aca-pn 6392 Napisano April 29, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste dzabe, nego komsija mi, tu je blizu pa da ga bas ne ubijam sa cenom. Racunam da posle mogu da prodam teneru za 200e i izvucem realnu cenu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Zasad dolazimo dvojica iz Splita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zasad dolazimo dvojica iz Splita TOooooooooo, majstori!!! Dobrodošli, vidimo se!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 29, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D S'obzirom da vidim kako se razvija situacija i da je sigurno da ce ovo biti najveci enduro susret na ovim prostorima od pamtiveka na ovamo, ipak dolazim na izvidjanje rute Greota da se pogube ljudi po planini, vidimo se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D S'obzirom da vidim kako se razvija situacija i da je sigurno da ce ovo biti najveci enduro susret na ovim prostorima od pamtiveka na ovamo, ipak dolazim na izvidjanje rute Greota da se pogube ljudi po planini, vidimo se ;D Idem i ja u izvidnicu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi orite brda i doline, mi cemo da prasimo drumove ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 29, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D S'obzirom da vidim kako se razvija situacija i da je sigurno da ce ovo biti najveci enduro susret na ovim prostorima od pamtiveka na ovamo, ipak dolazim na izvidjanje rute Greota da se pogube ljudi po planini, vidimo se ;D Idem i ja u izvidnicu ! I Popsy,..i BusMan,..i ja,..maybe someone else ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zasad dolazimo dvojica iz Splita An ti Gospu !! Zivi bili i dobrodosli !! Ljudi, ima li ko slobodan da odvozamo jednu deonicu 02.05.? Mnogo bi mi znacilo, inace ce da se pogubimo i ubacimo u program "prezivjlavanje u prirodi". ;D S'obzirom da vidim kako se razvija situacija i da je sigurno da ce ovo biti najveci enduro susret na ovim prostorima od pamtiveka na ovamo, ipak dolazim na izvidjanje rute Greota da se pogube ljudi po planini, vidimo se ;D Idem i ja u izvidnicu ! I Popsy,..i BusMan,..i ja,..maybe someone else ;D Tri put` URA za izvidjace !! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 29, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Zasad dolazimo dvojica iz Splita Meni je prosle godine bilo lepo u Splitu na putu za Umag (mada sam se malo plasio za motore sa BG tablama koji su nocili na ulici ;D ). Potrudicemo se da i Vama bude lepo kod nas, i nemojte da brinete ni za sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Koja ce se to deonica tačno izvideti? od-do? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 29, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima koja je deonica!? Najverovatnije cu na izvidjanje iz UE pa me zanima mesto susreta, ko placa kafu i gde cu da jedem!!!???? ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima koja je deonica!? Najverovatnije cu na izvidjanje iz UE pa me zanima mesto susreta, ko placa kafu i gde cu da jedem!!!???? ;D ;D ;D ;D ;D Izvidjaci ne jedu... oni izvidjaju !! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izviđači .... UHHHHH KAKO VAS MRZIM!!!! I ja bih da ideeeeeeeeeeem....A NE MOGU!!! > BUUUAAAAAAA :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nemožeš.. E, vi afrikanci ste pravo chudo, pa pomiri se sa sudbinom nemoj da vadis te izgovore, nemogu, voleo bi.. vasar.. moram na pijacu po pradajz i mlad luk.. i tako to.. mislim stvarno nema smisla.. kazi sramota me, neam ja motor za to i gotovo.. ;D Aheheh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Dobro, dobro.... videću vas 28-og... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pred izvidnica za izvidjace, juce je bila i posetila kamp u Skakavcima, lokacija je fenomenalna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, ludilo! Jedva cekam. Znaci ovdi se kupamo :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 28.og Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 30, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 28.og Kao grom iz vedra neba !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 28.og Kao grom iz vedra neba !! Zadovoljstvo je moje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će uskoro da predje u medjunarodnji relji! Pomoz Bog, braćo Taman sam sedmicu prije s Kanarincem76 u Čačku na pripremama, pa ću malo nazad do Sarajeva uvatit vazduha i eto me nazad da branim yamahahhahhaaa-ine boje. A i zbog ove medjunarodne boje, mogo bi i neke BiH table ukontat ;D. Ostaje mi samo još da sredim slobodan dan u petak, izgleda da će opet bit davanja krvi :o. Nema više: Litar krvi, litar benzina, sad je litar krvi - 2 dana slobodnaa P.S. Pravi razlog je taj, da sam juče montiro centrani nogar pa da ga oprobam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanarinac76 4 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pred izvidnica za izvidjace, juce je bila i posetila kamp u Skakavcima, lokacija je fenomenalna! fenomenalno je sitna reč.... Kepo, svaka čast na izboru mesta za kamp.... dođe mi da dođem da samo budem tu.... ako ništa sa dečurlijom da čuvam šatore/opremu/motore.... bez dnevnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 3, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa izvidjaca u sastavu.. Kepo ,Ruska ,Raca ,SpaVe ,Vodeni Zeka ,Aca pn ,BusMan ,Popsy ,Zextreeme ,Janmar i moja malenkost, se vratila sa izvidjanja ,osmatranja i priprema Cekaju vas prelepi predeli,ali i pakleni za voznju ;D Vise u temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54373.0 By jimmy31 at 2010-05-03 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Сва срећа па смо имали изузетно модеран Џи-Пи-Ес и што Кепо зна да рукује њим! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 3, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa izvidjaca u sastavu.. Kepo ,Ruska ,Raca ,SpaVe ,Vodeni Zeka ,Aca pn ,BusMan ,Popsy ,Zextreeme ,Janmar i moja malenkost, se vratila sa izvidjanja ,osmatranja i priprema Cekaju vas prelepi predeli,ali i pakleni za voznju ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54373.0 Juce izmedju Sjenice i Ivanjice mimoidjoh se sa bandom od 10-15 enduro motora ... da sam znao da ste vi , okrenuo bih i pridruzio vam se ... :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...