Jump to content

Moto Zajednica

Oborio me u Jajincima - 24.4.2010.

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova

Na žalost, klasika. Posle povratka sa prelepe vožnje po Avali juče, prilikom preticanja u Jajincima majmun pokušao da prođe kroz mene. Samo je namotao u levo u deliću sekunde. Sreća da nisam išao brzo i da sam uspeo dosta da prikočim. Ipak, dokačio me je po desnoj strani i pali smo na levo i klizali.

Naravno, nije se ni zaustavio a jedino što sam mogao da primetim je da se radi o nekom teget karavanu. Ja sam udario levi kuk i malo sam ugruvan, suvozačica odrala koleno i rame. Jbg bila u civilnoj odeći :( Krivo mi je što joj je prvi put na motoru >:(

Na žalost, nije bilo svedoka. Zvao sam uviđajnu pošto su devojku pregledali u lokalnoj ambulanti. Ko zna šta će ispasti od svega. Sreća ni šteta na motoru nije velika - samo izgrebane/polomljene plastike sa leve strane.

Čuvajte se ljudi!

BjWmc_img2129b.jpg

ASzrz_img2135tq.jpg

7XH7D_img2133g.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 501 postova

cuti, dobro je da ste ok a karavana ce bog kazniti, u to ne sumnjam..

odra ti jaknu posteno, jel si imao pantalone i kakvo ti je stanje sa nogama posto vidim da je bio "nizak let"

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Pih djubre pokosio te i zadao gas, nemam reci.........

Dobro je da niste povredjeni......verujem da se devojka ozbiljno istraumirala...jbg.

• Zainteresovan, 571 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Kakvi su to ljudi??? pa da je stao da ti pomogne...makar bi ublazio glupost... Stetu bi pokrilo njegovo osiguranje...

Uvek se najde neko ko zapise tablicu... a ti nisi imao srece... Bitno je samo jedno: da ste oboje dobro.

• Svrati ponekad, 210 postova

Prošli ste relativno jeftino, hvala Bogu.

A đubre vas udarilo i produžilo, kao da ste divljač na putu. Neka ga zauvek prati sreća kakvu je zaslužio!

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Hvala bogu nije nista strasno. Samo se druze bojim da zbog svega ne budes ti bio kriv jer znam slicne slucajeve gde je krivac za nezgodu pobegao i nastradali platio kaznu za ugrozavanje bezbednosti saobracaja! Pazi se da ti ne spakuju sranje! A tog konja sa karavanom ce stici Bozja kazna, samo polako....

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Hvala bogu nije nista strasno. Samo se druze bojim da zbog svega ne budes ti bio kriv jer znam slicne slucajeve gde je krivac za nezgodu pobegao i nastradali platio kaznu za ugrozavanje bezbednosti saobracaja! Pazi se da ti ne spakuju sranje! A tog konja sa karavanom ce stici Bozja kazna, samo polako....

Moj najbolji prijatelj se prevrnuo u kanal,led na putu,niko nije povređen,a pošto je išao na urgentni da ga pregledaju(ugruvao se),pandur dođe da ga intervjuiše. Posle,ode do lica mesta,gde njegov Punto još uvek stajao poboden u kanal,i napravi uviđaj. nedugo zatim Kići stigne kazna od 8500 dinara za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja! Sam pao,sam se ubio,ali to košta,izgleda više nego što u prvi mah deluje. To je bilo 2007.,još je nije platio,a i ne namerava.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ono sto tom vozacu karavana zelim, ne bih smeo da napisem, mogli bi me banovati  >:(

A sto se kazni tice, ja sam jednom prilikom sleteo sa puta na neobelezenom prelazu preko sina, a neobelezen je bio, kako pandur rece, zato sto seljaci kradu znakove. Sve u svemu, opcije su bile da pisu prijavu, ja platim kaznu za ugrozavanje bezbednosti, i na osnovu tog zapisnika kasnije tuzim preduzece koje je odrzavalo put za naknadu stete na kolima, ili da, posto se jedan izleteo da im se i nacelnik sjebao na istom mestu prethodni dan, svi precutimo sta se desilo, i da se razilazimo :D

• U prolazu, 93 postova

cuti, dobro je da ste ok a karavana ce bog kazniti, u to ne sumnjam..

odra ti jaknu posteno, jel si imao pantalone i kakvo ti je stanje sa nogama posto vidim da je bio "nizak let"

Pantalone jurim da kupim već duže vreme, ali u BG-u nisam našao ništa što valja po prihvatljivoj ceni. Nameravao sam da kupim u inostranstvu sad početkom maja kad budem išao, jbg preteče me nesreća. Najviše mi je nastradao levi kuk, on je primio udarac. Ostalo sve uglavnom OK. Da sam imao pantalone pratkično bih prošao bez povreda.

Saputnica se dočekala na levo koleno, udarila ga i ogulila.

Dobro smo prošli sve u svemu. Mislim da je u trenutku pada već bila dosta mala brzina. Moj trag kočenja je bio oko 3 metra.

