TT600 174 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu TT600 1990 god. Uvezena pre dve god iz CH ja sam prvi vlasnik ovde U CH odradjena generalna pre prodaje ( kupljen u radionici za opravku ) Od tada presla oko 12000 km vozena rekreativno po bregu i pescari i kraca putovanja do 100 km Ulje i filter menjano na max. 3000 km zadnji put promenjeno pre oko 1000 km Lanac i lancanici odlicni ( redovno prani i podmazivani posle svakog off roada Ogibljenje perfektno - prednje vile se steluju vazduhom. zadnji amortizer se isto steluje Kocnice dobre, prednje plocice promenjene jesenas DID felne, LUKAS volan Prednja guma dobra, zadnja za zamenu, mozda je i ja zamenim ovih dana za bolju ( doduse isto polovnu ) Mozda joj je potrebno farbanje ( stvar ukusa ) Uz nju idu i SM felne 18, 18 Takasagi sa sve dobosem i manjim lancanikom i gumama za asfalt demontiranim koje mogu da idu neko vreme Masina odlicna ne trosi ulje od zamene do zamene ni kap. Nema nikakav dim u boji, pali vruc na prvu kurblu, ladan na 3 - 4 Lako ide kurbla, dekompresor perfektno ustelovan. Mozda bi trebalo prestelovati ventile - nista drugo nema od ulaganja Registrovan do 23. 04. 2011 Vlasnik Cena 1600 e Moze i zamena, ali samo za FULL CROSS 250 moze i moja manja doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih tel. 060 684 7533 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano April 28, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan motor u odlicnom stanju, sa off road iskustvom, ko ga kupi nece se prevariti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan motor u odlicnom stanju, sa off road iskustvom, ko ga kupi nece se prevariti Naravno da se nece prevariti, ali izgleda da niko nece ni da kupi ( niko ne zove ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan napravi pravu cenu pa da pricamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prava cena je 1600 E Za kes cemo spustiti malo, ali samo malo, pa kome se svidja, dobrodosao je da pogleda, proba, plati i vozi Ako neko ocekuje da ce cena padati, vara se, niti mi je hitno, niti motor ima neku skrivenu manu pa da ocu da ga se resim Mene je lepo sluzio, a moze jos dugo da sluzi mene ili novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXZZ 1 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost kod nas je samo cena bitna a ne da li to valja. Svi se ravnaju po najnizoj ceni nekog tamo krsa, pa bi onda da pazare dobar motor po toj iii slicnoj ceni. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost kod nas je samo cena bitna a ne da li to valja. Svi se ravnaju po najnizoj ceni nekog tamo krsa, pa bi onda da pazare dobar motor po toj iii slicnoj ceni. :-\ ja nadjoh negde podatak da ovo troshi 5l na 10km ? jel to samo za offroad ili i po gradu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze i po gradu i na kraca putovanja. Putna brzina mu najvise prija na 90 - 110 km/h. Pri takvoj voznji trosi max. 5 litara ali na 100 km, a ne na 10km kako si napisao Ode potrosnja i na 7 pri najzescem off roadu po blatu i brdima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze i po gradu i na kraca putovanja. Putna brzina mu najvise prija na 90 - 110 km/h. Pri takvoj voznji trosi max. 5 litara ali na 100 km, a ne na 10km kako si napisao Ode potrosnja i na 7 pri najzescem off roadu po blatu i brdima http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_1990.php i bitan citata sa te stranice ... `` Other specifications Fuel capacity: 13.00 litres (3.43 gallons) Fuel consumption pr. 10 km (6.2 miles): 5.00 litres (1.32 gallons) `` Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13962 Napisano Maj 5, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_1990.php i bitan citata sa te stranice ... `` Other specifications Fuel capacity: 13.00 litres (3.43 gallons) Fuel consumption pr. 10 km (6.2 miles): 5.00 litres (1.32 gallons) `` @zmaj, da li ti verujes u sve sto neko napise, tu potrosnu ne mozes da postignes ni sa 500 ccm 2t. dodji do vrsca pa pogledaj motor. mislim da je tako najlakse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan možda kad spusti na 800e pa da idem do sVršca nego sam bacio pogleda na sajt kao ajde vidim baš me zanima