andjelo 246 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sve je ostalo fabricki samo sam dodao prohromski nosac sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda blatobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto uzeo blatobran od brrke, trenutno je kod Pikeca na farbanju a isto tako mi Pikec pravi ralicu. Trebalo bi da sve bude gotovo za par dana. Stavljam slike kad bude gotovo. @damirs Pozdrav za tebe,nismo se vidjeli od Beceja (kada smo se i upoznali),aj pa da vidimo kato to sto ti radis izgleza na Z-ecu. Branko pa kako se nismo videli u Beceju, bio i ja tamo i to sa Damirom?Cekamo te na Palicu za 21.03. . Damire al ces imati zekana najlepseg u gradu,mozda i sire zovi kad to stavis da vidimo uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko pa kako se nismo videli u Beceju, bio i ja tamo i to sa Damirom?Cekamo te na Palicu za 21.03. . Damire al ces imati zekana najlepseg u gradu,mozda i sire zovi kad to stavis da vidimo uzivo. E jbg. nemam pojma kako se nismo vidjeli. :o Ja bio u subotu i nedelju do 11h u kampu. Hvala na pozivu za 21.03.ali ne smijem nista obecati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se nadam da ce mo ove godine napokon organizivati skupljanje za ceva na jednom mestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ja zavrsio sa farbanjem mopeda samo jos kad bi znao da okacim slike bilo bi jos lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 7, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja zavrsio sa farbanjem mopeda samo jos kad bi znao da okacim slike bilo bi jos lepse Posalji na moj E-mail pa cu ja okaciti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 7, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja zavrsio sa farbanjem mopeda samo jos kad bi znao da okacim slike bilo bi jos lepse Posalji na moj E-mail pa cu ja okaciti... ;D Slike stgle, pa evo da vidite sta je nas sektas Pile zimus radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 7, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo super izgleda! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno jako dobro izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep zeleno-vatreni zekan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pile VRH! Za svaku pohvalu! Nego evo i mog prvog problema sa zecom. Naime posto maltene i ne vozim zimi (vozio dva tri puta od ljeta) palim motor svakih nekoliko i svaki put je palio kao zmaj. Juce kad sam posao da ga upalim uopste nije htjeo da zavergla samo se cuje neko krčanje kad pritisnem dugme za paljenje. Da li neko zna o cemu se radi i da li je neko imao slican problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pile VRH! Za svaku pohvalu! Nego evo i mog prvog problema sa zecom. Naime posto maltene i ne vozim zimi (vozio dva tri puta od ljeta) palim motor svakih nekoliko i svaki put je palio kao zmaj. Juce kad sam posao da ga upalim uopste nije htjeo da zavergla samo se cuje neko krčanje kad pritisnem dugme za paljenje. Da li neko zna o cemu se radi i da li je neko imao slican problem? prazan ti je akumulator 100%moj je prosle zime stojao na motoru i u prolec ni da zavergla ,skinuo ga dole napunio i upalio ,a ove zime sam ga skinuo sa motora i na toplom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pile VRH! Za svaku pohvalu! Nego evo i mog prvog problema sa zecom. Naime posto maltene i ne vozim zimi (vozio dva tri puta od ljeta) palim motor svakih nekoliko i svaki put je palio kao zmaj. Juce kad sam posao da ga upalim uopste nije htjeo da zavergla samo se cuje neko krčanje kad pritisnem dugme za paljenje. Da li neko zna o cemu se radi i da li je neko imao slican problem? prazan ti je akumulator 100%moj je prosle zime stojao na motoru i u prolec ni da zavergla ,skinuo ga dole napunio i upalio ,a ove zime sam ga skinuo sa motora i na toplom Pa cini se tako. A jeli ispustao taj zvuk: krrrrrrrrrr? I sa kojim punjacem da punim? Jel moze obicni za akomulatore od auta? Znam da je amperaza jaca na automobilima ali nisam siguran gdje da nadjem punjac bas za motor. Ako mozes da mi napises neke specifikacije mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pile VRH! Za svaku pohvalu! Nego evo i mog prvog problema sa zecom. Naime posto maltene i ne vozim zimi (vozio dva tri puta od ljeta) palim motor svakih nekoliko i svaki put je palio kao zmaj. Juce kad sam posao da ga upalim uopste nije htjeo da zavergla samo se cuje neko krčanje kad pritisnem dugme za paljenje. Da li neko zna o cemu se radi i da li je neko imao slican problem? prazan ti je akumulator 100%moj je prosle zime stojao na motoru i u prolec ni da zavergla ,skinuo ga dole napunio i upalio ,a ove zime sam ga skinuo sa motora i na toplom Pa cini se tako. A jeli ispustao taj zvuk: krrrrrrrrrr? I sa kojim punjacem da punim? Jel moze obicni za akomulatore od auta? Znam da je amperaza jaca na automobilima ali nisam siguran gdje da nadjem punjac bas za motor. Ako mozes da mi napises neke specifikacije mozda? Obicno na akumulatoru pise kojom snagom punjenja treba koliko da se puni, pa iskalkulisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Puni ga 10-15minuta punjacom od auta i trebao bi da upali,tako ja radim svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno montirana ralica i blatobran. Posto ne mogu da stavim slike, opet su vece od 256 kb, mozete ih pogledati na mom profilu na fejsu, ima link na prethodnim postovoma. Stavio sam opet link ali ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko od urednika da izbrise moj prethodni post, nije dobar link. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nece da radi jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo i ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo stigla i ralica iz Nemacke napokon samo sto je od starijeg modela pa mora da seprekroji kod izduvne grane da bi se upasovala i nosaci da se urade mozda u toku nedelje ralica je iz firme www.ricambiweiss.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 15, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo stigla i ralica iz Nemacke napokon samo sto je od starijeg modela pa mora da seprekroji kod izduvne grane da bi se upasovala i nosaci da se urade mozda u toku nedelje ralica je iz firme www.ricambiweiss.de Andjelo pogledaj ovu ralicu,mislim da bi odgovarala na Z750 bez prepravki. http://www.ricambiweiss.de/product_info.php/info/p437_DR407-KAWASAKI-Z1000-Z-1000--bellypan-belly-pan--SABOT.html/XTCsid/fb2t74saf8jt9aernpsrqvc4d3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...