Jump to content

Moto Zajednica

Na prodaju HONDA CBR600RR 2005. nove slike

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Naime kao sto neki znaju oglas je vracen jer zelim da kupim nov motor Suzuki DL650! Drugih razloga nemam...

Motor je na moje ime, registracija vazi do 25.07.2010.

-Motor je 05- 06. god.

-U odlicnom je stanju, presao 22.000 km

-Retrovizori Puig(kupac ce dobiti i stare koje sam skinuo)

-Sada ima nove barakudine rucke

-Vizir MRA

-Gume su Metzeler, skoro nove

-Tokico motorcycle brakes

-Xenon svetla(ugradjene kod Zvonka u Centru S)

Motor je odrzavan redovno kod Kocke, dakle sve je zamenjeno i novo. Servis uradjen na 19.100km

NOVA CENA 4.900e(dogovor)

Zamene ne! Samo kesh!

0642982371

PS: Molim sve ljude da ne offuju temu! Hvala na razumevanju

Sve sto vas zanima u vezi motora mozete na PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 227 postova

Evo da se ja prvi zapljunem. :)

Motor izgleda extra! :)

Na brzinu sam citao oglas pa sam te zato na mail pitao za rucice....sada kapiram koje su rucice na motoru.. :) Vishe mi se svidjau one svetlo sive. :)

A i fabricki retrovizori mi se vishe svidjaju od ovih aftermarket.... cuvaj sve delove. ;)

Vidimo se za 5-6 dana...

Pozz.

Hvala! Sto se tice retrovizora njih sam ostavio za svaki slucaj ako se predomislim ili tako nesto zbog velicine :)  Promenio sam ih zato sto sto su mi fabricki retrovizori bili previse veliki i licili su kao da su za traktor :) al' stvarno... Ovi su lepseg dizajna, kvalitetniji su i za nijansu manji ali je ogledalo bolje. Marka je puig. Kupljena u maxmomentu. E sad rucke :) Rucke kao da su od nekog celika bile, fabricke i prave americke :) Na njima je bilo urezano 600rr :( uzas, veruj mi... Predebele su bile i za malo duzu voznju trnu ti ruke i bole, zato sam ih skinuo i sa zadovoljstvom bacio  ;D Veruj mi nisam pogresio, svako ko ih je video umro je od smeha... Ove rucice su profi ;) Vidimo se ;)

Ajmo samo par reci o Hondi  :) Svako ko je imao prilike da proba Hondu CBR600RR zna da je uzivanje voziti je, al' stvarno... Mislim da je ovaj motor odlican za pocetnike u smislu pocetnik na R masini. Oprostice vam mnogo pocetnickih gresaka a nece te biti ni svesni toga u trenutku, jer ne divlja previse ali ako dodate gas nije nista losiji od ostalih u konkurenciji. Ja sam sa Yamahe YBR125 presao na Hondu. Taj trenutak nikad necu zaboraviti jer sam se pomalo i plasio i bio srecan kako je cudoviste ispod mene jako :) rekao sam sebi da je 600cc nesto najbolje i da nikom ni ne treba vise kubika a kamoli konjskih snaga. Dok sam planirao da Honda ostane kod mene razmisljao sam o Race exaust sistemu i pricao sa ljubaznim Robertom, dosli smo do zakljucka da bi ovaj model topa izgledao najbolje na Hondi. Cena bi bila sa ugradnjom 160e i ugradnja bi trajala od 2-3h, sto je ok. Evo i slike pa ko odluci da kupi Hondu od mene moze da proba kod Roberta :)