potrošnja tog sokoćala kad ono ... pa reko da pitam .. ja ništa ne znam, mlad, zelen i neukusan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan možda kad spusti na 800e pa da idem do sVršca nego sam bacio pogleda na sajt kao ajde vidim baš me zanima potrošnja tog sokoćala kad ono ... pa reko da pitam .. ja ništa ne znam, mlad, zelen i neukusan ... Onda se neces ti Vrsca nagledati A, ako si mlad i zelen, umes valjda da upotrebis logiku I ovi sto su to stampali ( klasicna stamparska greska ), da su malo logicno razmislili videli bi da je glupo sa jednim rezervoarom preci samo 25 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Onda se neces ti Vrsca nagledati A, ako si mlad i zelen, umes valjda da upotrebis logiku I ovi sto su to stampali ( klasicna stamparska greska ), da su malo logicno razmislili videli bi da je glupo sa jednim rezervoarom preci samo 25 km svu sreću ja tebi želim u prodaji i da prodaš po onoj ceni koliko misliš da vredi a da kupiš sledeći po onoj koliko mu je tržišna vrednost .. da li je štamparska greška ili nije, to ja ne znam, a da nebi pretpostavljao, a pretpostavka je majka svakog zajeba, zato ja lepo pitam ... : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam kupovao motor po trzisnoj vrednosti ( nego odem, probam, i to samo ono sto me zanima, a ne bilo koji ) Cena nikad nije bila presudna Zato sam se lepo navozao i sa prethodnim XT350 i sa ovim - sve ukupno 4 godine bez da mi zatrokira svecica, a kamoli nesto gore ( priznajem bilo je par probusenih guma A kome je cena najbitnija pri kupovini motora, taj provede 80% sezone kod majstora i jureci delove i ta igranka skupo izadje i para i zivaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim u čemu je problem ... ti imaš odlučan motor, svidja mi se skroz, verovatno bi mi odgovarao i po visini (do 80cm visina sedišta) ali tvoja i moja percepcija cene tog motora se razlikuju i ja nemam potrebu da te ubedjujem u pravilnost mog vidjenja vrednosti i cene ... tebi iskreno zelim da ga prodaš po toj ceni po kojoj si planirao ... sve najbolje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan "... a tema zaključana zbog oglas trolova ..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zmaju vidi se da si amater pri kupovini dakle odes da vidis motor, zagledas ga onako opasno kao da ces da kupis onda napravis koji djir, probas malo, prednjak, zadnjak, da vidis jel poteze i koci... i onda sa rukama u dzepovima i pogledom u zemlju, sutiras gumu ponudis trecinu cene, pa ako prodje, ekstra, ako ne, bar si se vozio za dz iskusniji "kupci" povedu i drugare da se voze, ili izvuku od prodavca kakav komad prsute za vreme ozbiljnih pregovora... a ima i onih sto prelaze pravo na stvar, kad se setim, bese onaj decko sto je za motor od 5000, nudio skroz ozbiljan, svoj golf iz 86te i 500 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan da potsetim da sam ja za ovaj motor samo pitao za potorsnju jer nije bilo tachno navedeno na bikez.com ... predlog kupovine nisam ja dao, rekao sam kad bi me zanimalo kad bi bilo 2x manja cena ali kao rekoh ja sam samo pitao oko potrosnje, sve ostalo je trolovanje i zlonamerno pisanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmm, u pravu si. neko bi trebalo da prijavi to zlonamerno tracharenje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i onda sa rukama u dzepovima i pogledom u zemlju, sutiras gumu hahaha takvi kod mene dolaze!!! kako si znao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Covek prodaje motor i nemojte mu off-ovati oglas ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nase offovanje mu stavlja oglas na vrh i vise ga ljudi vidi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Covek prodaje motor i nemojte mu off-ovati oglas ... Ma nije off Samo napred, volim ja kad se razradi bilo koja tema, pa makar i moj oglas Zato i posecujem ovaj forum, da vidim misljenja raznih, dobrih, ljudi ( a i onih ostalih ) iz svega toga moze svasta da se nauci - jesam mator, ali covek se uci dok je ziv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lutkica ja imam nesto slicno i nemam srca da ga prodam.... SRECNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...