Mario 151 Napisano April 21, 2010 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano April 21, 2010 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene mali dodatak : 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica Vidimo se u Topoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da pushu one smesne cigarete;)} Ma jok cigarete,udarilo proleće u nejake koske. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan 'ae da se dopisem, da bude preglednije: 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na to da je prognoza skroz pogresna (evo danas sija sunce, a po prognozi JAKA KISA) voznja ce biti u subotu. Ipak, ponesite kisna odela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) Dodji ti brate i u nedelju, ja sam tu, cekam te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) 21.spredrag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Oću i ja: 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) 21.spredrag 22. Zokki (ako je vožnja u subotu ili nedelju) samo bez kišnog odela ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 22, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan aj jedno pitanjce,nepoznajem nikog od vas,vozim kineza od 150ccm,kolike su mi sanse da se prijavim???mislim ako se vozi radi uzivancije zainteresovan,a ako se vozi trkacki-nije to za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan aj jedno pitanjce,nepoznajem nikog od vas,vozim kineza od 150ccm,kolike su mi sanse da se prijavim???mislim ako se vozi radi uzivancije zainteresovan,a ako se vozi trkacki-nije to za mene... Slobodno dodji, najsporiji se uvek postuje. Bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću sledeći put isto sa 150 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 22, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru +1 na spisak onda se vidimo,samo da ispratim sub ili ned... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Subotaaaa :'( , al bice kiseee... Drugi put onda za mene. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano April 22, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan aj jedno pitanjce,nepoznajem nikog od vas,vozim kineza od 150ccm,kolike su mi sanse da se prijavim???mislim ako se vozi radi uzivancije zainteresovan,a ako se vozi trkacki-nije to za mene... Drugar i Ja (Gagy i Bata) smo isli prosle godine na Mackov Kamen sa 125ccb i nista nam nije falilo (osim onog puta sto je bio los gore kad smo se peli), sto svaku rupu osetis na skuteru ali NEMA VEZE uvece se to sve zaboravi uz par piva i super klopu...... :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Boro a shto nesh u oro? ;D Za kishu se ne zna do subote jutra..A i da prhne malo samo ce se Jageru otopiti...sladoled ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Boro a shto nesh u oro? ;D Za kishu se ne zna do subote jutra..A i da prhne malo samo ce se Jageru otopiti...sladoled ;D Ma radna subota, a sa kisom pokusavam da vas nagovorim da pomerite. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj sada... A ono nije mi dobro, boli me stomak i te fore? Ili zeni se "neko" i moras na svadbu npr.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj sada... A ono nije mi dobro, boli me stomak i te fore? Ili zeni se "neko" i moras na svadbu npr.? E nek bude onda kisa u nedelju! A mogla bi neka svadba, bas mi se nesto ide... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E dodjavola! Ja, na žalost, moram da otkažem. Posao zove :( Jbg, drugi put... Drugari, sretan put i divan provod vam želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) 21.spredrag 22. Zokki (ako je vožnja u subotu ili nedelju) samo bez kišnog odela 23. ssnupi (ako je voznja u nedelju i naravno da ne pada kisa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ssnupi, nisi pazio na času U mom prethodnom postu sam se, na žalost, odjavio. Pa, da se precrtam: 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) 21.spredrag 22. Zokki (ako je vožnja u subotu ili nedelju) samo bez kišnog odela 23. ssnupi (ako je voznja u nedelju i naravno da ne pada kisa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ssnupi, nisi pazio na času U mom prethodnom postu sam se, na žalost, odjavio. Pa, da se precrtam: Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian + Violeta 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. MarioZ 18.sasamajstor+majstorica 19. Njegova klinceza (ako je voznja u subotu) 20. Vlada Afrika ( ako je voznja u nedelju ) Dodji ti brate i u nedelju, ja sam tu, cekam te! A gde me cekas brate? i drugo, hocete li ici ako u subotu ujutro bude kise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...