Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 27, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan i iz drugog ugla udaren spric git osmirglan i odnet na lakiranje ......... Bash je dobar,aj ga ranije farbaj,zivo me interesuje kako ce da chuchne na Z-eca. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran bas dobro izgleda,a meni se vise svidja ovakva ralica i kosta 341e.Sada ostaje samo jos da vidimo hoces li uspeti to da ofarbas u tu plavu boju,a to je cisto nemoguce. http://www.kawasaki-onlineshop.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran bas dobro izgleda,a meni se vise svidja ovakva ralica i kosta 341e.Sada ostaje samo jos da vidimo hoces li uspeti to da ofarbas u tu plavu boju,a to je cisto nemoguce. http://www.kawasaki-onlineshop.com/ skoro 100% je utrefena boja a i da ima male razlike nece se primetiti jer je sasvim odvojeni deo od ostale plave ,a evo i ralice koja ce stisi za 10 dana pa ce majstor Brka lepo da uradi kalup da ima za ostale vozace Z klana za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim tu ralicu,e sada pitanje da li ce ta sa Z1000 moci da se montira na z750 i jos nesto postoji li mogucnost da se napravi onakva ili slicna ralica kao sto sam stavio sliku,ona mu za sada jos najbolje cuci mada i ova mi se jako svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 28, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zecoljubci,a kako vam ovo izgleda... :o Meni je dobro do boooola. :o Ako ikada dodjem u situaciju da farbam Z-eca bice ovakav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 28, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugi motor skroz. Evo link jedan mada ste sigurno svi vec videli do sada. http://www.barracudamoto.it/elenco.aspx?CAT=51 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 28, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugi motor skroz. Evo link jedan mada ste sigurno svi vec videli do sada. http://www.barracudamoto.it/elenco.aspx?CAT=51 Da Titja imam ovja link odavno,ali hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim tu ralicu,e sada pitanje da li ce ta sa Z1000 moci da se montira na z750 i jos nesto postoji li mogucnost da se napravi onakva ili slicna ralica kao sto sam stavio sliku,ona mu za sada jos najbolje cuci mada i ova mi se jako svidja pa iste su masine tj, donji deo je identican i na starijim modelima ..........moci ce da se montira ako ne malo cemo ga modifikovati da se okaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto uzeo blatobran od brrke, trenutno je kod Pikeca na farbanju a isto tako mi Pikec pravi ralicu. Trebalo bi da sve bude gotovo za par dana. Stavljam slike kad bude gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 1, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto uzeo blatobran od brrke, trenutno je kod Pikeca na farbanju a isto tako mi Pikec pravi ralicu. Trebalo bi da sve bude gotovo za par dana. Stavljam slike kad bude gotovo. @damirs Pozdrav za tebe,nismo se vidjeli od Beceja (kada smo se i upoznali),aj pa da vidimo kato to sto ti radis izgleza na Z-ecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo i tu ralicu i molim te da napise cenu gotove,dok nije bilo jeftini ralica sada ce mo moci i da biramo modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E sto ja nemam ovakvu sektu pa da mogu da razmenjujem iskustva sa drugim vlasnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nebri ni se tico primamo i tebe u nasu sektu ipak si i ti golac kao i mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako teku radovi. Slike su vece od 256 kb a ne znam kako da ih smanjim pa ih mozete pogledati ovde: http://www.facebook.com/album.php?aid=2010444&id=1052679131&l=ea125214c8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa mogao si jednu po jednu ovako a ipak se nakacio od starijeg Z ralica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao sam jednu po jednu i ne moze, kaze velika datoteka. Da to je ralica od starijeg i mora se malo modifikovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan takvu sam isto ja narucio iz Nemacke mozda sledeci vikend stigne pa cu jos malo da je modifikujem da bude jedinstvena ali prvo kad Brka uzme kalup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je sredis stavljaj sliku obavezno. Inace vise bih voleo onu sa agresivnijom linijom ali puno mi para da dajem za original a kalup nema niko tako da sam se odlucio za ovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 3, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo Sta mislis,moze li guma 190/50 uci u ovaj zadnji blatobran. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo Sta mislis,moze li guma 190/50 uci u ovaj zadnji blatobran. ??? ??? ??? mozda bi usla ali na onom sto sam ja prekrojio ali reci cu ti tacno kada budem namontirao blatobran ,ali majstor nikako jos da ga ofarba imao 3 auta na farbanju komplet pa malo u guzvi i kaze PA NECES VALJDA SUTRA DA SE VOZIS........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 3, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo Sta mislis,moze li guma 190/50 uci u ovaj zadnji blatobran. ??? ??? ??? mozda bi usla ali na onom sto sam ja prekrojio ali reci cu ti tacno kada budem namontirao blatobran ,ali majstor nikako jos da ga ofarba imao 3 auta na farbanju komplet pa malo u guzvi i kaze PA NECES VALJDA SUTRA DA SE VOZIS........... Trenutno imam na motoru Metzeler 190/50x17 i nije puno sira od Dunlop-a 180/55x17,medjutim kupio sam Dunlop 190/50x17 i ona mi izgleda ogromna. :o ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ma to ti se cini Branko posto nije na felni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 3, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma to ti se cini Branko posto nije na felni Je li i dalje mislis da mi se cini... ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan mislim ;D ;D ;D :o :o :D :D :D pogledaj sliku moze i 200 da stane ali kad se posecu malo krajevi na blatobranu ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neke slike ,sto se tice boje videcu tek na svetlost sunca da li ima razlike ali mi se cini da mu fali zlatna perla jedino ......ali meni je i ovako super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...