Jump to content

Moto Zajednica

HONDA Africa Twin RD03 - PRODATO!

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Prodajem Afriku RD03, '90-to godište. Manje - više je motor vama svima poznat, bio je prisutan na mnogim akcijama i vožnjama tokom prošle i ove godine, te je uživo često mogao biti viđen.

Motor je na mom imenu, registrovan do avgusta ove godine. Nije prefarbavan, fabričke su boje.

Prešao sam sa njom nešto preko 16.000 km i nikakvih problema nisam imao. "Zgoda" sa alarmom se ovde ne računa ;D

Na satu stoji 50 i neka hiljada, ali je izvesno da je motor prešao više. Koliko - ne znam :)

Ima centralni štender, grejače ručica, mrežicu na farovima, pancirno crevo prednje kočnice, povišeni vizir, skidplate od prohroma, nov akumulator (VARTA 14Ah)

Nedavno je menjan regler, novi je montirao majstor Joška, koji je takođe uradio i sledeće modifikacije:

-Oba fara svetle istovremeno, kako kratko tako i dugačko svetlo, preko releja. Nightbreaker je bio instaliran ali su posle 6 meseci na žalost pocrkale. Trenutno radi jedna obična H4, ali će motor ići sa dva H4 ili Nightbreakera ukoliko kupac tako želi. Naručeni su i čekam da stignu.

-Ugrađen motogadget (meri voltažu, spoljnu temperaturu, sat, datum i moguće je dodati podmazivač lanca)

- 12V utičnica (za čamce, sa gumenim poklopcem)

- Zadnje svetlo urađeno od LED dioda (velikih, crvenih)

- Migavci takođe LED, sa izmenjenim automatom za migavce (prekidač "za sva 4" i panic mode - made by Joška)

- Ugrađen pokazivač stepena prenosa

- Alarm (hijack funkcija je isključena zbog problema koje je alarm pravio). Standardna alarm funkcija na drmanje funkcioniše OK.

Ono što bi bilo dobro zameniti su obe gume i zadnji disk koji je već dotrajao. Prednji disk, prednje-zadnje pločice, lanac i lančanici su u pristojnom stanju.

Uz motor ide Givi topcase i dva velika Givi Maxia kofera sa strane, sa nosačima za njih.

Koferi imaju po dva ključa, za motor ima čak tri :)

Ukoliko se kupac pojavi do 1.maja, uz motor poklanjam Blueberry navigaciju (5" ekran) sa svim mapama Evrope i nosač + punjač.

Cena: 2000 EUR

Motor prodajem jer sam našao drugi, pa bi dobro bilo dati deo para za njega pre nego što ode nekom drugom. Zamene me, dakle, ne zanimaju.

Prilažem i par slika. Motor je slikan danas, nisam ga uopšte doterivao za slikanje, mada sam ga mogao oprati, a nisam ;)

post-6736-12879072343537_thumb.jpg

post-6736-12879072344824_thumb.jpg

post-6736-12879072346053_thumb.jpg

post-6736-12879072347093_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Samo koferi?

Eventualno...

Pa, eventualno. Ako kupac bude želeo motor bez kofera, onda možemo razgovarati, nakon što se proda motor.

U svakom slučaju, hvala na interesovanju.

Vidi stvarno nisam ostavio broj telefona :)

063.294.802

Inače, zaboravio sam da napomenem da su i senzori za rezervu izmenjeni i da RADE oba, što je retkost na RD03/04...

Malo obaveštenje:

Regler je pravio malo problema, pa je juče preventivno zamenjen. Dakle, NOV novcat regler...

• Svrati ponekad, 331 postova

Malo obaveštenje:

Regler je pravio malo problema, pa je juče preventivno zamenjen. Dakle, NOV novcat regler...

a jel postoji opcija prodaje bez te dodatne opreme, kofera i svega toga...?

Ima smisla prodaja bez bočnih kofera, nosača za njih, ploče za topcase i samog topcase-a. Eventualno da se skine i centralni štender. To je onda max. ogoljeno.

Može, naravno, sve je stvar dogovora. Kofere i štender ću ja lako prodati posebno, a značajno bi skinuli osnovnu cenu... Ako te zanima, PP...

Nova cena, dok se ne proda motor koji sam nameračio da uzmem. Ako se proda, vozim dalje ovaj...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja