SpaVe 813 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Па кад имаш мотор у боји санитетског возила! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, SpaVe! Bobanov i moj motor su sestre bliznakinje! Tako da... "fundamentalno obrati pažnju na ponašanje!" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Задај ми нешто лакше, молим те! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su tople sestre..ajde, ali ako nisu..ond sramota da se kitna pomoc zove hitna ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Keep dreamin' guys Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kangrba ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan А ево теби, Бобане, за најтмер! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dve su i iste su ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 10, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dve su i iste su ;D Aj sad da cujem da ce neko od vas muskih reci da nije niiikad mastao o bliznakinjama?! khm khm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam, ja sam imao još sofisticiraniju maštu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Dve su i iste su ;D kao sise su, slicne ali nisu iste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 10, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :'( Lljudi moji ja moram na svadbu u Apatin obećao sam pre dva meseca da ću ići....... Mislite i na mene kad jedete onaj kajmak, terate do iznemoglosti off. Nek sila dobrog provoda bude s vama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 10, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan .....uuuuuuu 3 pm!!!! zbakrim vam ga babi u carapu!!!!!!! ce izludim!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ sedaj u kola i dolazi!!! ....ewo bas se dogovaramo ja i moja bilja polovina da uzmemo neka kola od auto skole sa duplim komandama.... ja da pritiskam pedale , a ona da vrti volan! ;D poceo sam od muke da se smejem!!!! kontrola 14.09. ... mozda mi skinu ovaj jaram pa se nekako i dokotrljam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 10, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako su tople sestre..ajde, ali ako nisu..ond sramota da se kitna pomoc zove hitna ;D Zamisli te roditelje koji treba da udaju dve debele cerke bliznakinje Idem ja nared ako treba. Turio sam bi-xenone ;D A imao si homo ili hetero? ;D MEne ako vidite, nadajte mi se... Ovaj put sa kramponom.... mada ja jos uvek nemam nikakva svetla, al to ni porsli put nije bio dovoljno jak razlog za nedolazak tako da... p.s. @ Mlader : Ako ti je frka samo za motor, zivni, eto ti moj krsh ako ja ne krenem! Ipak sam ja tvom presudio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. @ Mlader : Ako ti je frka samo za motor, zivni, eto ti moj krsh ako ja ne krenem! Ipak sam ja tvom presudio ;D Auuuuuuu... a kebo si mu jevu, bogami Dimi ko aparat za dimnu zavesu! Ja vid'o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 10, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Obdukcijom je utvrdjeno da mu M. Kvarisa nije presudio, te da zapravo motoru nista posebn i nije bilo... Moras mi dati afriku da probam po livadi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moras mi dati afriku da probam po livadi Hahahaha, kakva slika!!! Ako dodješ, provozaj je! Samo da ne prođe k'o MleDeR-ova mašina!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha! ;D DOGOVORENO! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dve su i iste su ;D kao sise su, slicne ali nisu iste. Da, jedna je leva, a druga je desna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Ona jedna ima naočare na farovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To da se zna da je moja. I ja nosim naočare Kakav gazda, takav i motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan neeeeeeeeeeee,zar ne vidite ociglednu razliku?? mrezicu za far!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 11, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, kakva slika!!! Ako dodješ, provozaj je! Samo da ne prođe k'o MleDeR-ova mašina!! ;D ;D Ako ce on da je provoza, onda je ja vozim nazad, do BG! ;D ;D ;D Pa probma pa vidimo dal je teorija o serijskom ubici motora tacna ili ne. Ako jeste, nadalina moze da sedi na mestu do prozora za BG ;D Shalim se, sto bi se afrikom vozao majku mu??? U klasi vec imam Yuga, to je to snaga, tezina... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da si neki genije, zvali bi te mozda majstor Evgenije..ovako ja ti nebi dao nikavu tehniku u ruke.. Ajde, priznaj nam kako si dobio nadimak? Sigurno nije zbog masnih kolaca? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eto pocela komercijalizacija..Usracemo se od para ;D Ocemo da napravimo i vidoje..pa da dele kad sipas preko 2K? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...