Jump to content

Moto Zajednica

Pescara po ... !

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER 6F

..vrsni tekstilni dizajner odsek vuneni dzemper i postavio osnove novog trade marka Deliblatski dzemperi sa prepoznatljivim dezenom (sirogojno je aut)

Ma nisam uopste mislio niti znao za ovaj pomenuti trade mark.

Nesto sasvim deseto, sad su mi javili obavesteni na PM da te opreme ima u katalogu Luisa izgleda i to ALTER SA PROTEKTOROM, mada ne znam sta je to, ali kazu prava stvar, posebno kad je temperatura iznad 23 stepena, da je ventilacija super i nesto kao ponekad greje ponekad hladi i jos neke fore koje ne razumem, pa opet kazem ko zna neka objasni :D:D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

404.jpg

404.jpg

404.jpg404.jpg

dzpLR_xriv2.th.jpg

Pozdrav za sve koji su se vozili sa nama, postovanje za gabarite njihovih motora i ulicne gume, njihovu hrabrost i vozacko umece....

RESPECT :supz:

Vidimo se na sledecim voznjama, ma gde one bile...

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

..vrsni tekstilni dizajner odsek vuneni dzemper i postavio osnove novog trade marka Deliblatski dzemperi sa prepoznatljivim dezenom (sirogojno je aut)

Ma nisam uopste mislio niti znao za ovaj pomenuti trade mark.

Nesto sasvim deseto' date=' sad su mi javili obavesteni na PM da te opreme ima u katalogu Luisa izgleda i to ALTER SA PROTEKTOROM, mada ne znam sta je to, ali kazu prava stvar, posebno kad je temperatura iznad 23 stepena, da je ventilacija super i nesto ponekad greje ponekad hladi i jos neke fore koje ne razumem, pa opet kazem ko zna neka objasni. Mislim da bi SpaVe mogao da pomogne :D:D samo da ne ispadne da ga prozivam za pomoc :D:D[/quote']

Evo da objasnim o èemu se radi, mada nije fer jer u neku ruku narušavamo maestrovu poslovnu tajnu. Nadamo se da guru off-road vožnje neæe zameriti.

Sirogojno džemperi æe svakako biti potisnuti novim proizvodom Deliblatski džemper koji æe moæi da se kupi sa protektorima i bez. O tome æe više biti reèi na jesen-zimu 2007/2008.

Ono što æe maestro da lansira na tržište, a što Goran BGD nije razumeo su halteri sa protektorima. Radi se o ženskim halterima prilagoðenim i muškarcima, koji æe bezbednosni aspekt imati u vidu integrisanih karbonskih protektora. Moæi æe da se poruèe u boji kože i crni.

:D:D:D

• Svrati ponekad, 140 postova

Ej drugari bilo nam je super,malo voznje, malo zezanja, malo pehova (vise nicim izazvanih nego ozbiljnih )..malo laganice (Rale spidi :o ) malo brzinaca..puno klope dobrog drustva i lepog vremena..a sad i malo zezanja sve u svemu Ok..

Meni auspuh nasao da otpadne sad nako 28g,,ni Honda nije kao sto je nekad bila.. :D:D

Pozdrav kompletnoj ekipi!!

• Zainteresovan, 554 postova
BUkUV_dscf6903gy1.th.jpgwMFBY_dscf6904aj0.th.jpgLqYkc_dscf6905vd7.th.jpg7uxcf_dscf6906ve5.th.jpg

Bobane bravo za slike, celoj ekipi bravo za druzenje na prvom mestu, za voznju- slike govore sve!!!

Obratite paznju kuda su se penjali momci na kross bajkovima :jecaj: "teskasi" su isli manje strmom stranom slika desno!

Mislim da ovo treba ponoviti! Ja sam jos uvek tamo, ceo dan mislim i vracam film kako je bilo dobro...pitajte Daneta uostalom imam utisak da je on zanemeo od dozivljaja, vidim da se ne javlja!!!

