Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi.. kasljem.. bode me u prsa, ledja.. najebo sam, odo u apoteku napisali mi stopetnajs' recepta, kazu da cu bacim kasiche.. :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi.. kasljem.. bode me u prsa, ledja.. najebo sam, odo u apoteku napisali mi stopetnajs' recepta, kazu da cu bacim kasiche.. :-[ Cek,da li ti mislis,da smo mi stvarno mislili da cete vi SuperTenerasi doci ;D Uvek ste jaki na tastaturi,a kad treba i u planini..onda vas nema nigde,odnosno i tad ste pored kompa sa torbom izgovora Ovo se ne odnosi na NEbazdarene Popsyja i Zextreema,samo oni vam i brane obraz ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan au ljudi.. kasljem.. bode me u prsa, ledja.. najebo sam, odo u apoteku napisali mi stopetnajs' recepta, kazu da cu bacim kasiche.. :-[ Ja pijem tablete da bih uopste mogao da hodam, tako da ti ovo nece proci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cek,da li ti mislis,da smo mi stvarno mislili da cete vi SuperTenerasi doci ;D ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D NEMA SAD VADJENJAAAAaaaaaaaa :D Ovo se ne odnosi na NEbazdarene Popsyja i Zextreema,samo oni vam i brane obraz ;D Nešto mi govori da će samo njih dvojica i doći ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan K A M P E R I !!! U domacinstvu Lazovic koje je udaljeno od Kotline 200 met, mozete se pretplatiti na hranu. Bitno je da kod njih budete na veceri u petak vece oko 20.00h, i tada se dogovoriti sa njima kada bi dosli na klopu iducih dva dana. Dorucak - rucak - vecera je 900din. Primer> subota ujutro dorucak, rucak za poneti u subotu ili snalazenje negde usput sto vam nebi preporucio *pogoto ko vozi off*, subota vecera kada se vratite iz voznje, nedelja dorucak. U nedelju imamo organizovan rucak u Kotlini. Sa Lazovicima sam se dogovorio da u petak i subotu vece donesu gibanjicu u kasne sate *oko 22.00 pa na dalje*, ali se nemojte oslanjati na to kao veceru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 26, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jal znaju ti Lazovici u sta se upustaju Imaju li oni kapaciteta da zadovolje krdo gladnih endurasa ;D Da li ima kod njih gde da se sedne da se jede ili nam spremaju, a jedemo gde se snadjemo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jal znaju ti Lazovici u sta se upustaju Imaju li oni kapaciteta da zadovolje krdo gladnih endurasa ;D Da li ima kod njih gde da se sedne da se jede ili nam spremaju, a jedemo gde se snadjemo ? Klopa je organizovana kod njih u domacinstvu. Ima mesta za dvesta! ;D P.S. Samo je bitno najaviti se dan ranije da se ljudi organizuju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ewo danas je namontirah i provozah se malo Bobovskim brdima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su za slikonet offroad Batali prazne price,nego da si dosao,da vidimo sta moze taj traktor za prave..a ne virtuelno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su za slikonet offroad Batali prazne price,nego da si dosao,da vidimo sta moze taj traktor za prave..a ne virtuelno ;D videćeš ako budeš pazio, ako ne trenutak i mi odosmo ;D ;D ;D ;D ;D za hranu - sve ja verujem Lazovićima al ja ipak nosim svoj survival pack ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan survival pack :o jel je to "ONAJ" survival pack a?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ...al ja ipak nosim svoj survival pack ;D Bochni kofer slikan postrance. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 26, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan oooo gile, TKC80, cestitam sad nema da se vadis da si pao zbog losih guma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 26, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ...al ja ipak nosim svoj survival pack ;D Bochni kofer slikan postrance. :D Popsy je moj drug i ja cu da se zasatorim do njega ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gile A bas mi se jede zito ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja pratim malo ove vase pripreme i vidim kako se blizi sudnji dan svi nesto bolesni uganuli trepavicu , svrbi ih carapa... ;D u oglasima sve vise tenera i afrika (da ih se otarasite pa da kazete e jbg ja prodao motor) a sve se vise trazi BMW F650 i GS 800... ;D puno srece u planinama i ako se zaglavite negde zovite slobodno imam jednog apenca sa off gumama pa da vas cupam iz blata... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Peco,ja prodajem mog BMWa za 1.000.000 E ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ewo slike sa danasnje voznjice.. mmm miris prirode.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan jaoj samo da bude lepo vreme za weekend !! :'( pu pu pu da ga ne ureknem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno biće super vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan aa Gile,ovamo govoris da si bolestan,i da umires..a vozas se.Bolje bi ti bilo da dodjes,inace te ne opra ni Dunav ni Sava ;D Momci,Popsy i ja ujutru odosmo za Kotlinu...vidimo se u petak uz hladnu pivu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti na spavanje da ne bude posle umoran ovo ono ;D ;D ;D ;D ;D inače imao sam pometnju, nikako da nađem gurtnu za šlepovanje... na kraju sam je našao ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan aa Gile,ovamo govoris da si bolestan,i da umires..a vozas se.Bolje bi ti bilo da dodjes,inace te ne opra ni Dunav ni Sava ;D Momci,Popsy i ja ujutru odosmo za Kotlinu...vidimo se u petak uz hladnu pivu borim se ;D cuti popio sam danas punu saku nekih sarenih tabletica pa mi malo bolje ali i dalje je neizvesno.. Popsy snaga je u tebi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 27, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan popio sam danas punu saku nekih sarenih tabletica pa mi malo bolje Ubaci ti punu shaku tih sarenih tabletica u rezervoar u petak, da se taj cirkus od motora ne razboli i odustane ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...