• U prolazu, 93 postova

U orig. postu zaboravih da se zahvalim kolegi Nebojši Đuriću koji je naišao kolima malo iza nas. Pomogao nam je oko motora, odbacio moju saputnicu do ambulante pa onda i kući, mene posle vratio na l.m. da sačekam uviđajnu. Čovek je bio sa stavom "Mi nigde ne žurimo, samo ti reci kako još možemo da ti pomognemo."

Nebojša vozi Suzuki Burgman 650 inače. Ne znam da li je forumaš, ali u svakom slučaju uzeo sam mu telefon da ga bar odvedem na piće jednom.

• U prolazu, 93 postova

Moj najbolji prijatelj se prevrnuo u kanal,led na putu,niko nije povređen,a pošto je išao na urgentni da ga pregledaju(ugruvao se),pandur dođe da ga intervjuiše. Posle,ode do lica mesta,gde njegov Punto još uvek stajao poboden u kanal,i napravi uviđaj. nedugo zatim Kići stigne kazna od 8500 dinara za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja! Sam pao,sam se ubio,ali to košta,izgleda više nego što u prvi mah deluje. To je bilo 2007.,još je nije platio,a i ne namerava.

Šta da radim, saputnicu sam morao da odvedem kod lekara a nisam siguran da bi prošlo da kažem da je pala dok je vozila rolere ??? A i mislim da je to glupo, jer kad kažeš da je u pitanju saobraćajni udes rade ti mnogo ozbiljniju dijagnostiku. Zamisli da voziš nekog i slažeš lekare šta se desilo, oni ga onako ofrlje pregledaju a njemu se tek sutra jave posledice?!

Ja obilazio gde je dozvoljeno, nisam išao prebrzo, nisam kriv, prijavio udes. Ne mislim da sam išta bolje mogao da uradim.

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Nisi vozio brzinom prilagodjenom uslovima na putu... Uvek smo krivi. Srecom, nisu ozbiljne posledice.

Heh..tako je..upravo to su naveli kao razlog za prvrtanje u slučaju o kome sam pričao..teško se u Srbiji izvući ispog glupe ruke zakona..

• Zainteresovan, 501 postova

sta je neverovatno?  od svih udesa koje sam imao, svi ali bas svi su pokusali da pobegnu pa cak i kad im je auto totalno havarisan, jednostavno je pizda pizda i nema druge..

i naravno, svi su uhvaceni, i sa dobijenim finim batinama sacekali policiju..

tesko je kad te sa motora srusi budala a ti vozis nekoga, dok se ti okrenes da vidis kako ti je suvozac jer ti je on mnogo bitniji od kretena, kreten pobegne

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

E da, jeste provalili da je veca verovatnoca da ce neko da zapali sa lica mesta, ako u momentu proceni da je kriv, nego da stane i pruzi pomoc? To je mozda zato sto i oni veruju da ce ih pre stici bozja kazna nego ova drzavna?

• Drug član, 1392 postova

Trebalo bi svi da imamo kamere i da snimamo dok vozimo...Kad bi smo imali mnogo para :(

kad bi svi imali kamere i snimali dok......

verovatno bi i imali puno para  :D

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

highflyer

bitno je da ste dobro ti i saputnica, naletećeš opet na karavana kad se ne budeš nadao pa ćeš ga usrećiti  ;)

Trebalo bi svi da imamo kamere i da snimamo dok vozimo...Kad bi smo imali mnogo para :(

slažem se, ja sam lepo u nekoj temi predložio akciju da bar 10 ljudi u svakom gradu, a pogotovo u Beogradu (jer cenim da tu manijaka ima najviše).

ne treba mnogo para, okači se lepo neki home-made držač, u bubanj potoku kupi neki kršić od aparata 2Mp je dosta da se vidi tablica i da bude jasan snimak, SD o 2, 4 GB i teraj - izdatak nije veći od 3-4k din... na kraju svakog dana pošalješ snimak muriji pa nek oni gledaju... mene dnevno iseče bar tri mentola...

Guest Stevan Husqvarna

Ja popodne citao ovu temu i odem u voznju i udari me auto.  :( obilazio sam u desnoj traci i usao mu u mrtav ugao i covek me picnuo u nogu i prevrnuo me.  :-\ Meni nije nista, boli me malo noga kako me udario i prst  ??? ne znam gde sam prst udario. Motoru nista, pao na moju nogu, samo pukla rucica kocnice. Ovaj covek je stao, grlio me, izvinjavao se, mislio sam da ce da zaplace, bilo mi ga zao.  :)

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Transalp

Prošli ste relativno jeftino, hvala Bogu.

A đubre vas udarilo i produžilo, kao da ste divljač na putu. Neka ga zauvek prati sreća kakvu je zaslužio!

Nazalost, stanu da pokupe divljac.

Nas ko hebe, snacicemo se sami, imamo mobilne telefone.

Olos!!!

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Ovaj covek je stao, grlio me, izvinjavao se, mislio sam da ce da zaplace, bilo mi ga zao.  :)

Izuzetak koji potvrdjuje pravilo...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja