Jump to content

Moto Zajednica

sve o kawi z750

Recommended Posts

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Honda CBR 929 RR

Pozdrav , 

Dal je neko isao da gleda ovaj primerak ili mozda poznaje vlasnika ?

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kawasaki Z1000 TOP, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 25500 km, Zrenjanin. Cena 4.380 € - Motori - Polovni Automobili

? 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 461 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

@PredragM Pratim ga možda i godinu dana, sve Z1000 koje sam prošle godine zapratio i dan danas su na oglasima. Izgleda da se jako teško prodaju.

@Motorcyclist Isti ukus imamo 😁 Razmišljao sam o njemu jedno vreme kao sledećem, ili će biti mt09, ili cb1000, ili neka potpuno druga klasa (enduro/touring).

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8250 postova
  • Motocikl: TDM 900

Veliki i hyper nejkedi slabo nešto idu kod nas. Mada mi je to nesvatljivo za podneblje gde su se nekada vozili isključivo R-ovi. 

Ima dosta nejkeda koji su zapravo R-ovi bez oklopa sa komfornijom pozicijom sedenja. Odnosno, tu su perfomanse u paketu koji je puno univerzalniji od R-a.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Honda CBR 929 RR
39 minutes ago, Luka9905 said:

@PredragM Pratim ga možda i godinu dana, sve Z1000 koje sam prošle godine zapratio i dan danas su na oglasima. Izgleda da se jako teško prodaju.

@Motorcyclist Isti ukus imamo 😁 Razmišljao sam o njemu jedno vreme kao sledećem, ili će biti mt09, ili cb1000, ili neka potpuno druga klasa (enduro/touring).

Ja konkretno tražim 636 Ninju 04. God. , od 2023 sam u potrazi , ono što je bilo , a bilo ih je malo su uglavnom lošeg sveopšteg stanja (estetika najmanji problem) , ili su bili prejake cene, mislim za naše tržište prejake.

Tako da opcija neka mi je Z 750 / 1000 još ako se nadje u Zelenoj milina.

Ovaj iz Zrenjanina mi je za sad favorit ima jedan Z1000 04 god crni ,ali mi predaleko u Jesenju se nalazi.

11 hours ago, Motorcyclist said:

Svidja mi se opasno Z1000.

Ne svidja mi se cena rege i veca tezina u odnosu na sadasnji.

Ali obrtni moment 🥰

Mislim da je oko 35000 +- ... 😬

40 minutes ago, Alekre said:

Veliki i hyper nejkedi slabo nešto idu kod nas. Mada mi je to nesvatljivo za podneblje gde su se nekada vozili isključivo R-ovi. 

Ima dosta nejkeda koji su zapravo R-ovi bez oklopa sa komfornijom pozicijom sedenja. Odnosno, tu su perfomanse u paketu koji je puno univerzalniji od R-a.

Malo su nam cene na tržištu prejake,nerelane, pa ljudi se mahom okrecu keš+ kredit kupe novo, dal kinez , Suzuki,Honda šta god, zavisi od budžeta.Nov Kawasaki zx6r 13500 EU , za polovne iz 2016 traže 10.000 EU pa ko ima taj novac doda još 3000 na kredit i kupi novo skine foliju.A i tržište je prezasiceno,malo smo mi tržište, puno uvoznika,puno brendova novih, puno uvoza polovnjaka...

(Imam i dalje 929 vozim je , ali to će verovatno ići za neku smešnu cenu ako nadjem ono što tražim. )

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 535 postova
  • Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv
Pre sat vremena, Luka9905 je napisao:

Gle ja sam uzeo moju za 3400 e pre 4 god mozda ni nesecam se a sad mi nude 4,5 cak ke drugar i 5 h tako da ko prati redovno dodje im mnogo za recimo 2007 ,9   god 

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja