profesor momir 250 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Uželeo sam se putovanja sa spavanjem negde. Ovo na jedan dan mi je postalo dosadno. Pravac Sombor i relacija je sledeća Šabac, Sremska Mitrovica, preko Fruške Gore, skelom preko Dunava, Bačka Palanka, Apatin, Sombor. Spavanje u Somboru kod porodice Sudarevi i vraćanje preko Kule, Novog Sada, nazad do Šapca. Put do Sremske Mitrovice poznat i monoton. Ovde prelezimo preko autoputa: Put prema Fruškoj Gori takođe prav. U daljini se vide obronci ove ,,velike,, Vojvođanske planine. Prolazimo koz Ležimir i ulazimo u nacionalni park. Vožnja uzbrdo i nizbrdo prelepa. Nema gužve, saobraćaja. Bojana /moja ćera/ i ja na motoru... Čekamo skelu i prelazimo prema Begeču... Ovo malo poziram a malo više pridržavam motor. Pre nas je prošao neki veliki brod i bogami napravio ,,goleme,, talase... Mutno ladno Dunavo i nebo u vodi... Posle pauze uz riblju čorbu u restoranu na obali, nastavljamo prema Bačkoj Palanci... I dalje Obrovac, Tovariševo, Bač, Deronje, Odžaci, Srpski Miletić, Doroslovo, Stapar pa skretanje prema Apatinu... A put prav, nigde krivine. Ustvari 10km pa krivina, 15km pa krivina... Polako i sunce zalazi na horizontu i mi i dalje pravo, samo pravo... Stižemo u Apatin i pravimo pauzu na predivnom restoranu na gradskoj plaži. Kafica i palačinci... Malo sam se i ja ograbao za palačinke. Kao ja karakter, neću slatko... Stižemo u Sombor.Sve po ps-u. Tuširanje, suoer klopa, uveče šetnja gradom. Ja ispod kandelabra. Naši domaćini Stamenka i Jovan Sudar, moji svastika i pašanac. Sutradan nazad i opet pravo, pa pravo, pa za promenu opet pravo... Ako hoćete da ukockate gume idealna destinacija... Pa malo kanal D-T-D /Dunav- Tisa-Dunav/ Kroz mesta koja liče jedno na drugo Kljajićevo, Sivac, Crvenka, Kula, Vrbas, Zmajevo, Stepanovićevo, Kisač, Rumenka prema Novom Sadu. Mala pauza na Mišeluku i pravac Šabac. Sve u svemu lepo se navozasmo, na satu još 394km. Ubi ona pravina, ali i to treba videti... POZZ... svim bajkerima sveta i nak nam je lep put i sigurna vožnja... :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Slike su lepe,ali steta sto nisu malo vece, mislim na rezoluciju.....moglo bi ovo ponoviti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Momir u akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bravo profesore,svaki put sve lepsi i lepsi putopis .pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Skele su super stvar! Uvek padne klopica, jer ih nikad nema kad stigneš na obalu. Mogla bi da se napravi neka turica po Vojvodini sa prelascima skelama... ima ih bar tri zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 30, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Profesore. Takva je Vojvodina. Pravo samo pravo. Poneka krivina i taman pomisliš SAD ĆU DA JE SLOŽIM kad ono naidje neki šleper ili ferguson pa te uspori. Bilo bi lepo da, ako neko zna, napiše gde sve funkcionišu skele na Dunavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si bio i na našu stranu da vidiš ove pravine a ne napisa kolko su te odrali na mojoj Begečkoj skeli il sam ja pošto sam njihov platio prelazak 250 dinara. Begečka skela za Banoštor radi bez nekog reda vožnje ono čim se napuni kreče ali je skelarina 250 dinara - deru odoka. Futoška skela za Beočin radi na pola sata iz Futoga a na puni sat iz Beočina i skelarina je 50 dinara za motore naravno - moja preporuka. Prva slika Futoška skela druga slika čekajuči skelu Banoštru da me oderu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan E neka si bio i na našu stranu da vidiš ove pravine a ne napisa kolko su te odrali na mojoj Begečkoj skeli il sam ja pošto sam njihov platio prelazak 250 dinara. Begečka skela za Banoštor radi bez nekog reda vožnje ono čim se napuni kreče ali je skelarina 250 dinara - deru odoka. Futoška skela za Beočin radi na pola sata iz Futoga a na puni sat iz Beočina i skelarina je 50 dinara za motore naravno - moja preporuka. Prva slika Futoška skela druga slika čekajuči skelu Banoštru da me oderu. PA ONDA NAS ŠIŠAJU KAO OVCE NA OVOJ NAŠOJ SKELI STARA PALANKA RAM ??? ??? ???400 DIN MOTOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...