hm bas cu da odem do njih ovih dana da vidim kolko ce izadje jedan mali cruser a i opremicu da nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu sta nude pa da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sminkeraj 0 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan razocaran sam losom ponudom kao i veoma neljubaznim ljudima koji tamo rade, samo sto me nisu isterali a kamo li da probam sve sto sam hteo ( kacige i ostalo ) aj sto su skuplji 30% u odnosu na BG nekako bih i progutao da su bili ljubazniji bar malo ovako krecem putem Beograda za opremu a i da pogledam koji motor. A da traze pazite sad oko 300 evra samo za dovodjenje motora a ima bar 10 koji rade to za 200 pa i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Solidna ponuda dodatne opreme. Moj savet je da ne pokusavate da nesto narucite.U tri navrata sam narucivao i nijednom nisam dobio narucenu robu.Dakle ako vam se svidja to sto vidite u prodavnici ,kupite. Narucivanje-ZaBORAVITE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam i vlasnika a nazalost i lika koji radi tamo, zove se Zdravko. Necu da pricam o brojnim ljudima koji su lose prosli pazareci u toj radnji navescu samo moje iskustvo. Obzirom da znam gazdu zamolio sam ga da ostavim moj prethodni motor kod njega (na prodaju). Svako ko je dosao i trazio informacije da ga kupi dobio je odgovor od tog Zdravka da ce gazda uskoro dovesti isti takav samo bolji i jevtiniji motor. Na kraju sam isterao motor iz radnje i video da su mi polomili retrovizor. Eto toliko o radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da znam gazdu zamolio sam ga da ostavim moj prethodni motor izgleda da ipak neznas dobro tog gazdu,nazalost :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ti zivis u Svilajncu a Alex i ja u Nisu.Naci cemo se na nekom skupu pa ces cuti jos prica .Nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan vidim na netu donose opremu iz LOUISA, odmah pozovem, kažu donosimo za mesec dana uvećanje cene za 20%. obzirom da je bila zima odaberem ja kompletnu opremu (dve kacige, čizme, jaknu, pantalone, kišnjak, rukavice, potkape) na sniženjima tako da mi nije smetalo uvećanje cene.pozovem nakon mesec dana kažu oprema je kupljena, samo da stigne iz germanije.pozovem još par puta ista priča, te za tri dana, pa za sedam dana, pa stigla je roba za radnju, ali moja oprema ovog puta nije, ali biće za desetak dana i tako dva-tri meseca. i tako dođoše lepši dani, a moja oprema još u germaniji, i ja odustanem, pokupujem sve to kod nas i za sva vremena zaboravljam LOUIS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Jul 3, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nakon par dobrih iskustava imao sam par losih sa njima, tako da cu ih ubuduce obilaziti u sirokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 19, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja na primer imam super iskustva sa njima, kupio sam tamo motor(Honda cb500s) koji je izuzetan, preshao sa njim do sada oko 5000 km, i radi kao sat . Zdravko mi zamenio ulje na 3000 km,(nov akumulator) i to je svo ulaganje u motor, kupio sam i kacigu nolan n60 , za istu dobio popustod 20%, i Polo "diablo hellfire" jaknu na koju sam takodje dobio neki popust od 15%.Inache redovno kupujem tamo sprejeve za lanac, ulje i dr... i proizvodi su originalni i dobri. www.motorradcentar.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ja ne znam ko ti daje za pravo da ljude delis na normalne i nenormalne bajkere.Sto se tice doktora oni su posebni ljudi u svkom pogledu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ubica2002 0 Napisano Decembar 8, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si primetio , a ocigledno nisi, ja nisam nikog delio a ni vredjao, a ti to radis. Vodi doktora kuci ako ti se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bolje da admini rese ovu stvar.Ocigledno nisi naucio pravila ponasanja na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ubica2002 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ti mozes da shvatis gde gresis sinak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 354 Napisano Decembar 10, 2007 jedan od DDMZ, 815 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dajte argumente, od ličnog prepucavanja tipa: "nemaš ti pojma, itd." niko neće steći pravu sliku o radnji, a vas dvojica blatite jedan drugog. I, molim vas, samo lična iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma hajde momci nema svadje ovde smo da se druzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejance 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi spustite loptu, pricajte o doticnoj prodavnici jer je to tema... Elem sto se tice prodavnice stojim iza onih ljudi sa losim iskustvom sa njima. Toliko su skupi da 'ladno mozete dva da uvezete iz inostranstva, ili prizemnija varijanta-da odete do Vojvodine i tamo nadjete motor ili skuter po svojoj meri. A da Vam ne pricam za stelovanje kilometraze (i tom prevarom direktno vam ugrozavaju bezbednost), kada udjete u radnju i ne pokusavaju da vas animiraju niti da izadju u susret vasim zeljama, jednostavno vas odkuliraju u fazonu ako ti neces ima ko hoce. A da, sajt nisu azurirali apsolutno nikad tako da dzaba gledate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...