Jump to content

Moto Zajednica

Gruzansko jezero, vikend praznicni

Recommended Posts

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Drugari posto svi cutu a Blajbi i ja moramo negde za vikend a para nema, idemo na jezero. Polazak je u 5h izjutra ispred moje zgrade (blok 63s NBg) i dalje valjda vako a mozda i ne  . Avala, Ralja, Mladenovac, Belosavci, Topola, Stragari, V. Senj, Bare, Toponica, Jezero. Tu negde oko istog ce da rostiljamo, kampujemo i u nedelju nazad za BG. Ako neko oce sa nas i zna put ili ne zna, dobro je dosao.

Stajacemo cesto, Blajbi mnogo voli cigare a mene jebe prostata a ocemo da se slikamo i vidimo bas svaku sitnicu, crkvu, muzej, drvo, bunar, kucu tako da put nece da bude naporan ali ce da trajeeeeeeeee......

Mi idemo a vi?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 453 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)

Mi se nameracili na Frusku goru inace bismo se rado pridruzili jer imamo slican program putovanja (vidi drvo, vidi cvet, pogle` kamen, vidi pas golub, ....)

;D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Zoltane, tu vam je u blizini i Boracki krs, mozda da napravite izlet do tamo, a i manastir Vracevsnica nije daleko.

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Zoltane, tu vam je u blizini i Boracki krs, mozda da napravite izlet do tamo, a i manastir Vracevsnica nije daleko.

Hvala, svaka informacija ovog tipa nam dobro dodje posto nikada nismo bili tamo. A kao sto napisah volimo sve da vidimo. ;)

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Hvala na predlogu, biće to divna vožnjica! A ovo što Lalajko reče ne zaobilazite! Borač spada u red najstarijih srednjovekovnih 'gradova' na ovim našim prostorima. Za preporuku je i divna, stara crkvica ispod sa ogromnom portom. Tu je i zapušteno groblje junaka Prvog svetskog rata, a naposletku ne propustite potpuno autentičan etno-restoran u samom centru mesta!!!Cene simbolične.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja