uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cela izduvna grana i dva topa karbon+titanijum original akrapovic Vozeni na motoru samo 2000km neosteceni Mogu se kupiti samo kod ktm dilera a kod njih kostaju 1700eur http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/ktm/ prodajem ih samo za 800eur 0637701861 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto to sad? Bas sam ih gledao danas, prefektni su!Steta ne vozim KTM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan previse mi je lep motor sa njima pa ih skidam da mi ne zavide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ponudu za topove ali ne bi da razdvajam osim ako neko ima slip on na svom motoru pa bi da kupi samo akrapovic granu i da pored boljeg protoka i lepseg zvuka promeni i onaj ruzni polozaj izduva umesto u nebo da budu ispod repa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...