joska 63 Napisano Maj 27, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno biće super vreme Hm... Ne bih da kvarim dobro raspolozenje,ali : http://weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:YIXX0017&q=Valjevo%2c+Serbia#details Brine me sto su do sada uvek tacno pogadjali na 2-3 dana unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju će možda i biti kiše, u subotu možda samo prhne.... u svakom slučaju odo ja ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju će možda i biti kiše, u subotu možda samo prhne.... u svakom slučaju odo ja ;D ;D ;D Bolje malo da prne da se ne ugusite ... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 27, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Joska,nemoj da plasis tenerase,vidis da ih je vec pola otkazalo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno biće super vreme Hm... Ne bih da kvarim dobro raspolozenje,ali : http://weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:YIXX0017&q=Valjevo%2c+Serbia#details Brine me sto su do sada uvek tacno pogadjali na 2-3 dana unapred Ovi ne da maše , nego nemaju pojma o prognozi ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Da li neko planira da iz Beograda krene u subotu rano ujutru? kako stoje stvari, ja.. u petak iskrsnulo neshto posle posla stho moram da odradim.. sve shto mozhe da se iskomplikuje, uradilo je to na kub.... uglavnom, krenuo bih ja u subotu ujutru... rano... evo ti tel pa se javi ako hocesh da se nadjemo negde pred put 063/336-500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 27, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Verujte ljudi, bicete zahvalni za malo kise. Na izvidjanju nije ni prsnula, pa smo se pogusili od prasine (sem vodica ), kad sam dosao kuci i otvorio filter za vazduh bio je prepun prasine. Zato je motor poceo da mi pravi probleme i gasi se gore, cim sam oprao filter, sve je ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Molim da se uvede u zapisnik da je Aca bio sa XL a ne sa afrikom na izvidnici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Molim da se uvede u zapisnik da je Aca bio sa XL a ne sa afrikom na izvidnici da se uvede u zapisnik da ja nisam pominjao Acu nego konstatovao Afrikine boljke ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Molim da se uvede u zapisnik da je Aca bio sa XL a ne sa afrikom na izvidnici da se uvede u zapisnik da ja nisam pominjao Acu nego konstatovao Afrikine boljke ;D ;D ;D Zar ti nisi vec na putu za Kosjeru? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 27, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Molim da se uvede u zapisnik da je Aca bio sa XL a ne sa afrikom na izvidnici Nek udje u zapisnik i da XL ima mnogo bolji sistem hvatanja prasine od Afrike Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Molim da se uvede u zapisnik da je Aca bio sa XL a ne sa afrikom na izvidnici da se uvede u zapisnik da ja nisam pominjao Acu nego konstatovao Afrikine boljke ;D ;D ;D Zar ti nisi vec na putu za Kosjeru? ??? I on ide danas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne... otishli su pre mesec dana da uvezhbaju rute nego, http://www.kosjeric-online.com/turistickivodic/mapaopstine.html http://www.kosjeric-online.com/turistickivodic/skakavci.html ako dodjem do kosjerica i pitam za upute vratice me nazad? skakavci su ispod divchibara negde? 10ak km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 27, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadji mapu sto sam postavio u temi o izvidjanju, imas i track log. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Navigacija ima Skakavce..Valjda je to to? Moze i neka kordinata ako se izgubimo.. Posto ce izgleda svako za sebe da dolazi Ja bih krenuo oko 17h, pa ko oce samnom, moze Zarkovo pumpa na Ibarskoj 17h? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Nadji mapu sto sam postavio u temi o izvidjanju, imas i track log. nisam ni video tu temu falavi... evo ga link ako je josh neki debos (kao ja) propustio... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54373.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Sha je ovo raja, bolan...kaka navigacija...shta ce tek sa nama da bude koji se neznamo ni da snadjemo u hotelu na sluzbenom putu ?? Gde je dugme za svetlo?? ??? A kljuc mi niste dali... ??? veli moj otac u Opatiji, xexexeeeee Stara narodna: Gledaj kartu, pitaj seljaka! A onda provala Kanarinca76: Koja je najduza jedinica za daljinu? Seljacki kilometar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan dok sam se baktao sa orijentacijom i trchanjem po shumi bilo je uvek "kartu chitaj, seljaka pitaj" nije mi to strano snacicemo se vec nekako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sitno,veoma sitno.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu su... Afrike su osetljive i na kišu i na prašinu ;D ;D ;D Molim da se uvede u zapisnik da je Aca bio sa XL a ne sa afrikom na izvidnici Nek udje u zapisnik i da XL ima mnogo bolji sistem hvatanja prasine od Afrike I to ona prasina koja ostane iza mene I on ide danas ? Pa gore se hvalio da krece jutros. Mada cujem da jos neki idu danas. Ispasce da ce jos najbolje zezanje proci dok ja dodjem sutra popdne ali sta da se radi, ne moze se ranije... Sha je ovo raja, bolan...kaka navigacija...shta ce tek sa nama da bude koji se neznamo ni da snadjemo u hotelu na sluzbenom putu ?? Gde je dugme za svetlo?? ??? A kljuc mi niste dali... ??? veli moj otac u Opatiji, xexexeeeee Stara narodna: Gledaj kartu, pitaj seljaka! A onda provala Kanarinca76: Koja je najduza jedinica za daljinu? Seljacki kilometar Ne znam kad si ti planirao Irwine, ali mozda mozemo zajedno deo puta da peglamo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeehhh... kako stvari stoje, ja ne mogu da idem :'( :'( :'( :'( :'( Duša me boli, ovo sam čekao pola godine Ubi me paranemija, lova koju sam čekao NE STIŽE i jebi ga sad... nemam ni za gorivo Totalno sam se istrošio, ostalo je bukvalno "za 'leba" do plate. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHH! > > > Želim vam lep provod i dobro vreme... Slikajte, bar slike da gledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeehhh... kako stvari stoje, ja ne mogu da idem :'( :'( :'( :'( :'( Duša me boli, ovo sam čekao pola godine Ubi me paranemija, lova koju sam čekao NE STIŽE i jebi ga sad... nemam ni za gorivo Totalno sam se istrošio, ostalo je bukvalno "za 'leba" do plate. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHH! > > > Želim vam lep provod i dobro vreme... Slikajte, bar slike da gledam Ja cu ti provuci kreditnu na pumpi i ovako je u crvenom pa kad budes imao jednog dana vratices, nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na informacija i supportu, nalažost neču biti u kotlini uvaj vikend. Ali sam več nešto dogovorio sa prijateljom, da bi mogli po toj trasu u augustu, pa ko zna možda i sretnomo koga iz foruma. Nadam se da neče imati kiše, ima dosta vode u jezeru i neka vam služe motori, izgleda da je za vse ostalo pobrinuo organizator. Obavezno da se vratite sa slikama na forum ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 27, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Samo da zacinim temu. danas su krenuli Jimmy i Popsy ka Kotlini ali je tamo stigao za sada samo motor dok je kanta na kojoj pise Super nesto morala nazad za BG jer se raspala pri pokusaju pracenja motora. Eksplodirani CDI i otpao auspuh su bilans pokusaja kante da glumi motor prema izvestaju objektivnih ocevidaca. U BGu je kvar otklonjen i kanta se opet zaputila ka Kotlini... ;D ;D :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 27, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan samo svi zhivi da dochekamo ponedeljak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...