IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde, kači, kači!!! Moram prvo da ga dobro pregledam da nema slucajno neki od funkcionera u nezgodnoj pozi pa posle da bude da sam zlonamerno stavljao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... Alo bre, krava mi se zaletila u dupe od TA i ode mi migavac...a mleka će da bude bar za kafu...Evo sad će bosanac da zaku'a domaću...malo ćemo da meračimo...a vi samo ajte...imam i 3 yamaheeheheee sa sobom pa ćemo da vas stignemo, a ti samo lagano sa AT-ašima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... Ej Raca, dobro da smo kafu srknili pa nemoramo sada trošit, alaj je natera onaj bik pravo na tebe...jadna krava...hajd da samo ispušimo jednu...lepo je u Ivanjici, samo im tanak burek brate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... čekaj malo bre, ti si mi neki off-roader...pa ja imam diplomu iz Sibira..a ti sad njega toviš sa pričom o T63 gumama, daaaaaaj :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... Ej, zemljače poljače moj, znaš ti gde su me oni vodali...evo ovde negde mi bosanac pomogo da AT izvadim iz rupčage, a da sam bio pijan sigurno ne bi išao s njima...nego me treznog uvatiše i ja za njima... Hajd ti vidi na interNET-u. jel to uopšte postoji gde smo mi išli jučer, ili sam opet sanjo...mislim da se Grim (Kepo) zove onaj čova šta piše takve bajke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... ljudi BRE, kad sam ja sa STenerkom prošo pored bukve i zatutnjo, iza nje se pojavi mali medo sa VOLKOM glavom (a vi mladeži samo se smijte, da ste ga videli... :o) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... hajmo raja kući, polako, pa po gasu... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Afrika po pola... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Ma gledaj ti ovu decu...šta švrljaju, brljaju...treba vama još kilometara u tabanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan ... pod uvek budnim okom domaćina Kepe (ni u šator nisam se mogo da sakrijem) - vidim te bato veli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo šta ste čuli i videli odradila su vesela i ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Подсмех или одушевљење? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi izraz lica sa onim gdje je na svojoj AT!! Meni je sve jasno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Ima struje, ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na ST je cetvrtak veče kada je jos bilo snage u meni .... Sreca Popsijeva sto mi nije dao krug ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan A mogla bi i neka Kotlina 2010/2 ? Tamo negde u avgustu? Ala brate, isti simptomi fataju raju i oko mene ;D. Predlog za radni naziv: "Avantura Kotlina 2010-nedovršeni poslovi" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za. Treba mi popravni. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Угац, а што ти ниси ишао с нама нега са асфалтерима? Ипак ти ово стоји у потпису: glib, kalj, blato, mulj... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 3, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A mogla bi i neka Kotlina 2010/2 ? Tamo negde u avgustu? Ala brate, isti simptomi fataju raju i oko mene ;D. Predlog za radni naziv: "Avantura Kotlina 2010-nedovršeni poslovi" Septembar bolje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...