Guest diRRty Napisano Decembar 15, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 15, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooo vidi kako ovaj regler stoji na izvolte opako mami da se bacis u kriminal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 15, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mada meni lepse izgleda R verzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Decembar 16, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Savrsenstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 16, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan :kul: e tako se to radi...naravoucenije : i R-ovi mogu da izgledaju lepo , samo treba poskidati suvisnu plastiku...jebes motor kad se MOTOR ne vidi :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 16, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan :kul: e tako se to radi...naravoucenije : i R-ovi mogu da izgledaju lepo ' date=' samo treba poskidati suvisnu plastiku...jebes motor kad se MOTOR ne vidi :mrgreen:[/quote']Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mada meni lepse izgleda R verzija Kad porastes kazace ti se samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 16, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upisite jos jedan glas za R verziju. Malo iz estetskih a mnogo vise iz prakticnih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Decembar 16, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se R verzija svidja pre svega zbog prednjeg fara, koji je po meni ovde ruzan... Ne volim nesto te okrugle, old style farove A sto se motora tice, svidja mi se da se ovako vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 16, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali ovom okruglom faru sa fice Ako je naked onda mi je lepse da se malo sija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Decembar 16, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan mogo bi da bude HORNET 1000RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 19, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego ima li neko doticni far, meni treba za kavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 20, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nesto izuzetno,ja pored tourera obozavam i nakede,a ovaj je najbolji...plus je Honda... :shock: :oops: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 24, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa. Meni je ovo lepse: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Decembar 24, 2005 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mozda izgleda ruzno na prvi pogled jer je bukvalno CBR1000RR bez oklopa.Pa ni Rocket III nema onoliki hladnjak :shock: .Ali sve je stvar ukusa,ja vise volim naked nego sa oklopima.Bolje izgleda kad mozes da bidis makinu i ceo ram........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 24, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja malo tvrdokozac, ali mi nedostaje bar neka ovakva maskica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 24, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mislim da je mogla mozda neka maskica oko fara , ali ne semta mi ni ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan oklopi na motoru-samo estetika,i nesto aerodinamike... ali ljudi iako je jac 1000rr ''go'' ipak je to 1000rr... kvalitet je to... honda je vrh u motociklizmu... po meni. mada svako ima pravo da odabere po sebi vodecu firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i meni neka litra da privuce paznju. Jedino u tom stilu bi vozio 1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja ovo ranije nisam video,skoro nešto ovako lepo nisam video,istog trenutka mi je došlo da rasturim moju Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja ovo ranije nisam video,skoro nešto ovako lepo nisam video,istog trenutka mi je došlo da rasturim moju Hondu. E moj brate, davne 2005 sam ja postavio ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan jbg sta ces covjek jos zivi u 993 oj ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Extra volim street verzije jos da joj ubacis neki polirani detalj to bi bilo brka,na primer felne polirana ivica pa jos nesto bilo bi extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 2, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo NEJKED ;D ;D ;D ;D ;D,ima vec fabricki X11 e to je zver. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo NEJKED ;D ;D ;D ;D ;D,ima vec fabricki X11 e to je zver. ;D ;D ;D X 11 se ne proizvodi vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...