Respekt svima!!!

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

..e ako je ovdi neko normalan skidam mu kapu :idea: :?: :!: :D :kaboom: :fcab: :bouncefire:

Scapolo alal vera za montazu, ali ovce nisu bile sa desne nego sa leve strane :D

• Drug član, 1777 postova

Ekstra slike. Bobane, hvla tebi i celoj ekipi na druzenju i zajednickoj voznji. Ja sigurno postajem redovan gost pescare :D

Svaka cast na muskoj voznji, odusevili ste me...

sigurno teramo jos negde zajedno ;)

Zozone ne moras sada svima da otkrivas koliko sam bio odusevljen :oops: :oops: :oops: hehehe

Sve je to priprema, ko zna mozda jednog dana i Dakar poteramo :D

Evo jos jednom, stvarno fenomenalno, i klopica posle, pivce, sve kako treba i sve pravim redom :D :D :D

DobiJo uz motor. Stavio ih svabo, Hepcko&Becker!

Srce mi rascepalo kad videh da se odvajas od svog motora... Al' jbg-a, ne moz sve u zivotu :D

Nadam se da se vidimo pre nego zapalis u tudjinu

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

BacKD_sirogojnoizoutqw6.jpg

Slika je vrh!!! Jadna ovca!!!

Meni je super kada gledam ove slike i citam dozivljalje... sledeci put moram i ja u tu pescaru... Kad mogu ovi teskasi po pescari da poteraju i ja cu sa chopperom jedanput sa vama pa nek ide zivot!!!

• Svrati ponekad, 221 postova
DobiJo uz motor. Stavio ih svabo' date=' Hepcko&Becker!

Srce mi rascepalo kad videh da se odvajas od svog motora... Al' jbg-a, ne moz sve u zivotu :D

Nadam se da se vidimo pre nego zapalis u tudjinu[/quote']

I meni se srce cepa, iskreno sam se sve nadao da ga necu prodati tako brzo, pogotovo kad sam video kako je lepo zezanje na pescari. Cak sam gledao koliko bi kostalo da ga brodom prevezem u Kanadu ali na kraju sam odustao, nije bas isplativo.

Bez motora ce mi ovo biti jaaako duga dva meseca pred odlazak.

• Zainteresovan, 795 postova

sta reci o Patku, Rbobanu,Robiju i Goranu sem :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

super je bilo ,jako je dobra bila voznja ,strom prosao svuda (da sekti ne okalja obraz pa da zli jezici krenu da pljuju po njemu),Dane posasavio i vozio bez i malo mozga crno zdrebe,zoozon i ja lagano pozadi a ova cetvorica presli na zadnjem tocku celu pescaru,sto bi rekli ko zna zna...

bio sam odusevljen kada sam video toliko motorasa da krecu zajedno na voznju ali naravno nema sanse da se svi dogovore ..ali sve j eto lepo cika Mika organizovao ...

nego Miko najbolje je da uzmes R6 pa da se vozis sa Evilom :skijas: :skijas: :finger: :finger: :finger: ,sta se mucis sa GS om po krivinama a i GS ti veliki za straju baju,ko bre da smota ispred kafica onoliku skelu :baeh: :baeh: :baeh:

• Zainteresovan, 554 postova
Lijep djir' date=' nego ima li negdje koji komad da je full pijesak i samo pijesak, onako rahliji i dublji? Ako ima, gdje je to?[/quote']

Pogledaj temu "neko je rekao da je danas utorak" autor Mikka videces pesak bas po tvojoj volji tj. po meri za KTM!

• U prolazu, 8 postova
Lijep djir' date=' nego ima li negdje koji komad da je full pijesak i samo pijesak, onako rahliji i dublji? Ako ima, gdje je to?[/quote']

Pogledaj temu "neko je rekao da je danas utorak" autor Mikka videces pesak bas po tvojoj volji tj. po meri za KTM!

Nasao. Thx!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja