djura 28 Napisano Decembar 16, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da vam kazem osim da tamo zive smekeri a ovde, izgleda, pizde Salim se, ali tamo ljudi voze motore na -5 kao da je septembar. Mislim da cu da preispitam odluku da motor ne vadim iz garaze do proleca Ako moze svabo, mogu i ja! Evo ovako izgledaju motorcikli na koji oni opusteno sedaju i voze se kao da je 20C Dosta je bilo za ovaj post...nastavak u sledecem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Januar 1, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam danas prvog dana n god bio motorom do grada, bogami vozio sam se kao lud..moji drugari na automoto sportu znaju da sam manijak za zimsku voznju...nije to uopste losse..jeste da Yama pali iz 7og ali kad se zalaufa nema problema ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...