haugh 66 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je far za hondu cbr f3 95to godiste 063 20 44 11 dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima preko puta autobuske stanice prodavnica samo farove za hondu drzi!!! U Tokiju,preko puta buske ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan da da bolje tu testeru uzmi i skrati svoju glavuuuuuuuuuuu uffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan moze lock hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam far od f2 mislim da je isti pa ako nisi nasao javi mi se... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...