Nadalina 883 Napisano Septembar 15, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kepu za predsednika!!! ;D ;D ;D A mene bar za ministra finansija- studentski zivot nije lak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kezom na licu koji se ne skida nekoliko dana,to je poenta ;D.Cestitke Kepo za narandzasto magare . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala yanmar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nadice..ti ces da postanes fabulos i famos.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, čestitke za novo magare!!!!!! Daš krug? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A mene bar za ministra finansija- U Kosjericu se kaze " i ti bi da predjes u plitke cipele" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 15, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan U Kosjericu se kaze " i ti bi da predjes u plitke cipele" ;D ;D ;D ;D Jao, drugari, jedva cekam vikend... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Na licinom mestu se dogovaramo, i trudimo da se svi vrate kuci sa kezom na licu. Mislim da ce odavde svi da se vrate sa osmehom na licu !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Busmane brate, da li ces se ti jednom vratiti zadovoljan iz Kotline? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Lepo podsećanje na ovaj klip Mada, ovde je Sejtan imao najveći kez ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Busmane brate, da li ces se ti jednom vratiti zadovoljan iz Kotline? Dok ne overim u neko blato, jok! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudićemo se za vikend da ti ispunimo želju! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Busmane brate, da li ces se ti jednom vratiti zadovoljan iz Kotline? Dok ne overim u neko blato, jok! ;D ;D Toga imas i u Glinari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zelju okacio, nadam se da cete mi je ispuniti. A u Glinaru treba da dodjes!! Sad imas pravu spravu za nju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad stavis nove opanke ima samo u ledja da te gledaju ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha, znas da ja volim kad vidim da ste mi svi tu. Ali, ako mi padne roletna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ;D Lepo podsećanje na ovaj klip Mada, ovde je Sejtan imao najveći kez ;D ;D ;D prije vožnje po ovim brežuljcima i dolovima morate barem dva mjeseca na fizicke i kondicione pripreme uz obavezno skidanje kila u prosjeku 10.tak kilograma jer na onom klipicu padate kao da vas je netko sa mitraljom pokosio. manje krkanja, više trcanja - bicikle i dvaputa dnevno po dva puta sexica po mogucnosti s nekom tuđom ženom jer onda se treba dokazati a tako se i bolje topi salo. uživajte u subotu i nedjelju i u moje ime. pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, ;D da li ima zainteresovanih da posle groznice subotnje veceri odvozamo jedan muski djir, i pokusamo da se vratimo u Skakavce do 16.00-17.00h da bi imali dovoljno vremena da se svi malo odmorimo i u neko normalno vreme vratimo kucama. Deonica bi bila duga oko 300km sa 50-60% offa, sa par duzih pauza i brzi tempo voznje. Polazak u nedelju najkasnije do 9.00h. Posto se zemlja zadnjih dana dobro natopila vodom i mogucnost padavina u nedelju, "obavezni" kramponi. Racunaj i na mene , samo bi mi bar jedan pit stop trebao za gorivo. Samo ja tad ostajem da spavam do ponedeljka ujutru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 15, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Lepo podsećanje na ovaj klip Mada, ovde je Sejtan imao najveći kez ;D ;D ;D prije vožnje po ovim brežuljcima i dolovima morate barem dva mjeseca na fizicke i kondicione pripreme uz obavezno skidanje kila u prosjeku 10.tak kilograma jer na onom klipicu padate kao da vas je netko sa mitraljom pokosio. manje krkanja, više trcanja - bicikle i dvaputa dnevno po dva puta sexica po mogucnosti s nekom tuđom ženom jer onda se treba dokazati a tako se i bolje topi salo. uživajte u subotu i nedjelju i u moje ime. pozdrav. ma ovo je smeshno... ovde mozhe i sa Harlijem da se ide... znaju lokalci gde da te vode ako hoce da te uplashe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да се и ја приупишем, да се појавим, пријавим, и то.... Мада од тог оффовања нема ништа али дружења мора бити.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nemaš motor za to ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nemaš motor za to ;D ;D ;D Немаш ни ти , али ја то теби не морам да кажем, знаш и сам ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Videću ja vas obojicu u subotu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Videću ja vas obojicu u subotu ;D videćeš nas na startu i uveče kad se vratimo ;D ;D ;D Pa i nemaš motor za to ;D ;D ;D Немаш ни ти , али ја то теби не морам да кажем, знаш и сам ;) videćemo ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Videću ja vas obojicu u subotu ;D videćeš nas na startu i uveče kad se vratimo ;D ;D ;D Pa nisam ni mislio da ćete da odmaknete od starta.... sa tim kršinama.. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...