Google 53 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji niko ko je toliko bio protiv motora i pušenja kao ja. Dok sam bio mlad. ;D Razume se, u 27-moj sam konačno propušio, a sad je red i da položim i za motor, mislim da se to zove kriza srednjih godina. Inače se zovem Vladimir, apsolutno svi me znaju kao Sizifa, ali neko me pretekao i uzeo moj standardni nick. Iz Beograda sam, po zanimanju network/system administrator, i upravo kontempliram koji bi mi motor odgovarao (visok 195cm), pa guglajući naleteh i na vaš forum, i prijatno se iznenadih. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 21, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Vladimire. Pošto reče da te znaju kao Sizifa, verujem da smo bili u prilici da se viđamo na jednom drugom forumu pod nikovima različitim od ovih ovde. Mnogo sreće i prijatnu vožnju ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vlado/Sizife, i dobrodosao siguran sam da ces naci dosta korisnih informacija... ;D verovatno si i video, al' tolko sam se smejao da moram da sherujem dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zdravo, dobrodošao! Haha, kriza srednjih godina u 27. U 37. ćeš, vidim ja, krenuti da polažeš za pilota kao neki moji poznanici.. EDIT: Aham, 27. prošla, koliko shvatam.. A koja je tekuća? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan ;D verovatno si i video, al' tolko sam se smejao da moram da sherujem dalje Apsolutno genijalno! Umro sam od smeha, inače taj "tata 8" mi je omiljeni avatar na većini foruma i na FB, verovatno ću ga staviti i ovde. Mislim da je sve počelo od ovoga: Ali ćale je ipak neprevaziđen. EDIT: Aham, 27. prošla, koliko shvatam.. A koja je tekuća? Tekuća je 33-ća! A što se pilotiranja tiče, u toj priči bih bio još pre par godina da nije lepše polovine koja to izričito zabranjuje... xexe... i z amotor je bilo čupavo. Ovako - ostaje samo FSX... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan E pa Sizife,zaista imaš Sizifov posao :-)) Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan A evo, godinu dana kasnije od učlanjenja na BJB forum, položih i ja za A kategoriju. Ne moram više da vozim ilegalno. Još da je onaj motor iz auto škole imao i kočnice, položio bih još bolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je po tvom razmisljanju onda ja sutra treba da polazem za podmornicu, al na suvom. Salim se .Dobrodosao i ti i suvozacica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav idobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je po tvom razmisljanju onda ja sutra treba da polazem za podmornicu, al na suvom. Salim se .Dobrodosao i ti i suvozacica. Suvozačici sam obećao roze kacigu, dok to ne dobije nema ništa od vožnje. Hvala svima na dobrodošlici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan sudo moje mudo....ahahaha BTW, dobro dosao (sa godinom zakasnjenja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu da toliko ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...