oblak 350 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Regal Raptor( Spider)125,prvi vlasnik, svi rachuni, kupljen na sajmu ove godine. Motor je potpuno nov, neogreban, presao manje od 200km, pod garancijom, registrovan punu godinu, na mom imenu. Cena 999 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kubika ima ova zadaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan 125cc, 12KS moze zamena za skuter 200-250cc uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan molimo za kontakt telefon.hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan 065/ 47 44 007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan 125cc, 12KS moze zamena za skuter 200-250cc uz moju doplatu zasto skuter kad si tipovao na bmw-a????? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan 125cc, 12KS moze zamena za skuter 200-250cc uz moju doplatu zasto skuter kad si tipovao na bmw-a????? ??? BMW za BMW, imam brod na Adi Ciganliji pa mi skuter dobro dodje, ima veliki xxxxxl bagaz, pa mogu da ponesem sve shto mi treba a da se ne guzvam po sajmu. A, ne prska po belim shimikama kad prodjesh kroz baru :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan 125cc, 12KS moze zamena za skuter 200-250cc uz moju doplatu zasto skuter kad si tipovao na bmw-a????? ??? BMW za BMW, imam brod na Adi Ciganliji pa mi skuter dobro dodje, ima veliki xxxxxl bagaz, pa mogu da ponesem sve shto mi treba a da se ne guzvam po sajmu. A, ne prska po belim shimikama kad prodjesh kroz baru :-) ;D ;D ;D ;D ;D ajd' zovi na taj brod kad se prolepsa vreme! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan [move]Nova cena 999€[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi?? ne svidja ti se? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da radim neke prepravke, kastumizujem, menjam agregat i sl. al su mi se planovi zivotni promenili pa zbog njih i sve ostalo. Dizem sidro :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan a moyes da uslikas brzinomer kako si namestio na reyervoar i gde ti je kontakt brave i sisi bar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan a moyes da uslikas brzinomer kako si namestio na reyervoar i gde ti je kontakt brave i sisi bar. Brzinome je skinut zajedno sa plastikom koja ide preko rezervoara. drzi se na jednom shrafu tako da je vracanje minut ako ti treba. Motor ide 100km/h tako da meni licno nije trebao a i rezervoar izgleda prelepo kad je bez te plastike. Motor je nedirnut fabrichki, samo su stavljeni dvostrani migavci na korman, led hromirani pozadi u metalnoj varijanti i napred i nazad.Na mesto brzinomera je dodat cajger sa signalizacijom polozaja lera menjachca i kontakt brave. Kontak brava je fabrichka samo sam je premestio levo ispod rezervoara kao kod svih chopera. Sve ostalo je na baznom stanju. Ako postoji interesovanje, ja cu sve vratiti na prvobitno stanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan danas popodne u Kranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 28, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan motor je za svaku phvalu za uzivanje na shvaler gasu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sve o ovom modelu i coveku cija je kreacija http://www.johnnypag.com/index.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan e pa svaka cast !!!! brzo si ga prodao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oblache pa ti si tu ? Ja mislio da si postao bananamen} Drago nas je, lepo je bilo citati tvoja pisanija.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 30, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :) :) :) :) :) :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...