Zoltan 583 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari posto svi cutu a Blajbi i ja moramo negde za vikend a para nema, idemo na jezero. Polazak je u 5h izjutra ispred moje zgrade (blok 63s NBg) i dalje valjda vako a mozda i ne . Avala, Ralja, Mladenovac, Belosavci, Topola, Stragari, V. Senj, Bare, Toponica, Jezero. Tu negde oko istog ce da rostiljamo, kampujemo i u nedelju nazad za BG. Ako neko oce sa nas i zna put ili ne zna, dobro je dosao. Stajacemo cesto, Blajbi mnogo voli cigare a mene jebe prostata a ocemo da se slikamo i vidimo bas svaku sitnicu, crkvu, muzej, drvo, bunar, kucu tako da put nece da bude naporan ali ce da trajeeeeeeeee...... Mi idemo a vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Mi se nameracili na Frusku goru inace bismo se rado pridruzili jer imamo slican program putovanja (vidi drvo, vidi cvet, pogle` kamen, vidi pas golub, ....) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 30, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, tu vam je u blizini i Boracki krs, mozda da napravite izlet do tamo, a i manastir Vracevsnica nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, tu vam je u blizini i Boracki krs, mozda da napravite izlet do tamo, a i manastir Vracevsnica nije daleko. Hvala, svaka informacija ovog tipa nam dobro dodje posto nikada nismo bili tamo. A kao sto napisah volimo sve da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu, biće to divna vožnjica! A ovo što Lalajko reče ne zaobilazite! Borač spada u red najstarijih srednjovekovnih 'gradova' na ovim našim prostorima. Za preporuku je i divna, stara crkvica ispod sa ogromnom portom. Tu je i zapušteno groblje junaka Prvog svetskog rata, a naposletku ne propustite potpuno autentičan etno-restoran u samom centru mesta!!!Cene simbolične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 30, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma i gulas u Donoj Vrbavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...