lalajko 2003 Napisano April 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moto sezona je pocela, pa je vreme da i mi zapocnemo ovogodisnje organizovane BJB voznje. Prva na spisku je jednodnevna voznja za zagrevanje. Provozacemo se brdima Sumadije do manastira Vracevsnica podno juzne strane Rudnika i u prvim vecernjim satima vratiti se za Beograd. Kakav je plan? Sastanak benzinska pumpa kod Steco-a. Vreme sastanka 09:00h! Polazak u 10:00h a vreme iskoristite da napunite rezervoare, i popijete ili pojedete nesto u obliznjem restoranu. Krenucemo auto-putem do Bubanj potoka, gde se izdvajamo i penjemo ka Avali. Prolazimo Mladenovac i oko11h dolazimo u Topolu. Udaljeni smo 65km od Beograda. Ovde cemo napraviti pauzu za posetu Oplencu, pijuckanje kafe na terasi hotela i kraci odmor. Zatim (oko 12h) krecemo ka Donjoj Satornji (11km), pa preko Stragara (jos 7km) dolazimo do Vracevsnice (21km). U Vracevsnicu stizemo oko 13h. - Ovde posecujemo sam manastir Vracevsnica i ko zeli, jos par kilometara udaljenu kucu u kojoj je ziveo Milos Obrenovic. Vlasnik imanja na kome se nalazi ova kuca ima veliki izbor hm... seoskih proizvoda pa mozete da kupite nesto i ponesete kuci. Zatim produzujemo 5km do mesta Donja Vrbava gde imamo obezbedjen rucak - gulas, salata i hleb za 250 dinara po coveku. Pice se placa posebno! Oko 16h put nastavljamo ka Gornjem Milanovcu gde izlazimo na Ibarsku magistralu i krecemo ka Rudniku, na kojem smo posle 22km. Ovde se iskljucujemo sa Ibarske i preko sela Rudnik krecemo ka Belanovici i Brajkovcu. Da bi smo se nasli u Lazarevcu, moramo od Rudnika preci 46km. Vec je oko 17h. Na ulasku u glavnu ulicu ce nas sacekati clanovi lokalnog kluba LA Moto, sa kojima odlazimo do platoa ispred zgrade opstine Lazarevac. Tu cemo imati kracu pauzu uz posluzenje i eventualnu setnju glavnom ulicom Lazarevca. Za vreme pauze cemo se dogovoriti da li ce povratak u Beograd ici Ibarskom (za one koji su umorni)... ... ili preko Sibnice, Vencana i Sopota, za one koji to nisu. Oni koji budu krenuli prvom varijantom ce stici u Beograd nesto ranije, a druga grupa moze da ocekuje dolazak nakasnije do 19h, dakle za vreme dnevnog svetla. Ocekujte dobru zabavu na oko 230km puta. Vremenska prognoza pominje slabu kisu za subotu a lepo vreme za nedelju. U tom slucaju ce se voznja pomeriti za nedelju, ali cemo vas o tome naknadno obavestiti. Vise o voznji u grupi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14598.0 Manastir Vracevsnica: http://pravoslavlje.spc.rs/broj/973/tekst/manastir-vracevsnica/ http://www.pravoslavlje.rs/broj/973/tekst/manastir-vracevsnica/print/lat Putopisi sa ovog podrucja: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=39226.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=33350.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=51573.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Molimo vas da svoje ucesce u voznji najavite zbog dogovora oko rucka u Vracevsnici. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano April 20, 2010 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa lepo, pocinju BJB voznje, pa da pocnemo i spisak . Iako sam mislio da necu moci za ovaj vikend - kako propustiti zvanican pocetak BJB sezone : 1. Lalajko 2. Severian 3. PS: e, neka si i ti jednom na spisku... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najzad počinje Jedva čekam 1. Lalajko 2. Severian 3. Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, mala ispravka, rucak nije u Vracevsnici vec u Donjoj Vrbavi u restoranu "MEHANA" koja je od Vracevsnice 5 km na putu za Gornji Milanovac. Zato bi najbolje bilo da se prvo obidje manastir i konak Kneza Milosa, pa onda na rucak u MEHANU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da propustim? Pa nikako! 1. Lalajko 2. Severian 3. Arakis 4. jager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Opasna se ekipa okuplja! Kao da vec niste napravili koju hiljadarku km! Naravno voznje nikad dosta.. 1.Lalajko 2.Severian 3.Arakis 4.Jager 5.Vlajko Nepravda ispravljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5955 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu oni kojima mozda nece motor biti gotov da idu kolima ;D ;D ;D ? 1.Lalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu oni kojima mozda nece motor biti gotov da idu kolima ;D ;D ;D ? Onda mozemo i po snegu i ja idem sa vama ;D 1.Lalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 7. Natasa & Daki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 20, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo je, jedva cekam! 1.Lalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1.Lalalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga Idem ako bude subota, u nedelju je kurs bezbedne voznje, pa negde moram da ispalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pu bre.. u subotu svadba a u nedelju mamuran a tako mi se ide negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, mozda navratim do manastira, cisto da upoznam ekipu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano April 20, 2010 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf, mozda navratim do manastira, cisto da upoznam ekipu. ;D Pa, bolje navrati na Steco - krece se tek od 10h. Onda sa grupom, pa iz GM mozes kuci... Eno ga preposteni Jager dolazi iz Subotice . PS: svi vec znaju da je u subotu ujutro najbolja zabava u BJB koloni :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, mozda navratim do manastira, cisto da upoznam ekipu. ;D Pa, bolje navrati na Steco - krece se tek od 10h. Onda sa grupom, pa iz GM mozes kuci... Eno ga preposteni Jager dolazi iz Subotice . PS: svi vec znaju da je u subotu ujutro najbolja zabava u BJB koloni :D Mozda je bolje da skoknem do Jager-a, pa onda sa njim ka vama... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5955 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Znajuci Jagera, obradovao bi ti se. U njegovo ime, samo izvoli ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nevidjeno kojom se brzinom pravi spisak...Oce ljudi u akciju,a i prolece je bas dobrodoslo..Sigurnija prognoza u cetvrtak-petak a do tad ce spisak da naraste do... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Lalalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy ps. po mom programu za vremensku prognozu od petka sunce s malom naoblakom... kiše nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam ljut k'o hrčak u kafezu Ko mi je dodao ono "čika" ispred nicka, čiknem mu..... ;D ;D ;D SumLJam na Vlajka, kukala mu...tetka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam ljut k'o hrčak u kafezu Ko mi je dodao ono "čika" ispred nicka, čiknem mu..... ;D ;D ;D SumLJam na Vlajka, kukala mu...tetka ;D Pa kad si CIKA i to matori cika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...sad bih ti kaz'o ono: čika ti u gaćama...ali neću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Ekipa snova...kako odoleti???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ciko, Ciko kolko ima sati? Nisam ja Ciko ja sam Zagor! A Miso ako ste zeljni voznje evo ti vozi Ondu i mene a draga nek bira skim ce?Mislim ako hoce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 20, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Xexe i Lalalalajko bi ti imao reci rec-dve! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...