lalajko 2021 Napisano Maj 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Postace tradicija da prvu BJB vikend voznju pocinjemo obilaskom jednog od najlepsih putnih pravaca za motocikle u Evropi - Dunavskom magistralom. Kao i uvek, pripremili smo vam zanimljiv program uz jos lepsu trasu. Subota: Za pocetak, sastanak u 09:30 na JP pumpi kod Steco-a: Iskoristite ovih 30 minuta do polaska da napunite rezervoar i proverite motor. Zatim se prebacite u restoran pored pumpe na kaficu ili laki dorucak. U 10:00h Krenucemo autoputem do Bubanj potoka, odakle se izdvajamo ka Smederevskom putu i dalje nastavljamo planom predstavljenom na ovim mapama (klikni za vecu sliku): Ne zurimo, imamo ceo dan vremena da gustiramo Dunavsku magistralu. Prvu pauzu cemo napraviti na Srebrnom jezeru - kafica i ili osvezavajuce pice na terasi nekog od brojnih kafica. Zatim odlazimo do Golupca gde cemo rucati. Na pauzi cemo se dogovoriti o svracanju na kaficu u kamp Toma, mesto je pravi raj na zemlji! Dvadesetak kilometara iza kampa posecujemo muzej "Lepenski vir". Potom lagano gustiramo najlepsi deo danasnje trase, od Donjeg Milanovca ka Kladovu. Spremite se za cesta stajanja radi slikanja i uzivanju u fantasticnim pejzazima. U ranim popodnevnim satima stizemo u Kladovo gde cemo prenociti u bungalov naselju Karatas. Cena prenocista je 600 dinara po osobi. Potom odlazimo u kolektivnu posetu hidrcentrali Djerdap - nemojte ovo propustiti! Uvece cemo uzivati u glavnoj ulici Kladova prepunoj kafica, picerija i poslasticarnica! Nedelja: Polazak iz Kladova u nedelju u 08:00 casova. Krecemo sjajnim putem preko Brze palanke do Negotina. Ovde pravimo izlet do Rajackih pimnica, mesto koje morate videti i gde za male pare mozete kupiti vrhunska crna i bela vina! Po povratku u Negotin nastavljamo put ka Boru i Borskom jezeru atraktivnim putem preko Rgotskog brda. Na Borskom jezeru pravimo pauzu za rucak. Potom nastavljamo fenomenalnim putem preko Crnog vrha ka Zagubici gde posecujemo vrelo Mlave i pravimo pauzu za kafu. Prolazimo Krepoljin i ulazimo u Gornjacku klisuru gde cemo posetiti cuveni manastir Gornjak. Potom preko Petrovca na Mlavi produzujemo ka obilaznici oko Pozarevca. Izlazimo na Smederevski put i istom trasom kao u polasku dolazimo do Beograda, gde bi smo trebali da budemo oko 19h. Prvi dan: 250km Drugi dan: 365km Vise o voznji u grupi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14598.0 Neke od voznji ovom trasom: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=18324.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=40347.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=35913.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Maj 2, 2010 Iceman, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se odma prijavim 1. MarioZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi poznata ova poslednja fotka Nego da se prijavim. Pu za mene ;D 1. MarioZ 2. Pedj@j Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ako nema niko nista protiv ja i mojih 150 kineza +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja 1. MarioZ 2. Pedj@j 3. Pavel 4.SPORTAUTO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i ako vreme posluzi, vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E, ovog puta idem i ja! 1. MarioZ 2. Pedj@j 3. Pavel 4.SPORTAUTO 5. Vlada Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Bas Vam zavidim... Sjajna ruta! Na zalost, zbog posla nikako necu moci da ispratim ovu voznju.. Ali zato, Sinclair i ja smo proslog vikenda izvezli jedan deo marsute koju cete voziti drugi dan- tacnije Bgd- Bor i nazad... Utisci su sjajni, sa posebnim akcentom na deo od Borskog jezera do Petrovca! Uzivacete u svakom km... Srecan put i lep provod!