Goran_Bgd 0 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan ..vrsni tekstilni dizajner odsek vuneni dzemper i postavio osnove novog trade marka Deliblatski dzemperi sa prepoznatljivim dezenom (sirogojno je aut) Ma nisam uopste mislio niti znao za ovaj pomenuti trade mark. Nesto sasvim deseto, sad su mi javili obavesteni na PM da te opreme ima u katalogu Luisa izgleda i to ALTER SA PROTEKTOROM, mada ne znam sta je to, ali kazu prava stvar, posebno kad je temperatura iznad 23 stepena, da je ventilacija super i nesto kao ponekad greje ponekad hladi i jos neke fore koje ne razumem, pa opet kazem ko zna neka objasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 2, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 2, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve koji su se vozili sa nama, postovanje za gabarite njihovih motora i ulicne gume, njihovu hrabrost i vozacko umece.... RESPECT :supz: Vidimo se na sledecim voznjama, ma gde one bile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ..vrsni tekstilni dizajner odsek vuneni dzemper i postavio osnove novog trade marka Deliblatski dzemperi sa prepoznatljivim dezenom (sirogojno je aut) Ma nisam uopste mislio niti znao za ovaj pomenuti trade mark. Nesto sasvim deseto' date=' sad su mi javili obavesteni na PM da te opreme ima u katalogu Luisa izgleda i to ALTER SA PROTEKTOROM, mada ne znam sta je to, ali kazu prava stvar, posebno kad je temperatura iznad 23 stepena, da je ventilacija super i nesto ponekad greje ponekad hladi i jos neke fore koje ne razumem, pa opet kazem ko zna neka objasni. Mislim da bi SpaVe mogao da pomogne samo da ne ispadne da ga prozivam za pomoc [/quote'] Evo da objasnim o èemu se radi, mada nije fer jer u neku ruku narušavamo maestrovu poslovnu tajnu. Nadamo se da guru off-road vožnje neæe zameriti. Sirogojno džemperi æe svakako biti potisnuti novim proizvodom Deliblatski džemper koji æe moæi da se kupi sa protektorima i bez. O tome æe više biti reèi na jesen-zimu 2007/2008. Ono što æe maestro da lansira na tržište, a što Goran BGD nije razumeo su halteri sa protektorima. Radi se o ženskim halterima prilagoðenim i muškarcima, koji æe bezbednosni aspekt imati u vidu integrisanih karbonskih protektora. Moæi æe da se poruèe u boji kože i crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari bilo nam je super,malo voznje, malo zezanja, malo pehova (vise nicim izazvanih nego ozbiljnih )..malo laganice (Rale spidi :o ) malo brzinaca..puno klope dobrog drustva i lepog vremena..a sad i malo zezanja sve u svemu Ok.. Meni auspuh nasao da otpadne sad nako 28g,,ni Honda nije kao sto je nekad bila.. Pozdrav kompletnoj ekipi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Bobane bravo za slike, celoj ekipi bravo za druzenje na prvom mestu, za voznju- slike govore sve!!! Obratite paznju kuda su se penjali momci na kross bajkovima :jecaj: "teskasi" su isli manje strmom stranom slika desno! Mislim da ovo treba ponoviti! Ja sam jos uvek tamo, ceo dan mislim i vracam film kako je bilo dobro...pitajte Daneta uostalom imam utisak da je on zanemeo od dozivljaja, vidim da se ne javlja!!! Respekt svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano April 2, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! Sjajne slike i izgleda sjajno druzenje :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..e ako je ovdi neko normalan skidam mu kapu :idea: :?: :!: :kaboom: :fcab: :bouncefire: Scapolo alal vera za montazu, ali ovce nisu bile sa desne nego sa leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra slike. Bobane, hvla tebi i celoj ekipi na druzenju i zajednickoj voznji. Ja sigurno postajem redovan gost pescare Svaka cast na muskoj voznji, odusevili ste me... sigurno teramo jos negde zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Zozone ne moras sada svima da otkrivas koliko sam bio odusevljen :oops: :oops: :oops: hehehe Sve je to priprema, ko zna mozda jednog dana i Dakar poteramo Evo jos jednom, stvarno fenomenalno, i klopica posle, pivce, sve kako treba i sve pravim redom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dane jedno pitanje, jesi li kupio ili pravio crash-barove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan DobiJo uz motor. Stavio ih svabo, Hepcko&Becker! Srce mi rascepalo kad videh da se odvajas od svog motora... Al' jbg-a, ne moz sve u zivotu Nadam se da se vidimo pre nego zapalis u tudjinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 2, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ocu ja jedan XR :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je vrh!!! Jadna ovca!!! Meni je super kada gledam ove slike i citam dozivljalje... sledeci put moram i ja u tu pescaru... Kad mogu ovi teskasi po pescari da poteraju i ja cu sa chopperom jedanput sa vama pa nek ide zivot!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraw Dirrty-u i njegowoj ekipi koje smo sreli tamo .. Hvala :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 3, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan DobiJo uz motor. Stavio ih svabo' date=' Hepcko&Becker!Srce mi rascepalo kad videh da se odvajas od svog motora... Al' jbg-a, ne moz sve u zivotu Nadam se da se vidimo pre nego zapalis u tudjinu[/quote'] I meni se srce cepa, iskreno sam se sve nadao da ga necu prodati tako brzo, pogotovo kad sam video kako je lepo zezanje na pescari. Cak sam gledao koliko bi kostalo da ga brodom prevezem u Kanadu ali na kraju sam odustao, nije bas isplativo. Bez motora ce mi ovo biti jaaako duga dva meseca pred odlazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 3, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta reci o Patku, Rbobanu,Robiju i Goranu sem :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: super je bilo ,jako je dobra bila voznja ,strom prosao svuda (da sekti ne okalja obraz pa da zli jezici krenu da pljuju po njemu),Dane posasavio i vozio bez i malo mozga crno zdrebe,zoozon i ja lagano pozadi a ova cetvorica presli na zadnjem tocku celu pescaru,sto bi rekli ko zna zna... bio sam odusevljen kada sam video toliko motorasa da krecu zajedno na voznju ali naravno nema sanse da se svi dogovore ..ali sve j eto lepo cika Mika organizovao ... nego Miko najbolje je da uzmes R6 pa da se vozis sa Evilom :skijas: :skijas: :finger: :finger: :finger: ,sta se mucis sa GS om po krivinama a i GS ti veliki za straju baju,ko bre da smota ispred kafica onoliku skelu :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlavaKuca 0 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijep djir, nego ima li negdje koji komad da je full pijesak i samo pijesak, onako rahliji i dublji? Ako ima, gdje je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Lijep djir' date=' nego ima li negdje koji komad da je full pijesak i samo pijesak, onako rahliji i dublji? Ako ima, gdje je to?[/quote'] Pogledaj temu "neko je rekao da je danas utorak" autor Mikka videces pesak bas po tvojoj volji tj. po meri za KTM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Mikka , a vidi ovo!Ima i filmiæ i fotki! :wink: Stižete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, momci, sledeci put idem sa vama ... Samo javljajte na vreme...nesto za 1. maj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlavaKuca 0 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijep djir' date=' nego ima li negdje koji komad da je full pijesak i samo pijesak, onako rahliji i dublji? Ako ima, gdje je to?[/quote'] Pogledaj temu "neko je rekao da je danas utorak" autor Mikka videces pesak bas po tvojoj volji tj. po meri za KTM! Nasao. Thx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...