post-6659-12879073089913_thumb.jpg

post-6659-12879073090325_thumb.jpg

• Drug član, 1137 postova

Ajmo samo par reci o Hondi  :) Svako ko je imao prilike da proba Hondu CBR600RR zna da je uzivanje voziti je, al' stvarno... Mislim da je ovaj motor odlican za pocetnike u smislu pocetnik na R masini. Oprostice vam mnogo pocetnickih gresaka a nece te biti ni svesni toga u trenutku, jer ne divlja previse ali ako dodate gas nije nista losiji od ostalih u konkurenciji. Ja sam sa Yamahe YBR125 presao na Hondu. Taj trenutak nikad necu zaboraviti jer sam se pomalo i plasio i bio srecan kako je cudoviste ispod mene jako :)rekao sam sebi da je 600cc nesto najbolje i da nikom ni ne treba vise kubika a kamoli konjskih snaga. Dok sam planirao da Honda ostane kod mene razmisljao sam o Race exaust sistemu i pricao sa ljubaznim Robertom, dosli smo do zakljucka da bi ovaj model topa izgledao najbolje na Hondi. Cena bi bila sa ugradnjom 160e i ugradnja bi trajala od 2-3h, sto je ok. Evo i slike pa ko odluci da kupi Hondu od mene moze da proba kod Roberta :)

verovatno nikad nisi seo na 1000, a pre 600 i 125 je bila dovoljna i najjaca ;)

• Drug član, 1137 postova

nije mi jasno?

ti ces fabricki pljosnati top da zamenis ovalom ??

na sta ce to da lici, vidjao sam, ljudi su menjali zbog ostecenja svoje fabricke ili im padalo na pamet da aftermarket ovali ce dobro da cuce, nikako ne preporucujem stoji mu lose, iz aviona s evidi da to nije to...

inace detelina je prodavao na oglasnu skoro top od ninje (verovatno moze i kod tebe) akrapa, po nekoj smesnoj cifri od 120 eura, vidi da li je to jos aktuelno

nije mi jasno?

ti ces fabricki pljosnati top da zamenis ovalom ??

na sta ce to da lici, vidjao sam, ljudi su menjali zbog ostecenja svoje fabricke ili im padalo na pamet da aftermarket ovali ce dobro da cuce, nikako ne preporucujem stoji mu lose, iz aviona s evidi da to nije to...

inace detelina je prodavao na oglasnu skoro top od ninje (verovatno moze i kod tebe) akrapa, po nekoj smesnoj cifri od 120 eura, vidi da li je to jos aktuelno

Hvala decko na savetima, jako si ljubazan... Inace tema je "prodajem Hondu" a ne "kupujem top"! ;)

• Svrati ponekad, 103 postova

Ajmo samo par reci o Hondi  :) Svako ko je imao prilike da proba Hondu CBR600RR zna da je uzivanje voziti je, al' stvarno... Mislim da je ovaj motor odlican za pocetnike u smislu pocetnik na R masini. Oprostice vam mnogo pocetnickih gresaka a nece te biti ni svesni toga u trenutku, jer ne divlja previse ali ako dodate gas nije nista losiji od ostalih u konkurenciji. Ja sam sa Yamahe YBR125 presao na Hondu. Taj trenutak nikad necu zaboraviti jer sam se pomalo i plasio i bio srecan kako je cudoviste ispod mene jako :) rekao sam sebi da je 600cc nesto najbolje i da nikom ni ne treba vise kubika a kamoli konjskih snaga. Dok sam planirao da Honda ostane kod mene razmisljao sam o Race exaust sistemu i pricao sa ljubaznim Robertom, dosli smo do zakljucka da bi ovaj model topa izgledao najbolje na Hondi. Cena bi bila sa ugradnjom 160e i ugradnja bi trajala od 2-3h, sto je ok. Evo i slike pa ko odluci da kupi Hondu od mene moze da proba kod Roberta :)

Apsolutno se slazem da je ovo pravi motor za nekoga ko hoce da stekne iskustvo voznje na r motoru.

Sorry za off

• U prolazu, 57 postova

Jebi ga, ja da mogu da prodam moj Suzuki,sutra ujutru bih kupio tvoju hondu.Za mene je crna 600 rr tvoj model najlepsa od svih hondi 600,a koliko vidim tvoj motor je u super stanju.Nista ,zelim ti srecu u prodaji,a ako slucajno prodam suzanu eto mene.

Jebi ga, ja da mogu da prodam moj Suzuki,sutra ujutru bih kupio tvoju hondu.Za mene je crna 600 rr tvoj model najlepsa od svih hondi 600,a koliko vidim tvoj motor je u super stanju.Nista ,zelim ti srecu u prodaji,a ako slucajno prodam suzanu eto mene.

Hvala druze ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja