pantelija 192 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Pratim vas vec par meseci, pa sam pozurio da se uclanim dok ima jos neko slobodno mesto a sto se tice cifre od 10.000+ clanova, svaka cast. Ja sam Vladan iz Krusevca i kao vozim motore skoro 30 godina, ako se proizvodi naseg dragog nam Tomosa mogu svrstati u motore – automatik, t – 12, ATX pa na kraju jos jedan automatik. E sad mi je to sve lepo dosadilo, pa sam u 45-oj godini uplatio i polozio za „A“ kategoriju i konacno postao pravi bajker. Naravno, ostala mi je jos samo jedna formalnost a to je da kupim „pravi“ motor. U planu mi je da uvezem Hondu CBR-600 iz Italije, pa sam u fazi mozganja da li da idem licno za nju ili da platim nekom da mi kupi i da mi je doveze (saveti dobrodosli). Za sada toliko, nadam se da cemo se lepo druziti i na forumu i na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozee 0 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forumu lp Jože Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 22, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, drugar! Pozdravi mi Krusevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , mislim da je bolje kupiti motor koji se moze videti i probati . Sve to moze biti ok , a i ne mora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici, svi ti pozdravi deluju na novog clana da se jos na samom pocetku druzenja ne oseca kao stranac, vec kao clan porodice. Veeeelike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano April 23, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 23, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...