motoras 226 Napisano Avgust 7, 2025 Drug član, 1176 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su zadnje ftografije koje sam napravio sa zecom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 33 Napisano juče u 20:12 U prolazu, 50 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Dal je neko isao da gleda ovaj primerak ili mozda poznaje vlasnika ? Kawasaki Z1000 TOP WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z1000 TOP, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 25500 km, Zrenjanin. Cena 4.380 € - Motori - Polovni Automobili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22242 Napisano juče u 22:03 Integrisan, 6990 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se opasno Z1000. Ne svidja mi se cena rege i veca tezina u odnosu na sadasnji. Ali obrtni moment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2455 Napisano pre 14 sati Drug član, 461 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @PredragM Pratim ga možda i godinu dana, sve Z1000 koje sam prošle godine zapratio i dan danas su na oglasima. Izgleda da se jako teško prodaju. @Motorcyclist Isti ukus imamo Razmišljao sam o njemu jedno vreme kao sledećem, ili će biti mt09, ili cb1000, ili neka potpuno druga klasa (enduro/touring). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15891 Napisano pre 14 sati Integrisan, 8250 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki i hyper nejkedi slabo nešto idu kod nas. Mada mi je to nesvatljivo za podneblje gde su se nekada vozili isključivo R-ovi. Ima dosta nejkeda koji su zapravo R-ovi bez oklopa sa komfornijom pozicijom sedenja. Odnosno, tu su perfomanse u paketu koji je puno univerzalniji od R-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 33 Napisano pre 13 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Luka9905 said: @PredragM Pratim ga možda i godinu dana, sve Z1000 koje sam prošle godine zapratio i dan danas su na oglasima. Izgleda da se jako teško prodaju. @Motorcyclist Isti ukus imamo Razmišljao sam o njemu jedno vreme kao sledećem, ili će biti mt09, ili cb1000, ili neka potpuno druga klasa (enduro/touring). Ja konkretno tražim 636 Ninju 04. God. , od 2023 sam u potrazi , ono što je bilo , a bilo ih je malo su uglavnom lošeg sveopšteg stanja (estetika najmanji problem) , ili su bili prejake cene, mislim za naše tržište prejake. Tako da opcija neka mi je Z 750 / 1000 još ako se nadje u Zelenoj milina. Ovaj iz Zrenjanina mi je za sad favorit ima jedan Z1000 04 god crni ,ali mi predaleko u Jesenju se nalazi. 11 hours ago, Motorcyclist said: Svidja mi se opasno Z1000. Ne svidja mi se cena rege i veca tezina u odnosu na sadasnji. Ali obrtni moment Mislim da je oko 35000 +- ... 40 minutes ago, Alekre said: Veliki i hyper nejkedi slabo nešto idu kod nas. Mada mi je to nesvatljivo za podneblje gde su se nekada vozili isključivo R-ovi. Ima dosta nejkeda koji su zapravo R-ovi bez oklopa sa komfornijom pozicijom sedenja. Odnosno, tu su perfomanse u paketu koji je puno univerzalniji od R-a. Malo su nam cene na tržištu prejake,nerelane, pa ljudi se mahom okrecu keš+ kredit kupe novo, dal kinez , Suzuki,Honda šta god, zavisi od budžeta.Nov Kawasaki zx6r 13500 EU , za polovne iz 2016 traže 10.000 EU pa ko ima taj novac doda još 3000 na kredit i kupi novo skine foliju.A i tržište je prezasiceno,malo smo mi tržište, puno uvoznika,puno brendova novih, puno uvoza polovnjaka... (Imam i dalje 929 vozim je , ali to će verovatno ići za neku smešnu cenu ako nadjem ono što tražim. ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 675 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam ga letos u muzlji,nevoza se puno po gradu kontam da mu nepase mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 675 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 535 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Luka9905 je napisao: @PredragM Pratim ga možda i godinu dana, sve Z1000 koje sam prošle godine zapratio i dan danas su na oglasima. Izgleda da se jako teško prodaju. @Motorcyclist Isti ukus imamo Razmišljao sam o njemu jedno vreme kao sledećem, ili će biti mt09, ili cb1000, ili neka potpuno druga klasa (enduro/touring). Gle ja sam uzeo moju za 3400 e pre 4 god mozda ni nesecam se a sad mi nude 4,5 cak ke drugar i 5 h tako da ko prati redovno dodje im mnogo za recimo 2007 ,9 god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...