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da muzej Lepenski vir jos uvek ne radi, mozda cemo malo izmeniti turu pa da posetimo pre rucka Viminacijum... ...a od Gradista idemo putem uz sam Dunav do Golupca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Necu jos da se stavim na spisak, za slucaj da ipak odem u Umag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan posto jos nisam isao sa vama na voznje, osim na protestnu 17.04 , a i slobodno mogu da kazem da sam neiskusan vozac , interesuje me koja je putna brzina grupe ? . da nebi usporavao grupu sa mojom max putnom brzinom od 100 km/h . Vidim da se vozi uglavnom kroz naseljena mesta pa se nadam da brzina nece biti problem. Samo da nastelujem karbove i vidimo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan posto jos nisam isao sa vama na voznje, osim na protestnu 17.04 , a i slobodno mogu da kazem da sam neiskusan vozac , interesuje me koja je putna brzina grupe ? . da nebi usporavao grupu sa mojom max putnom brzinom od 100 km/h . Vidim da se vozi uglavnom kroz naseljena mesta pa se nadam da brzina nece biti problem. Samo da nastelujem karbove i vidimo se u subotu Ne sekiraj se nista.....ako je Lalajko prvi, nama ce podeliti ''R'' - ove, da bi ga stigli . Zezam se. 70, 80 i 90/km. Vidimo se u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemas problema, vozi se vecinom 60-80km/h, mozda ce samo na kracim delovima moci koji kilometar preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Put uy Dunav od V. Gradista do Golubca je u gorem (ali podnosljivom) stanju od onog drugog. Zato je mnogo interesantniji. Ima par mesta na kojima se moze zastati i osmotriti na tenane lepota Dunava uz neko osvezenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu i ja, sve zavisi od vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Od Golupca do Kladova pazite na odrone. Put je fenomenalan za vožnju pa se vozači opuste. Odroni su obično u krivini. Tuneli su isto tako odvratni. Ima rupa, kamenja i stalno neka voda curi na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 3, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan eh eto dobih i ja kompanjona kineza za svaler gas...izvin te za off... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemas problema, vozi se vecinom 60-80km/h, mozda ce samo na kracim delovima moci koji kilometar preko. Tako mator a lazes c c c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 4, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan nesto mutavo ovo prijavljivanje...bice k'o i prosli put...5-6-10...na kraju 23-24-25... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 4, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ha i ja tako napredovao...bio treci,sad prvi,samo da ne ostanem usamljeni jahac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije sigurno ali mislim da cu moci ovu turu da vam se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Lajko, ja danas bio kod Tome i nisam mogao proci do vode..Udarili neke barikade od granja pa ti to vidi.. 1.Pavel 2.Japanx 3.Vlajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 5, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Od Golupca do Kladova pazite na odrone. Put je fenomenalan za vožnju pa se vozači opuste. Odroni su obično u krivini. Tuneli su isto tako odvratni. Ima rupa, kamenja i stalno neka voda curi na put. Prosli tuda za 1. maj i put nema rupa, a ni odrona... Znaci opustena voznja... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Od Golupca do Kladova pazite na odrone. Put je fenomenalan za vožnju pa se vozači opuste. Odroni su obično u krivini. Tuneli su isto tako odvratni. Ima rupa, kamenja i stalno neka voda curi na put. Prosli tuda za 1. maj i put nema rupa, a ni odrona... Znaci opustena voznja... :D Takodje bio za 1. maj, odrona nije bilo, vode po tunelima kao i obicno... sve u svemu uzivancija za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa dragi naši, vreme je da se sastavi spisak učesnika. DakleM, navalite: 1. 2. 3. 4. ... E, ovog puta idem i ja! 1. MarioZ 2. Pedj@j 3. Pavel 4.SPORTAUTO 5. Vlada Afrika Dva spiska ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...