MISIRAC 42 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan posto nisam bio zadovoljan Hondom uze ja ponovo Yamahu sta ces naviklo dete a evo malo i slicica tablice okacene danas kad ja pogledam u saobracajnu nema nijednog pecata vratim se do gospode u MUP i covek mi mrtav hladan kaze ``eto desava se ali nije to nista`` pitam se samo sta li bi mi rekao njegov kolega kada bi me zaustavio P.S. Mina ono za voznju ne menja stvar sto je motor promenjen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da te sluzi i sto vise kilometara da predjes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nije bio zadovoljan Hondom :twisted: Onda mi preostaje da ti poželim da budes zadovoljan Yamahom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 27, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Puno uzivanja i bezbednih kilometara s novim motorom! =) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA RULEZ!! nek ti je sa srecom i u zdravlju da ga pokvaris.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom neka vam je oboma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Imao sam priliku da provozam Thunderace, odlican motor, malo tezak za moj ukus, ali zato jak u ..... ! U zdravlje da te sluzi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 28, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan posto nisam bio zadovoljan Hondom uze ja ponovo Yamahu P.S. Mina ono za voznju ne menja stvar sto je motor promenjen Hahahaha pa chestitam Srdjane !!! Evo da ne ureknem i moj bajk bi trebao biti gotov sredinom sledetje nedelje....Pa dolazim u Shabac odmah ! Da vidim tog zutog lepotana a i da vi vidite shta je ispalo od mog bajka :mrgreen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju cbr 600f i thunderace. Posto vozis Thunderace-a, mislim da si najkompetentniji da mi kazes da li on zaista trosi ulje ili ne? Ulazi u opciju za kupovinu, veoma mi se dopada i jedino me to odbija od njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 24, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan nisam stigao da proverim presao sam samo oko 3000 sa njim izleteo kontinent i eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, pogledajte nekada datume... Misirac odavno vozi Afriku... Ne oživljavajte stare teme sem ako nisu još uvek aktuelne. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...