mika 3 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa Urke evo da se i ja najavim dolazimoooooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ko koristi gps ove koordinate mogu da mu budu od koristi 43°19'14.05"N 21°56'52.23"E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 20, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan U subotu stižemo u Niš tačno u 14:23 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ne bude upišano vreme, dolazim. Skup u Nišu je dosta bio loš ovih godina pa ajde da vidimo i vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E pa mi bili pun kombi,videli,pojeli jagnje,lepo se proveli i nemam reci vise o tome.Nama je bilo extra a ko nije bio pa ne mora ni sledeci put da dolazi.Nesto lepo sam primetio prvi put na nasim prostorima=NEMA PUCACA hvala Bogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i Pera.Sta reci,to treba doziveti.Vise o samom skupu sam napisao na forumu coper srbija,pa ako nekoga zanima. Fonzi i ostaloj braci iz Rusije,Bugarske i Makedonije svaka cast.Drago mi je da sam imao priliku da upoznam predsednika Vukova Hirurga,harizmaticnog coveka koji iz sebe zraci verom i pravoslavljem. Evo malo slicica. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braci iz N.W Srbija i hvala na gostoprimstvu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo hvala svima koji su dosli i ispostovali nas,ako nesto nije bilo u redu ne zamerite bice bolje drugi put. Ovom prilikom takodje zelim da prenesem reci hvale predsednika NWMG Hirurga koji je odusevljen docekom kakav ste mu uprilicili i uopste gostoprimstvom Srba i prijateljskih nam klubova. Bogu hvala da se Srbi konacno pokazu slozni kakvi bi inace i uvek trebali da budu i prikazu u pravom svetlu pred ljudima koji nas smatraju svojom bracom i bezrezervno veruju u nas. Hvala Vam svima jos jednom i vidimo se na putevima belosvetskim. Nasa Istorija,Nasa Legenda,Nas Put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, dobra muzika , ljubazni domacini, lepo zamisljena organizacija, defile takodje lepo zamisljen ali ocigledno vecini pre polaska treba detaljno nacrtati i objasniti sta znaci voznja po dvoje u koloni, jer cim smo izasli na malo siri put odmah je pocelo guranje i preticanje, jedino je celo kolone nastavilo da vozi po dogovorenom pravilu, zatim su se ugurali lokalni skuterasi, poceli da se uplicu izmedju motora, preticu, guraju bez ikakvog pravca i smera, kom se kako cefne.Sve u svemu odlican skup, dobra organizacija, lepo smo se proveli, a sto se tice ponasanja u defileu to je vec stvar vaspitanja i obrazovanja samih ucesnika a ne greska organizatora koji su sve stvarno lepo zamislili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, dobra muzika , ljubazni domacini, lepo zamisljena organizacija, defile takodje lepo zamisljen ali ocigledno vecini pre polaska treba detaljno nacrtati i objasniti sta znaci voznja po dvoje u koloni, jer cim smo izasli na malo siri put odmah je pocelo guranje i preticanje, jedino je celo kolone nastavilo da vozi po dogovorenom pravilu, zatim su se ugurali lokalni skuterasi, poceli da se uplicu izmedju motora, preticu, guraju bez ikakvog pravca i smera, kom se kako cefne.Sve u svemu odlican skup, dobra organizacija, lepo smo se proveli, a sto se tice ponasanja u defileu to je vec stvar vaspitanja i obrazovanja samih ucesnika a ne greska organizatora koji su sve stvarno lepo zamislili. Proci ce vreme dok se obrazuju pojedini ucesnici defilea da se ponasaju kako bi trebalo,ali smatram kad se nesto krene kako treba i ako se istraje rezultat je neminovan,jer samo dobra organizacija deli rulju i grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, dobra muzika , ljubazni domacini, lepo zamisljena organizacija, defile takodje lepo zamisljen ali ocigledno vecini pre polaska treba detaljno nacrtati i objasniti sta znaci voznja po dvoje u koloni, jer cim smo izasli na malo siri put odmah je pocelo guranje i preticanje, jedino je celo kolone nastavilo da vozi po dogovorenom pravilu, zatim su se ugurali lokalni skuterasi, poceli da se uplicu izmedju motora, preticu, guraju bez ikakvog pravca i smera, kom se kako cefne.Sve u svemu odlican skup, dobra organizacija, lepo smo se proveli, a sto se tice ponasanja u defileu to je vec stvar vaspitanja i obrazovanja samih ucesnika a ne greska organizatora koji su sve stvarno lepo zamislili. Na svakom skupu se ubace i smaraju tim prdavcima.Kvare mocnu sliku sa dvotockasima koje zovem moped a nikako motorcikl.Uvek ista prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Skuter nije motor !!! (mada malko lici) I ne znam koji ce andrak u defileima. To kad se skuterasi prikljuce koloni u defileu, odma mi padne na pamet da bi mogli i postari, organizovano, pa dzipadzije, pa onda lovci i svi redom JURIS !!!! ps nemam nista protiv skuterasa, kao ni sahista naravno, al mislim da bi trebalo svako da pravi i posecuje svoja dogadjanja, ja ne idem na sahovske turnire, a znam kako idu figure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bedno deluje kod onakvo jakog defilea,jakih i lepih masina,pojave se skuteri u uprskaju celu sliku.Ali to je svuda tako.Da pravim skup,ostavio bih natpis da motorijada nije skuterijada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 9, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bedno deluje kod onakvo jakog defilea,jakih i lepih masina,pojave se skuteri u uprskaju celu sliku.Ali to je svuda tako.Da pravim skup,ostavio bih natpis da motorijada nije skuterijada. Isto tako bedno deluje kad dodje neki celavi bilmez sa k7 i pocne da turira,tockari i svasta drugo na defileu,kvareci urednu organizovanu kolonu...a svi ste se uhvatili za skuterase..vecinom ste u pravu,klincadija na skuterima je najgora,al` nemojte da generalizujete.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno.Ostaje ipak cinjenica da skuter vizuelno i zvucno kvari defile.Nije mu tu mesto.Smesno deluje. Skuterasi mogu da se organizuju i naprave skuterijadu i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan interagent 6 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Aprilia Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Ama mislim da se nismo ponajbolje razumeli. Ogroman broj mladih decaka koji sad voze skutere i sa radoscu se prikljucuju defileima sutra ulazi u svet veceh motorcikala i da ne tupim mnogo to je sasvoim ok. Sa 16 godina svakako neces da vozis GS-a, Harley-a ili sta ti ja znam. A i zakonski nije moguce. I lepo ja da mladi dodju na skup i eventualno se prikljuce koloni u defileu, ali mozda na kraju kolone i organizovano ili slicno. Al' da ja gledam ko ce da me tresne skuterom u defileu i njihovu trku i ludijanje u koloni to mi svakako na pamet ne pada. I nazalost zbog takvih a i onih drugih koji sa svakakvim napravama na cetiri tocka koje se u svetu inace upotrebljavaju u poljoprivredi i sumarstvu, ogroman broj motorasa izbegava defile sto je svakako greh prema organizatoru. I ovo se generalno odnosi na sve skupove. I da ovaj skup nije organizovao g.Fonza sa prijateljima ni na ovaj defile ne bih isao. Naravno ovo je samo moj stav. Nego udaljismo se od teme. A skup je bio perfektan kako sam i ocekivao. Veliki pozdrav za prijatenlje iz Nisa koji, cinimi se, preksinoc dojezdise iz Moskve. I za naseg Duleta koji je zajedno sa njima branio boje MK Smak. Sad razmisljam da otvorim novu temu: "Kako organizovati defile na moto skupu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...