safet su 155 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan eto došlo vreme da se i ovo proda pa mi reče drug jager da prvo ponudim forumašima. dakle ovako: prodajem motor honda cbx-750f u dosta lepom i očuvanom stanju. godište je 1984 i prešla je nekih 53000 km. motor perfektno radi i nije otvaran to znam sigurno. registrovan je do 22.02.2011.ja sam je uzeo pre dva meseca i s njom obišao oko 1000km bez problema motor se stvarno lepo ponaša. bio sam i u beogradu 17 na protestnoj vožnji i troši mi oko 5,5 litara na 100km. sedište je presvučeno skaje , prednji diskovi ko novi kao i zadnji, lanac pregledan od strane stručnog lica rezultat dobar jedino što mu je rezervoar odozgo ulubljen malo jer je neko sedio na njemu. ume su dobre ne tresu i a auspuh je valjda još fabrički jer uopšte na grmi i tiho radi. sve u svemu kulturna mašina. znači ovako: honda cbx750f 84 godište se nudi za 1350€ !!! za sve ostalo pitajte . samo da kažem da me zamene neinteresuju jer sam izgleda završio sezonu :'( :'( kontakt telefon- 064-243-1070 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan još slikica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan evo još slika zadnje i prednje gume diskovi i motor suv ko barut Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan samo da kažem da me zamene neinteresuju jer sam izgleda završio sezonu :'( :'( E bas bezveze,a sezona tek pocela. Lepo motorce, srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi nije skupo a može i dogovor oko cene a i neki mali automatik može da udje u kombinaciju( do 200€) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu,safete brate!! sto??????? dobra masinica!!! ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 25, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je zao sto nemam para da uzmem ovu lepoticu. da je mazim i pazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1300€ ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan može i neki dobar apn i doplata ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 28, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan može i neki dobar apn i doplata ;D ;D ;D ;D ;D ;D ....za apenca :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan i novaca ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jel treba nekom za 1250 ??? ??? rešio sam čvrsto da je prodam ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan kao noob da pitam.. jel ovo veliko za prvi motor ? ovo jel R ili enduro ili turing ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 29, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare...ne mere bolje hoda je to p.s. to ti je ko vlajkova mašina samo sledeća generacija...i ima lepši vizir od Vlajkovog :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ja bih možda pogrešio kad bih rekao da je to sport-touring !!! išao sam do beograda i nazad i nimalo se nisam smorio! udoban je stvarno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan isao je zamnom do bg,samo prede! sve na svome mestu,motor nije po mome ukusu ali detalji bas bas jesu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a za 1200 ??? ??? :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi poslednja šansa :( stvarno nudim najnižu cenu za ovaj prelepi moped :D nije kvaran umiljava se i nedira po džepu do 22.02. 2011 ;D ;D [move]1150€[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi ;D ;D može i neki dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Druze tesko se prodaje nase gvozdje..Ljudi se plase a motor upravo registrujem 13 i frtalj..Trosi od 5 do 8l i to je poslednja prihvatljiva kubikaza.. A ti Peki samo zezaj, sledeci put cu ti otkacim sidro..pa kad vetar dune.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1100€€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1100€€ hajte ljudi,damo da prodamo! verujete vredi svake pare,tj evrica!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan i dalje je naprodaj ako nekog interesuje ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nova i zadnja cena je 1050€ ispod koje neidem jer ne bežim od nje iz bilo kojeg razloga ali kad se nema onda je kraj zabavi ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte, sad sam teh video slike..Jes lepsi vizir..sto jes jes.. Ali dal bi ga neko kupio i za 500 e? Tolika je situacija napeta u drzavi..gore nego u mideru ;D Ozbiljan motor za soma...Budjavi kinez je toliko..samo sto ti treba odmah i kofa za srafove koji ispadaju usput... Ko se mozda misli i premislja, neka odmah kupi ovaj motor, vredi... Evo jedna glupost ali tako je..Usled mog blagog pada, motor mi padne na stranu gde je struja ali preko rolbara..To je prouzrokovalo manju ogrebotinu preko laka unutra..Kada se ugreje, prestaje da puni..Rezime: sreca te je sistem kao kod automobila i premotavanje me kosta 3000din. umesto 8k koliko bi bilo za noviji motor.. Joskini regleri su na vecini motora radara a i clanova bjba..Mislite o tome ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...